Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Φραντζεσκα απο βιλες, καμια σχεση με τις φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εκει φενετε για μιλφακι, ενω δεν ειναι, προσωπο βρωμοσκυλε,  σχετικα νταρντανουλα, βυζαρες σιλικονατες κολαση, πολυ καλης ποιοτητας, αλλα με εμφανη αντιαισθητικες χαρακιες στο κατω μερος, χασαπης ο γιατρος  :uglystupid: σωμα ελαφρως πλαδαρο, μπουταρες κωλαρα, την μερα που την πετυχα φορουσε ασπρες ζαντιερες με ασπρο καλτσον, τοπλες και χωρις βρακακι.!!  :cum: εγλυψε αρχιδακια, και γενικα γαμηθηκε οπως θα ηθελα.

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
γνωριζει κανεις ποια ειναι αποψε βραδυ στο 26ης οκτωμβριου 35α? ευχαριστω

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Και αυτο σωστο! Και επισης καποιοι παντρεμενοι δεν θελουμε να βολταρουμε ολη την πιαστα για να μην μας παρει κανενα ματι. Εγω Αφρο ας πουμε δεν παω οσο θα θελα γιατι στην Κωλλετη εχει παντα κινηση ειδικα αμα πετυχεις τρενο τη γαμησες τα αυτοκινητα κανουν ουρα.
:thumbsup: :thumbsup:  και συμφωνω και με yacuza και  maldi

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Νικολ Γαλιδα στα 3διμα...........come back

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Έμαθε κανείς πότε ακριβώς γυρνάει η αντριάννα απο ρουμανία, που δούλευε στο αν. γεωργίου 30?

Κάπου μέσα στον σεπτέμβρη ειχε ποστάρει κάποιος συναγωνιστής τελευταία, αν άκουσε κανείς τίποτα παραπάνω.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
H γνωστη βερονικα που δουλευε παλια στον βαρδαρη ειναι στο μπουρδελο στα γιαννιτσα, και απο τι με ειπε θα ειναι συνεχεια εκει και δυσκολα θα ξαναδουλεψει θεσσαλονικη, αλλα με αυτες ακρη δεν βγαζεις οποτε τιποτε δεν ειναι σιγουρο.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
H γνωστη βερονικα που δουλευε παλια στον βαρδαρη ειναι στο μπουρδελο στα γιαννιτσα, και απο τι με ειπε θα ειναι συνεχεια εκει και δυσκολα θα ξαναδουλεψει θεσσαλονικη, αλλα με αυτες ακρη δεν βγαζεις οποτε τιποτε δεν ειναι σιγουρο.
την βερονικα την επισκεφθηκα 2 φορες στα γιαννιτσα, εχει αλλαξει κουρεμα που δε μου πολυαρεσε ετσι (δεν φερνει στη φαιη σκορδα, αλλα το κορμι της ειναι υπεροχο, ιδιο οπως παλια. στις υπηρεσιες της μου φανηκε σαν να βαρυνε αφου δεν κανει τα παλια γνωστα κολπα οπως reverze cow girl αλλα και κατι ακομα που εκανε παλια

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Έμαθε κανείς πότε ακριβώς γυρνάει η αντριάννα απο ρουμανία, που δούλευε στο αν. γεωργίου 30?

Κάπου μέσα στον σεπτέμβρη ειχε ποστάρει κάποιος συναγωνιστής τελευταία, αν άκουσε κανείς τίποτα παραπάνω.

Ελπιζουμε να γυρισει και με τις σιλικονες ετοιμες !!  :fuck1:

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
251
Πόντοι
21
την βερονικα την επισκεφθηκα 2 φορες στα γιαννιτσα, εχει αλλαξει κουρεμα που δε μου πολυαρεσε ετσι (δεν φερνει στη φαιη σκορδα, αλλα το κορμι της ειναι υπεροχο, ιδιο οπως παλια. στις υπηρεσιες της μου φανηκε σαν να βαρυνε αφου δεν κανει τα παλια γνωστα κολπα οπως reverze cow girl αλλα και [size=10pt]κατι ακομα που εκανε παλια[/size]

τι?

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230

Ευγενικη προσφορα?

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Καντυ συναθλητες μας τελειωσε?

