το καλύτερο ριπλέι είναι στο 0:50 , εκεί φαίνεται το χέρι του πέτριτς να τεντώνεται την στιγμή που είναι και οι δύο στον αέρα αλλά ο αντίπαλος πέφτει προς τα πίσω δεν φαίνεται να τον επηρέασε
*τώρα που το ξαναβλέπω μπορεί και να τον κράτησε στον ώμο αν και η μπάλα ήταν πολύ ψηλά για να την έφτανε ο αμυντικός, να δούμε αν θα το σχολιάσουν καθόλου οι πανιώνιοι
το καλύτερο ριπλέι είναι στο 0:50 , εκεί φαίνεται το χέρι του πέτριτς να τεντώνεται την στιγμή που είναι και οι δύο στον αέρα αλλά ο αντίπαλος πέφτει προς τα πίσω δεν φαίνεται να τον επηρέασε
τυπε μου ειπα την αποψη μου...εγω βλεπβ τον πετριτς να στηριζεται στον ωμο του αντιπαλου...για μενα ειναι φαουλ...για τον διαιτητη οχι αλλα προφανως ουτε και για τον ιδιο τον παιχτη μιας και δεν τον βλεπω να διαμαρτυρεται...αλλα εμενα μου φαινεται φαουλ...τωρα τι να κανω;να μην το πω;;
με βγαλανε χωρις λογο...χωρις να κανω κατι...γιατι;δεν μου εξηγησε κανενας...ο αντι ειπε οτι τον ειχαν ζαλισει στα πι μι..και;εγω εκανα κατι κακο;γιατι με εβγαλαν;αδικησα καποιον;
με βγαλανε χωρις λογο...χωρις να κανω κατι...γιατι;δεν μου εξηγησε κανενας...ο αντι ειπε οτι τον ειχαν ζαλισει στα πι μι..και;εγω εκανα κατι κακο;γιατι με εβγαλαν;αδικησα καποιον;
ενταξει ρε μπιλλη τι να κανουμε;αποψεις ειναι αυτες...εμενα μου φαινετα φαουλ...ποιο ειναι φαουλ επιθετικο αν δεν ειναι αυτο;δεν στηριζεται στον αντιπαλο για να παρει την κεφαλια;δεν τον κραταει κατω;
δεν το πιστευω αυτο...εσυ εισαι αμελητεα ποσοτητα...ποιος σε γαμαει εσενα;σιγα να μην σου εδιναν και σημασια...
ξερω ποιοι φταινε αλλα δεν ειναι της παρουσης,,,να ειναι καλα...
ενταξει ρε μπιλλη τι να κανουμε;αποψεις ειναι αυτες...εμενα μου φαινετα φαουλ...ποιο ειναι φαουλ επιθετικο αν δεν ειναι αυτο;δεν στηριζεται στον αντιπαλο για να παρει την κεφαλια;δεν τον κραταει κατω;