Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
1ον Δεν ήξερα ότι υπήρχε (και δε ξέρω ΑΝ υπάρχει ακόμα) ΑΕΚ Θεσσαλονικης
2ον Εσύ έγραψες ΣΚΕΤΟ ΑΕΚ, όχι ΑΕΚ Θεσσαλονικής. Φυσικό ήταν να μπερδευτώ

Υπηρχε ΑΕΚ θεσσαλονικης μεχρι το 1926 που συγχωνευτηκε με τον ΠΑΟΚ....Το εβαλα σκετο ΑΕΚ επειδη ουσιαστικα ητανε franchise της κανονικης ΑΕΚ....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
Τι τελικό Κυπελλου μιλαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Αντε και πες ότι κερδίζουμε τον Ατρόμητο (κομματάκι χλωμό) ή στη τελική πε΄ρνουμε τη πρώτη θέση στον όμιλό μας. Εσείς πιστεύεται ότι πχ τον Αστέρα (αν πχ κληρωθούμε μαζί του στη φάση των 16 ή των 8, τον έχουμε χαλαρα; Σόρρυ που σας χαλάω το παραμύθι αλλά ΟΧΙ δεν τον έχουμε χαλαρα. Δε κάνω κουβέντα για ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ κτλπ.

με καποιες ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ στο ροστερ ρε αρχοντα εννοω...ετσι που ειμαστε γαμωντας θα μας παει η Κατω μαγουλα χαιρω πολυ....
Για αυτο λεω οτι κανουμε ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ χωρις πραγματικα δεδομενα....ΑΝ φταναμε στον τελικο ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ πιστευω οτι θα παιζαμε γιουροπα λιγκ του χρονου....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
Και μιας και ανεφερες τον Αστερα θα γκελαρει ο γαυρος το Σαββατο πιστευω  :sunglasses:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
Ισοφαρισε ο πανθρακικος αντε γεια  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
και το ξαναλεω ο Μπαρμποσα για ομαδα που θελει να παρει πρωταθλημα ΔΕΝ κανει....Για να μην πω ουτε τριτη θεση γιατι αν παρει ο Ιβαν Μπουγατσας τιτλο θα τα χωσει γερα να φερει παιχτες....

Ο Μπαρμπόσα θα είναι μια αξιόπιστη λύση από τον πάγκο. Ο Πλατέλας θα παίζει ΜΟΝΟ αν υπάρχει τρελλή ανάγκη. Πάντως έχω μια απορία. ΑΝ ο Ζόριτς συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις που στον πούτσο θα παίζει; Η φυσική του θέση είναι αυτή που καταλαμβάνει τώρα ο Μάνταλος. Θα πρέπει ο Δέλλας να κάνει τρελλή προσπάθεια για να τον φέρεισ στα πλάγια και να παίζει το ίδιο καλά

Υ.Γ Ο ΠΑΟΚ δε παίρνει πρωτάθλημα ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΙΑ. Έχει να χάσει πολλά ο οντρός έτσι και χάσει το πρωτάθλημα.
Υ.Γ2 Μ αρέσει πολύ η Βέροια. Χωρίς να ασχολείται κανείς μαζί της κάνει καταπληκτική πορεία. ΛΟΓΙΚΑ μέχρι να τελιώσει ο πρώτος γύρος θα έχει εξασφαλίσει τη παρομονή της και μετά θ αρχίσει να πουλά. Αυτός ο Μπεν που έχει είναι φορ;;; (ειλικρινά δε ξέρω)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
Ο Μπαρμπόσα θα είναι μια αξιόπιστη λύση από τον πάγκο. Ο Πλατέλας θα παίζει ΜΟΝΟ αν υπάρχει τρελλή ανάγκη. Πάντως έχω μια απορία. ΑΝ ο Ζόριτς συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις που στον πούτσο θα παίζει; Η φυσική του θέση είναι αυτή που καταλαμβάνει τώρα ο Μάνταλος. Θα πρέπει ο Δέλλας να κάνει τρελλή προσπάθεια για να τον φέρεισ στα πλάγια και να παίζει το ίδιο καλά

Στον Φτουσαν να τα πεις που τον εφερε  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
Υ.Γ Ο ΠΑΟΚ δε παίρνει πρωτάθλημα ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΙΑ. Έχει να χάσει πολλά ο οντρός έτσι και χάσει το πρωτάθλημα.
Υ.Γ2 Μ αρέσει πολύ η Βέροια. Χωρίς να ασχολείται κανείς μαζί της κάνει καταπληκτική πορεία. ΛΟΓΙΚΑ μέχρι να τελιώσει ο πρώτος γύρος θα έχει εξασφαλίσει τη παρομονή της και μετά θ αρχίσει να πουλά. Αυτός ο Μπεν που έχει είναι φορ;;; (ειλικρινά δε ξέρω)

Αν η ομαδα του συνεχιζει να παιζει ετσι χαλια στην ελλαδα οσες σφυριχτρες και να παρει δεν θα ρχονται οι βαθμοι...ο χοντρος ητανε και το '10 αλλα η βαζελα πηρε πρωταθλημα  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
Ivic (έτσι τουλάχιστον μου είπε ένας γνωστός μου που πέρσι ήταν στο ΔΣ)

οχι αλλους γιουγκοσλαβους στην ΑΕΚ  :tickedoff:
Απο σεντερ φορ να παρουμε τον Τσαρλι Οστιν της ΚΠΡ του ρεντ  :grin: Καλος ειναι  :grin:

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
οχι αλλους γιουγκοσλαβους στην ΑΕΚ  :tickedoff:
Απο σεντερ φορ να παρουμε τον Τσαρλι Οστιν της ΚΠΡ του ρεντ  :grin: Καλος ειναι  :grin:
Ο Ζόριτς ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ έχει δείξει ότι αξίζει να πάρει ευκαιρίες. Εγώ δεν έχω θέμα αν είναι Σλάβος, Λατίνος ή από τον πλανήτη Άρη. Αρκεί ν αξίζει. Ο Μπρε πχ για πέρσι μια χαρά ήταν, για φέτος μέχρι να έρθει κάποιος σοβαρός φορ θα πρέπει ν αρκεστούμε μ αυτόν. Του χρόνου με δυσκολία 18αδα. Ναι έχω κολλήματα (Ανάκογλου στο παρελθόν, Μπλάνκο κτλπ κτλπ) αλλά μέχρι εκεί. ΑΝ βοηθήσει την ομάδα και γενικά μπορεί να σταθεί σε πρωταγωνιστικό αγωνιστικό επίπεδο δε με νοιάζει

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.151
Πόντοι
17.116

παίχτη μην είσαι τόσο σίγουρος για τον χοντρό. Γιατι μπορεί και να κερδίσει πολλά αν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα... Πενηνταρακια δεν το κάνω πιστεύω να καταλαβες

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
παίχτη μην είσαι τόσο σίγουρος για τον χοντρό. Γιατι μπορεί και να κερδίσει πολλά αν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα... Πενηνταρακια δεν το κάνω πιστεύω να καταλαβες

Για σπαστο σε διφραγκα καρνταση  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ρε μαλάκα θέλεις να με τρελλάνεις πρωί πρωί; Που το είδες πως έχουμε το ίδιο σήμα; Πλην του δικέφαλου αετού ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ο ένας ανοιγμένα φτερά ο άλλος όχι, ο ένας με την υδρόγειο και το σπαθί ο άλλος απλα ΤΙΠΟΤΑ, και φυσικά τα χρώματα).
Άκου εκεί το ίδιο σήμα!!!
Δεν ειπα το σημα της ΑΕΚ,ειπα το σημα της ΑΕΚ θεσσαλονικης.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
Δεν ειπα το σημα της ΑΕΚ,ειπα το σημα της ΑΕΚ θεσσαλονικης.

δεν θα το λεγα  :think:

200px-Aek_Thessalonikis.jpg

150px-Paok_%282013%29.svg.png

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
Αυτο που βαζεις εσυ ειναι το μοντερνο,στην αρχη ειχαν της ΑΕΚ Θ. και κατα καιρους το αλλαζαν.
neo+sima.jpg

οκ τουλαχιστον συμφωνουμε και οι δυο οτι ο ΠΑΟΚ προηλθε απο το θεσσαλονικιοτικο υποκαταστημα της ΑΕΚ  :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
Μετα την ισοπαλια του Ατρομητου,θα καιγεται για την νικη στο τελευταιο ματς με εμας στο ΟΑΚΑ γιατι αλλιως θα μεινει εξω...Αν μετραει λοιπον η ομαδα,θα το δειξει στο ΟΑΚΑ με αντιπαλο την ομαδα που εσπρωξε την ΑΕΚ στην β εθνικη.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
Μετα την ισοπαλια του Ατρομητου,θα καιγεται για την νικη στο τελευταιο ματς με εμας στο ΟΑΚΑ γιατι αλλιως θα μεινει εξω...Αν μετραει λοιπον η ομαδα,θα το δειξει στο ΟΑΚΑ με αντιπαλο την ομαδα που εσπρωξε την ΑΕΚ στην β εθνικη.

Απορια....γιατι να καιγεται ο Ατρομητος για πορεια στο κυπελλο? Ειναι ομαδα που κυνηγαει τιτλους η κατι τετοιο?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom