Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
αναρωτιεμαι ωρες ωρες αυτους που ρωτανε για συγκεκριμενη κοπελα σε συγκεκριμενο μαγαζι.
1 ακομα και αν την ειδαμε χθες σε 1 μαγαζι αυριο μπορει απροειδοποιητα να αλλαξει και να παει σε αλλο.
2 οταν κατεβεις καυλωμενος στην πιατσα σε καθυστερει τοσο πολυ να χαλασεις μιση ωρα να γυρισεις 10 μαγαζια?
καλη η ενημερωση να ξερουμε ΠΕΡΙΠΟΥ τι παιζει. πχ επεστρεψε η νικολ, εμφανιστηκε η βαβατση κλπ.
αν πας μεχρι ανδρεου γεωργιου θα μπεις μονο στο 16 να δεις αμα ειναι εκει αυτη που θελεις? και αν αλλαξε μαγαζι και πηγε στο 21 θα σηκωθεις και θα φυγεις απογοητευμενος?  :think:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
εγω την φλωριτα φιλε την εχω πετυχει σε 2 διαφορετικα μαγαζια πρωινες ως απογευματινες ωρες. οποτε αν πας πριν τις 19.00 γυρνα τα 5-10 ανοικτα μαγαζια του δρομου και ρωτα ή περιμενε να βγει η κοπελα να δεις που ειναι. πανω απο μιση ωρα δεν θα σου παρει, αν ρωτας αντι να περιμενεις εχεις κανει την γυρα και σε πολυ λιγοτερο.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.457
Πόντοι
16.746
αναρωτιεμαι ωρες ωρες αυτους που ρωτανε για συγκεκριμενη κοπελα σε συγκεκριμενο μαγαζι.
1 ακομα και αν την ειδαμε χθες σε 1 μαγαζι αυριο μπορει απροειδοποιητα να αλλαξει και να παει σε αλλο.
2 οταν κατεβεις καυλωμενος στην πιατσα σε καθυστερει τοσο πολυ να χαλασεις μιση ωρα να γυρισεις 10 μαγαζια?
καλη η ενημερωση να ξερουμε ΠΕΡΙΠΟΥ τι παιζει. πχ επεστρεψε η νικολ, εμφανιστηκε η βαβατση κλπ.
αν πας μεχρι ανδρεου γεωργιου θα μπεις μονο στο 16 να δεις αμα ειναι εκει αυτη που θελεις? και αν αλλαξε μαγαζι και πηγε στο 21 θα σηκωθεις και θα φυγεις απογοητευμενος?  :think:
Σωστος ο παιχτης! Η φλωριτα πρεπει να ναι σερρες ετσι διαβασα στν ενοτητα τν σερρων!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
σωστα bourdelioti...
δεν εχω αμαξι ομως γιαυτο προσπαθω να συλεξω πληρωφοριες για τις κοπελες... και να παω σε συγκεκριμενο μαγαζι...
thanks παντος για την πληροφορια σου...
τωρα τελευταια στην αν.γεωρ. 16 πριν τις 19:00 την ειδες την φλωριτα;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
mpouxos που διαβασεσ για την φλοριτα;
στο σερρες thread για μπαρακια;
εχω ψαξει και δεν το βρηκα!!  :-

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.457
Πόντοι
16.746
μποορδελα σερρες

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
οκ ευχαριστω  :rolleyes:

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
εγω την φλωριτα φιλε την εχω πετυχει σε 2 διαφορετικα μαγαζια πρωινες ως απογευματινες ωρες. οποτε αν πας πριν τις 19.00 γυρνα τα 5-10 ανοικτα μαγαζια του δρομου και ρωτα ή περιμενε να βγει η κοπελα να δεις που ειναι. πανω απο μιση ωρα δεν θα σου παρει, αν ρωτας αντι να περιμενεις εχεις κανει την γυρα και σε πολυ λιγοτερο.
Σου εχω ξαναπει ειναι πολυ περισσοτερη ωρα...βασικα ειναι ωρες....και χρονο δεν εχουμε ουτε ειναι η καλυτερη μας να γυρναμε τα μαγαζια ολα

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε..δεν περναμε την μερα μας ετσι