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
58
Πόντοι
1
παιδιά καλησπέρα.. έχει κανείς τα βιντεακια με γαλήνη και τις υπόλοιπες??? αν μπορεί να τα στείλει σε π.μ?ξέρω είμαι λίγο εκτός θέματος αλά οκ.. :rockon:

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
349
Πόντοι
281
Φραντζεσκα απο βιλες, καμια σχεση με τις φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εκει φενετε για μιλφακι, ενω δεν ειναι, προσωπο βρωμοσκυλε,  σχετικα νταρντανουλα, βυζαρες σιλικονατες κολαση, πολυ καλης ποιοτητας, αλλα με εμφανη αντιαισθητικες χαρακιες στο κατω μερος, χασαπης ο γιατρος  :uglystupid: σωμα ελαφρως πλαδαρο, μπουταρες κωλαρα, την μερα που την πετυχα φορουσε ασπρες ζαντιερες με ασπρο καλτσον, τοπλες και χωρις βρακακι.!!  :cum: εγλυψε αρχιδακια, και γενικα γαμηθηκε οπως θα ηθελα.

Συμφωνω οτι απο εμφάνιση η Φραντζεσκα κινειται σε υψηλο επιπεδο. Ειναι εντυπωσιακη και το ολο στυλ της στο σαλοναρισμα ειναι πονηρο και συνεσταλμενο μαζι,  κατι που σε τραβαει αμεσως. Στη βραδυνη βάρδια λιγες την συναγωνιζονται σε εμφανιση ειναι η γνώμη μου. Ομως στο δωματιο στο απλο προγραμμα tων 40 ειχε συμπεριφορα ξεπετας. Καμια σχεση με Καντυ, Αντριαννα, Νατασσα κλπ. Ενω σε κάθε προτροπη να δώσει το κατι παραπανω η απαντηση "Για τα γουστα παρε προγραμμα" με ξενερωσε απιστευτα. Καποιος που την εχει παρει σε προγραμμα ας απαντησει αν ειδε διαφορα. Επισης εχει δυο piercing στην μεση πισω οπως φαινεται στην φωτο απο τα οποια το ενα εχει φυγει αφηνοντας ενα εξογκωμα σαν απο καψιμο. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο απλα οταν το επιασα μου φανηκε περιεργο μεχρι να καταλαβω τι ειναι.

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
12
Πόντοι
1
παιδιά καλησπέρα.. έχει κανείς τα βιντεακια με γαλήνη και τις υπόλοιπες??? αν μπορεί να τα στείλει σε π.μ?ξέρω είμαι λίγο εκτός θέματος αλά οκ.. :rockon:

Ηταν καποτε στο forum με τα ελληνικα βιντεο αλλα σβηστικε, οποιος προλαβε, προλαβε, εγω δυστηχως δεν προλαβα...  :'(  :'(  :'(

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Καντυ συναθλητες μας τελειωσε?
Η καλυτερη κοπελα ever .....
απ'οτι μου ελεγε ειχε βρει μια πολυ καλη δουλεια εξω και καποια στιγμη θα ασχολειτω με αυτο..
ας ειναι καλα η κοπελα.πραγματικα το αξιζει

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Συμφωνω οτι απο εμφάνιση η Φραντζεσκα κινειται σε υψηλο επιπεδο. Ειναι εντυπωσιακη και το ολο στυλ της στο σαλοναρισμα ειναι πονηρο και συνεσταλμενο μαζι,  κατι που σε τραβαει αμεσως. Στη βραδυνη βάρδια λιγες την συναγωνιζονται σε εμφανιση ειναι η γνώμη μου. Ομως στο δωματιο στο απλο προγραμμα tων 40 ειχε συμπεριφορα ξεπετας. Καμια σχεση με Καντυ, Αντριαννα, Νατασσα κλπ. Ενω σε κάθε προτροπη να δώσει το κατι παραπανω η απαντηση "Για τα γουστα παρε προγραμμα'' με ξενερωσε απιστευτα. Καποιος που την εχει παρει σε προγραμμα ας απαντησει αν ειδε διαφορα. Επισης εχει δυο piercing στην μεση πισω οπως φαινεται στην φωτο απο τα οποια το ενα εχει φυγει αφηνοντας ενα εξογκωμα σαν απο καψιμο. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο απλα οταν το επιασα μου φανηκε περιεργο μεχρι να καταλαβω τι ειναι.

ψυχρη επαγγελματιας...πουτανα

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
καταθεση στο Φριξου 13 στη Μιραμπελα.
το ονομα το ειχα ακουσει απο παλια αλλα δεν ειχα δοκιμασει ποτε,αν και νομιζω παλαιοτερα ειχα διαβασει αρνητικα σχολια ειπα να περασω.εκανε και ενα σαλοναρισμα βιαστικο δεν ειδα και πολλα αλλα η γριουλα με τα γυαλακια με επεισε!!
η κοπελα εχει πρησμενα ματια σαν του Rocky Balboa,λες και της φουσκωσαν με τρομπα το κεφαλι ηταν.ομορφη δεν την λες παντως.
στα βυζια της πανω πανω ειχε κατι σημαδια οπως και στο ενα κολωμερι της.γιαυτο ηταν και απαγορευμενη ζωνη-restricted aria-δεν ακουμπαγες με τιποτα.
το χειροτερο ομως ηταν  η ασχημη αναπνοη της.
γαμησι ακομψο,ατεχνο.πιπα με δοντι καργα.
αποτυχια καταθεση.πιο χαλια πεθαινεις,ακολουθει κριτικη

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
καταθεση στο Φριξου 13 στη Μιραμπελα.
το ονομα το ειχα ακουσει απο παλια αλλα δεν ειχα δοκιμασει ποτε,αν και νομιζω παλαιοτερα ειχα διαβασει αρνητικα σχολια ειπα να περασω.εκανε και ενα σαλοναρισμα βιαστικο δεν ειδα και πολλα αλλα η γριουλα με τα γυαλακια με επεισε!!
η κοπελα εχει πρησμενα ματια σαν του Rocky Balboa,λες και της φουσκωσαν με τρομπα το κεφαλι ηταν.ομορφη δεν την λες παντως.
στα βυζια της πανω πανω ειχε κατι σημαδια οπως και στο ενα κολωμερι της.γιαυτο ηταν και απαγορευμενη ζωνη-restricted aria-δεν ακουμπαγες με τιποτα.
το χειροτερο ομως ηταν  η ασχημη αναπνοη της.
γαμησι ακομψο,ατεχνο.πιπα με δοντι καργα.
αποτυχια καταθεση.πιο χαλια πεθαινεις,ακολουθει κριτικη
τσαμπα φωναζουμε τοσο καιρο λεω εγω!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Συμφωνω οτι απο εμφάνιση η Φραντζεσκα κινειται σε υψηλο επιπεδο. Ειναι εντυπωσιακη και το ολο στυλ της στο σαλοναρισμα ειναι πονηρο και συνεσταλμενο μαζι,  κατι που σε τραβαει αμεσως. Στη βραδυνη βάρδια λιγες την συναγωνιζονται σε εμφανιση ειναι η γνώμη μου. Ομως στο δωματιο στο απλο προγραμμα tων 40 ειχε συμπεριφορα ξεπετας. Καμια σχεση με Καντυ, Αντριαννα, Νατασσα κλπ. Ενω σε κάθε προτροπη να δώσει το κατι παραπανω η απαντηση "Για τα γουστα παρε προγραμμα" με ξενερωσε απιστευτα. Καποιος που την εχει παρει σε προγραμμα ας απαντησει αν ειδε διαφορα. Επισης εχει δυο piercing στην μεση πισω οπως φαινεται στην φωτο απο τα οποια το ενα εχει φυγει αφηνοντας ενα εξογκωμα σαν απο καψιμο. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο απλα οταν το επιασα μου φανηκε περιεργο μεχρι να καταλαβω τι ειναι.

Ενταξει δεν ειναι και καμια μουναρα, εμφανησιακα μια κοινη κοπελα ειναι, σε σχεση ομως με τα υπολοιπα τεμαχια που υπαρχουν στην βραδυνη βαρδια σαφως τις παταει κατω εμφανησιακα, στο σερβις παντως του απλου, δεν μου εδωσε εντυπωση ξεπετας, δεν ζητησα και πολλα πολλα ομως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom