Τελευταια ιστορικη καταθεση απο μενα στο Βαρδαρη πριν λιγο...και οταν λεω τελευταια το εννοω.
Αφου γυρισα αρκετα τη Γιαννιτσων,τα σφαγεια και γενικα ολες τις κοσμοπολιτικες γειτονιες ξαφνικα μπηκε στο μυαλο μου να παω Βαρδαρη να βρω τη Ροναλντινιο...παω λοιπον Προμηθεως 16 αλλα ηταν ενα γυφτακι κοντοπουτανο που δουλευε λιγο καιρο πριν στο Σαπφους 5...
Μετα παω Σαπφους 8 που δουλευε ενα πιπινακι 20-22 χρονων Μαρινα απο Βουλγαρια λεει η τσατσα 40ε γυμνο και γλειψιμο μαζι,κανω οτι το σκεφτομαι και μου λεει μπες με 30ε...ε λεω ας μπω φαινοταν και πολυ προσχαρο το κοριτσακι,ειχε και μια πανεμορφη αφρατη κωλαρα...
Ολα καλα μεσα,χαμογελαστο,εκανε ο,τι της ελεγα,δε μιλουσε καθολου ελληνικα αλλα με ειχε κατακαυλωσει και πανω που ημουν ετοιμος να τελειωσω η τρελη η τσατσα αρχιζει φωναζει,χτυπαει πορτα...εγω συνεχιζω να γαμαω κι αυτη ξαναρχεται και ανοιγει την πορτα και φωναζει δυνατα την κοπελα.Λεω τι σκατα εγινε κανενας ελεγχος της αστυνομιας θα ειναι...σηκωνεται κι αυτο το μαλακισμενο να φυγει,ντυνεται...εγω εν τω μεταξυ με τον πουτσο καγκελο και αφου εχει ντυθει και ειναι ετοιμη να φυγει την λεω ελα εδω περα να σε χυσω και οπως ειμαι ορθιος σκυβει αυτη τον παιρνει στο στομα,την πιανω απο το κεφαλι και την χυνω τελικα στο στομα με καποτα.
Φευγοντας βλεπω αλλη μια βλακοφατσα στο σαλονι απ'αυτες που κυκλοφορουσαν αποψε στο Βαρδαρη και αναρωτιεμαι...γι'αυτον την εβγαλε αρον αρον απο το δωματιο.Τη ριχνω κατι μπινελικια την τσατσα μπροστα στον πελατη ε μου λεει εχεις δικιο συγνωμη δεν επρεπε να ανοιξω την πορτα...ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ την λεω και αποχωρω
Βαρδαρης τελος για μενα και μακαρι να κλεισουν τα 4 κωλοσπιτα της γυφτισσας που εχουν απομεινει και λειτουργουν παρανομα...απο αυτη την αλυσιδα αρχισε η μαλακια οτι η Νικολ ειναι τραβεστι οταν τους εφυγε φυσικα γιατι οσο δουλευε ολες οι τσατσαδες την θελανε λογω τζιρου
Απο κει και περα στο τετραγωνο γινεται της πουτανας...Τανταλου και Σαπφους ειναι ξηλωμενοι οι δρομοι,ειδικα στη Σαπφους δεν περπατας με τιποτα θελεις βαρκα.Η Προμηθεως εχει ηδη στενεψει εχουν βαλει και κατι μαλακιες κολονακια δεξια κι αριστερα αλλα ο δρομος δεν εχι στρωθει ακομα.Η Αισωπου που τα πρωινα γινοταν της πουτανας εχει μεινει ισα ισα να χωραει ενα αυτοκινητο και κατω ειναι στρωμενη με πετρα και οχι με ασφαλτο.Πλεον παρκαρεις μονο οριζοντια κι εκεινο με το ζορι βρηκα θεση γιατι ανα 3-4 αυτονικητα το πεζοδρομιο βγαζει και νησιδα

Δηλαδη πραγματικα θα ηθελα να γνωρισω τον ανθρωπο που εβγαλε αυτο το σχεδιο για το συγκεκριμενο τετραγωνο