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.285
Πόντοι
6.835
εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε..δεν περναμε την μερα μας ετσι
Και αυτο σωστο! Και επισης καποιοι παντρεμενοι δεν θελουμε να βολταρουμε ολη την πιαστα για να μην μας παρει κανενα ματι. Εγω Αφρο ας πουμε δεν παω οσο θα θελα γιατι στην Κωλλετη εχει παντα κινηση ειδικα αμα πετυχεις τρενο τη γαμησες τα αυτοκινητα κανουν ουρα.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Και αυτο σωστο! Και επισης καποιοι παντρεμενοι δεν θελουμε να βολταρουμε ολη την πιαστα για να μην μας παρει κανενα ματι. Εγω Αφρο ας πουμε δεν παω οσο θα θελα γιατι στην Κωλλετη εχει παντα κινηση ειδικα αμα πετυχεις τρενο τη γαμησες τα αυτοκινητα κανουν ουρα.
Φιλε εκει τουλαχιστον εχει γκαβατσα, το χειροτερο για μερα παντα μιλαμε, ειναι στην 26ης οκτωμβριου 35α που ειναι πανω στο δρομο και το αλλο παλι στην 26η αλλα αυτο μαλλον το κλεισαν.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
6
Και επισης καποιοι παντρεμενοι δεν θελουμε να βολταρουμε ολη την πιαστα για να μην μας παρει κανενα ματι.
ετσι ειναι,για αυτο δινουμε αναφορα μονο για το σπιτακι που καταθεσαμε,δεν υπαρχει δυνατοτητα για τις τσαρκες που κανουν καποιοι συναδελφοι,δυστυχως  :(

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
την ανδρεου γεωργιου δεν την γυρνας με αμαξι. εχει 10 μαγαζια σε 100 μετρα με ποδια την γυρνας και αν ρωτας ονοματα αντι να περιμενεις να βγει η κοπελα απο το δωματιο τα γυρισες σε πολυ λιγοτερο απο μιση ωρα.
η φλωριτα εμφανιζεται τελευταια στο 50 και στο 19.
με αμαξι γυρνωντας και βαρδαρη και περιοχη καλιγουλα και πλατινουμ και ανδρεα γεωργιου τρως στην γυρα 1 ωρα, αν ρωτας ονοματα αντι να περιμενεις κοπελα πολυ λιγοτερο. (και ειμαι και 100 κιλα βραδυκινητο καραβι)
σε διαλειμα απο την δουλεια τρεχετε να γαμησετε και δεν εχετε μιση ή μια ωρα για ψαξιμο?  :rolleyes: :rolleyes:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Τελικά μάθαμε σε τι πόστο θα υπηρετήσει στην πόλη μας η Μαρλέν;
Τον Μάιο είχα δει μία στην Καλαμαριά, σε ένα καφέ, που πιστεύω πως ήταν αυτή αν έχει γίνει 110 κιλά.

Χθές το πρωί στο Έρως 16 ήταν μια Κατερίνα με πιασίματα και μια απίστευτα αγενής τσατσά.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.457
Πόντοι
16.746
Βραδυνη τσαρκα!
Ερημιτη:Αλεξανδρα η γνωστη απο το Μεξικο της ξηροκρηνης
Venus:Καινουργια κοπελα απο ουγγαρια ξανθια με καλο πισω συστημα μοντελακι!
Γκοντιβα:Ευα τζιλφ
Τριδυμα:Νο1 Νικολ Νο2:Εβελινα Νο3:Ιζαμπελλα
Φριξου 15:Τανια ισπανιδα σε κεφια!
Φριξου 14:Μια μιλφ χριστινα σκουροχρωμη πρωτη φορα την βλεπω
Ανδρ 19:Κορινα αλβανακι μινιον
Ανδρ 21:Τζουλια Κωλαραπουτανο ξανθο σκουροχρωμο
Ανδρ 52:Μονικα για μενα αυτο τ σπιτι τελειωσε!
Ανδρ 50:Αννα καινουργια κοπελα αυρο μαλλι με  :boobies: ΕΞΩ
Ανδρ 38:Γωγω
Ανδρ 34:Νικολ ξανθια νεα κοπελα μοντελε σωμα
Ανδρ32: Τζεσσικα!
Εμπαργκο στο 40 τν βιλλων! :rockon: :rockon:
Εμπαργκο και σε καποιες τσατσαδες που δν σεβονται ουτε τν κοπελα αλλα ουτε και τν επιχειριση στν οποια δουλευουν.Η πρωινη του Τριδυμου Νο3 που δν ηξερε να μιλαει πριν 6 μηνες και τωρα η γλωσσα της παει Ροδανι!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
bourdelioti ok... στο 50 και 19...
νασαι καλα...
να δοκιμασεις την Νατασα απο το 16...εαν δεν την δοκιμασες

PerLarsson

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τσάρκα στο μεταίχμιο 1900-2000, οπότε σε κάποια ήταν η πρωινή και σε κάποια η βραδυνή...

Λοιπόν

Ερημιτη: Αλεξανδρα κατευθείαν από Mexico  :jerking:
Γκοντιβα: Ευα μεταγραφή από ΤΡΙΔΥΜΑ... Ρε παιδιά κανένας για Σίσσυ έχει ακούσει...;; Η τσατσά λέει είναι σε διακοπές....  :huh:
Τριδυμα:Νο1 Ιζαμπέλα(Αν θυμάμαι καλά...) Νο2:;Έλενα Νο3:Δεν πήγα
Φριξου 15: Στέφη
Φριξου 14: Καρίνα
Μινωταύρου: Χριστίνα

Ανδρ 52: Μονικα
Ανδρ 50: Γκαμπριέλα με κέφια και χαβαλέ στο σαλόνι, αλλά δεν είναι του γούστου...
Ανδρ 24: Μιρέλα...

