erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.899
- Πόντοι
- 2.646
Τι λετε ρε φιλαρακια? Εδω ενας τυπος μονοφθαλμος οταν κανει κριτικη αναφερει οτι η καθε κοπελα χυνει τουλαχιστον 2-3 φορες. Να τον βαουμε να μας κανει σεμιναρια
Τι λετε ρε φιλαρακια? Εδω ενας τυπος μονοφθαλμος οταν κανει κριτικη αναφερει οτι η καθε κοπελα χυνει τουλαχιστον 2-3 φορες. Να τον βαουμε να μας κανει σεμιναρια

Γιωργο, πρεπει να εχεις κολληση με τις πουτανες! ;)

Δεν βαριέσαι εδώ μέσα πολλοί λένε ψέματα, αλλά συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί κανείς δεν τους πιστεύει.Τι λετε ρε φιλαρακια? Εδω ενας τυπος μονοφθαλμος οταν κανει κριτικη αναφερει οτι η καθε κοπελα χυνει τουλαχιστον 2-3 φορες. Να τον βαουμε να μας κανει σεμιναρια
..όχι απαραίτητα ψέματα.Στην προκείμενη θάλεγα άγνοια .Δεν βαριέσαι εδώ μέσα πολλοί λένε ψέματα, αλλά συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί κανείς δεν τους πιστεύει.
Μπορει ναναι και υδραυλικος . Που ξερεις ?μπορει να ναι μαστορας του οργασμου![]()
Ε όχι και όλες έχω και εγώ τις αποτυχίες μου. Και όποτε θες μπορώ να σας κάνω σεμινάριο. Φρόντισε όμως πρώτα να επιβεβαιώσεις τις επιτυχίες μου να μην έχεις αμφιβολίες οτι θα πετάξεις τζάμπα τα λεφτά σου για το μάθημα.Τι λετε ρε φιλαρακια? Εδω ενας τυπος μονοφθαλμος οταν κανει κριτικη αναφερει οτι η καθε κοπελα χυνει τουλαχιστον 2-3 φορες. Να τον βαουμε να μας κανει σεμιναρια
Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε ?Ε όχι και όλες έχω και εγώ τις αποτυχίες μου. Και όποτε θες μπορώ να σας κάνω σεμινάριο. Φρόντισε όμως πρώτα να επιβεβαιώσεις τις επιτυχίες μου να μην έχεις αμφιβολίες οτι θα πετάξεις τζάμπα τα λεφτά σου για το μάθημα.
Οι γυναίκες δεν θέλουν αντριλίκια πισω από το πληκτρολόγιο αλλά στο κρεβάτι.
Μπορει ναναι και υδραυλικος . Που ξερεις ?
σαν τον σκοκο τυπε?καλο μου παληκαρι επειδη δεν εχεις αφησει πουτανα για πουτανα που να μην την εχεις κανει να χυσει και περηφανευεσαι κι απο πανω , γιατι δεν ανοιγεις μια στηλη οδηγιων προς ολους εμας τους ασχετους. Δεν ξερω αν θα μας βοηθησει αλλα σιγουρα θα βοηθησει εσενα. Καποιος εδω μεσα ειχε επαναλαβει το γνωστο. "Δυο πραγματα δεν εχουν οριο. Το απειρο και η ανθρωπινη βλακεια. Για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος."Ε όχι και όλες έχω και εγώ τις αποτυχίες μου. Και όποτε θες μπορώ να σας κάνω σεμινάριο. Φρόντισε όμως πρώτα να επιβεβαιώσεις τις επιτυχίες μου να μην έχεις αμφιβολίες οτι θα πετάξεις τζάμπα τα λεφτά σου για το μάθημα.
έτσι είναι πολλοί απο εδω μέσα...τι ψάχνεις να βρείς?Τι λετε ρε φιλαρακια? Εδω ενας τυπος μονοφθαλμος οταν κανει κριτικη αναφερει οτι η καθε κοπελα χυνει τουλαχιστον 2-3 φορες. Να τον βαουμε να μας κανει σεμιναρια
Ετσι ειναι. Αλλα μ αυτα που γραφει επηρρεαζει κοσμο που πεταει τα λεφτα του.έτσι είναι πολλοί απο εδω μέσα...τι ψάχνεις να βρείς?
υπάρχει μέλος 25 χρονων που αν δεις τα ποστ του κοκορεύεται οτι γαμαει οτι κινειται,πως θα παρω σοβαρα αυτον τον άνθρωπο?
υπάρχουν άλλοι χαζοί εδω μεσα που τον παίρνουν στα σοβαρα...εγω διασκεδάζω!
Ε όχι και όλες έχω και εγώ τις αποτυχίες μου. Και όποτε θες μπορώ να σας κάνω σεμινάριο. Φρόντισε όμως πρώτα να επιβεβαιώσεις τις επιτυχίες μου να μην έχεις αμφιβολίες οτι θα πετάξεις τζάμπα τα λεφτά σου για το μάθημα.
Το καλυτερο ειπεςΕπιτυχίες-αποτυχίες, σεμινάρια, αντριλίκι...και αναφέρεσαι στον πληρωμένο έρωτα. Πολύ μπερδεμένος είσαι..
Δεν πιστεύω να ζηλεύεις που γαμάω οτι κινειται? Και να σκεφτεις δεν αναφερω τα αματουρια που πηδαω και δεν μπορω να τα αναφςρω εδω μεσα.έτσι είναι πολλοί απο εδω μέσα...τι ψάχνεις να βρείς?
υπάρχει μέλος 25 χρονων που αν δεις τα ποστ του κοκορεύεται οτι γαμαει οτι κινειται,πως θα παρω σοβαρα αυτον τον άνθρωπο?
υπάρχουν άλλοι χαζοί εδω μεσα που τον παίρνουν στα σοβαρα...εγω διασκεδάζω!
Φιλε μου Ντουβλε. Προχτες πηγα να πηδηξω την Κωνστατινα (your angel) και μου λεει ''μην με αγγιξεις γιατι ο κυκλωπας μεκανε να παθω αφυδατωση. 6 φορες εχυσα '' λεει. Αντε καληνυχτα και ονειρα πονηρα !!!!!!Δεν πιστεύω να ζηλεύεις που γαμάω οτι κινειται? Και να σκεφτεις δεν αναφερω τα αματουρια που πηδαω και δεν μπορω να τα αναφςρω εδω μεσα.
Brittania γιατι με αμφισβητεις αφου και εσυ την jolly την εκανες να τελειωσει οπως αναφερεις.
τυπε δηλωνω ασχετος απο αυτες τις υπηρεσιες. ουτε ροχαλες τηλεκατευθυνομενες με λεηζερ εχω δοκιμασει ουτε τσουχτρα με τσιμπησε να κατσω να με κατουραει ενα κουβα.
δεν υπαρχουν αυτά σε άλλο site 
Φιλε μου Ντουβλε. Προχτες πηγα να πηδηξω την Κωνστατινα (your angel) και μου λεει ''μην με αγγιξεις γιατι ο κυκλωπας μεκανε να παθω αφυδατωση. 6 φορες εχυσα '' λεει. Αντε καληνυχτα και ονειρα πονηρα !!!!!!