kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Mayday Mayday...παιδια ποιες κοπελες παιζουν κατα τις 8-9 σημερα στα Μ.Αλεξανδρου 15 και Κολωνου 53? Διοτι η καβλες δεν πανε αλλο...σκεφτομαι σοβαρα να κατεβω σε 3-4 ωρες.
Εστέλ-η πρώην Αλεξία από το Μεταξουργείο...
Παλαιό στανταράκι του Νώντα μόλις εμφανίσθηκε(αυτή και οι βυζάρες της...)στο Κολωνού 15 β.
Ύστερα από ένα εύλογο χρονικό νωντοδιάστημα επήλθε μεταξύ τους η τριβή,η ρουτίνα,η γκρίνια,η απογοήτευση,ο χωρισμός.....
Mayday Mayday...παιδια ποιες κοπελες παιζουν κατα τις 8-9 σημερα στα Μ.Αλεξανδρου 15 και Κολωνου 53? Διοτι η καβλες δεν πανε αλλο...σκεφτομαι σοβαρα να κατεβω σε 3-4 ωρες.
Μεγ.Αλεξάνδρου 15:Η Ναταλί με το βασιλικό τσιμπούκι και η ξανθιά Ειρήνη που φέρνει λίγο στην Φωτεινή Γκμοχ.
Κολωνού 53:Η γνωστή Σιμόνα και η άλλη γνωστή μιλφ Ναταλί η μελαχροινή που έπαιζε πολύ πριν από λίγο καιρό στο Βέργας 2.
Είναι... ανοικοκύρευτες,δεν κάνουν για σπίτι,να πλένουν,να μαγειρεύουν...Η πρωινή ζώνη του Μεταξιού δεν τραβάει ...
Ιάσονος
44Α μία ασύμμετρα ευτραφής μελαχρινή με στήθος 3αρι και πολύ κυτταρίτιδα
33 η Μελίνα είχε σε κοινή θέα το 1,5αρι στήθος της και την κοιλίτσα που έχει αρχίσει και πλαδαρεύει
Λεωνίδου 28 ισόγειο ξανθιά με 2άρι στήθος και πάλι εδώ κοιλίτσα (τι γίνεται πολύ σαβούρα πέφτει για φαί)

Παιδιά καλησπέρα,
Μια ερώτηση. Σήμερα κατά τις 14:00 περίπου σε Φυλής 71α, ξανθό, ωραίο πρόσωπο, πολύ δυνατό σώμα με μικρό στήθος.
Ήμουν βιαστικός και δεν συγκράτησα όνομα ώστε να ενημερωθώ περαιτέρω.
Ξέρουμε τίποτα;
Ευχαριστώ.
Άντζελα η πρώην Μεταξουργειώτισα.
Καλύτερα να μείνεις σ'αυτό που είδες και να μη μάθεις τίποτα άλλο....
Σοβαρά; Και την είδα πολύ πρόθυμη στο σαλονάρισμα...
Όπως και να έχει σ' ευχαριστώ.
Απ' ότι φαίνεται μου γλύτωσες ένα 20ρικο...![]()
Παντα πρωινη.Μαγκες η νταρια απο κολωνου 30 δουλευει απογεματινη η πρωινη βαρδια ?thanks
και παλι να εισαι καλα φιλε μουΠαντα πρωινη.
και παλι να εισαι καλα φιλε μου.προκειται να ειναι η τελευταια μου καταθεση
Αν οι πόρνες είναι πρέζα, ο Eric Castel είναι σύριγγα.Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Λιοσίων...
...