Σε γενικές γραμμές οι Τσατσάδες ευγενέστατες και με όρεξη για χαβαλέ!! Είχε γέλιο η βολτα..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Τελευταια ιστορικη καταθεση απο μενα στο Βαρδαρη πριν λιγο...και οταν λεω τελευταια το εννοω.
Αφου γυρισα αρκετα τη Γιαννιτσων,τα σφαγεια και γενικα ολες τις κοσμοπολιτικες γειτονιες ξαφνικα μπηκε στο μυαλο μου να παω Βαρδαρη να βρω τη Ροναλντινιο...παω λοιπον Προμηθεως 16 αλλα ηταν ενα γυφτακι κοντοπουτανο που δουλευε λιγο καιρο πριν στο Σαπφους 5...
Μετα παω Σαπφους 8 που δουλευε ενα πιπινακι 20-22 χρονων Μαρινα απο Βουλγαρια λεει η τσατσα 40ε γυμνο και γλειψιμο μαζι,κανω οτι το σκεφτομαι και μου λεει μπες με 30ε...ε λεω ας μπω φαινοταν και πολυ προσχαρο το κοριτσακι,ειχε και μια πανεμορφη αφρατη κωλαρα...

Ολα καλα μεσα,χαμογελαστο,εκανε ο,τι της ελεγα,δε μιλουσε καθολου ελληνικα αλλα με ειχε κατακαυλωσει και πανω που ημουν ετοιμος να τελειωσω η τρελη η τσατσα αρχιζει φωναζει,χτυπαει πορτα...εγω συνεχιζω να γαμαω κι αυτη ξαναρχεται και ανοιγει την πορτα και φωναζει δυνατα την κοπελα.Λεω τι σκατα εγινε κανενας ελεγχος της αστυνομιας θα ειναι...σηκωνεται κι αυτο το μαλακισμενο να φυγει,ντυνεται...εγω εν τω μεταξυ με τον πουτσο καγκελο και αφου εχει ντυθει και ειναι ετοιμη να φυγει την λεω ελα εδω περα να σε χυσω και οπως ειμαι ορθιος σκυβει αυτη τον παιρνει στο στομα,την πιανω απο το κεφαλι και την χυνω τελικα στο στομα με καποτα.
Φευγοντας βλεπω αλλη μια βλακοφατσα στο σαλονι απ'αυτες που κυκλοφορουσαν αποψε στο Βαρδαρη και αναρωτιεμαι...γι'αυτον την εβγαλε αρον αρον απο το δωματιο.Τη ριχνω κατι μπινελικια την τσατσα μπροστα στον πελατη ε μου λεει εχεις δικιο συγνωμη δεν επρεπε να ανοιξω την πορτα...ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ την λεω και αποχωρω
Βαρδαρης τελος για μενα και μακαρι να κλεισουν τα 4 κωλοσπιτα της γυφτισσας που εχουν απομεινει και λειτουργουν παρανομα...απο αυτη την αλυσιδα αρχισε η μαλακια οτι η Νικολ ειναι τραβεστι οταν τους εφυγε φυσικα γιατι οσο δουλευε ολες οι τσατσαδες την θελανε λογω τζιρου

Απο κει και περα στο τετραγωνο γινεται της πουτανας...Τανταλου και Σαπφους ειναι ξηλωμενοι οι δρομοι,ειδικα στη Σαπφους δεν περπατας με τιποτα θελεις βαρκα.Η Προμηθεως εχει ηδη στενεψει εχουν βαλει και κατι μαλακιες κολονακια δεξια κι αριστερα αλλα ο δρομος δεν εχι στρωθει ακομα.Η Αισωπου που τα πρωινα γινοταν της πουτανας εχει μεινει ισα ισα να χωραει ενα αυτοκινητο και κατω ειναι στρωμενη με πετρα και οχι με ασφαλτο.Πλεον παρκαρεις μονο οριζοντια κι εκεινο με το ζορι βρηκα θεση γιατι ανα 3-4 αυτονικητα το πεζοδρομιο βγαζει και νησιδα  :headbang: :headbang: :headbang:
Δηλαδη πραγματικα θα ηθελα να γνωρισω τον ανθρωπο που εβγαλε αυτο το σχεδιο για το συγκεκριμενο τετραγωνο  :jerking: :jerking:

ticklefetish

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναθλητες, νεος στο club κ με ενα ασυνηθιστο φετιχ, μ αρεσει να γαργαλαω την ωρα του sex. Εχει υπ' οψιν του κανεις καμια κιουρια που να γαργαλιεται στην μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονικης? Θα μου πεις που να ξερει ο αλλος απ' τη στιγμη που δε τον ενδιαφερει κατι τετοιο. Μπορει να το ανακαλυψε τυχαια σε φασεις ποδολαγνειας ή ενω τις εκανε μασαζ στην κοιλια ας πουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom