Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο Γαμαωμανουλες νομιζω...
Moνο ηχο ειχε βαλει..που θα βρουμε αυτο το βιντεο?
Moνο ηχο ειχε βαλει..
δεν ηταν μονο ηχος,ειχε και εικοναMoνο ηχο ειχε βαλει..
δεν ηταν μονο ηχος,ειχε και εικονα
εγω αυτο που αποθηκευσα τοτε εχει και εικονα μεσα...Το κατεβασαν μετα απο το φορουμ ;)
εγω αυτο που αποθηκευσα τοτε εχει και εικονα μεσα...Το κατεβασαν μετα απο το φορουμ ;)
δεν εχει σχεση το παραπανω link,το βιντεακι το ειχε βαλει αλλος "συναγωνιστης".αφου λεει πως δεν βαζει το βιντεο γιατι φαινεται η φατσα του, το λεει καθαρα .
αν το βρεις ποτε βαλε να το δουμε.
Toυ Barone λες που τον επιασε να γραφει εδω η γκομενα του?δεν εχει σχεση το παραπανω link,το βιντεακι το ειχε βαλει αλλος "συναγωνιστης".
Και δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο,καλυτερα βαλε να δεις μια κανονικη τσοντα παρα αυτο
και μετά λένε για εμένα.. κάτι κλώνοι που μπαίνουν και με βρίζουν έχοντας στο ενεργητικό τους 1 με 2 μηνύματα κάποιον μου θυμίζουν,,Ψαχνω στο παλιο φορουμ να βρω ολη τη κουβεντα που ειχε γινει για τον μοντερειτορ που ειχε διπλα ονοματα. Το ενα μαλιστα ηταν νικνειμ απο πουτανα και ειχε γινει ντορος μεγαλος. Αλλος μοντερειτορ το ειχε ανακαλυψει οταν τσεκαριζε τις ip. Μηπως ξερει κανεις που θα το βρω?