Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (10 μέλη και 52 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
δειτε τι εγινε με την εμμα την ρουμανα, προσεφερε προγραμμα με τελειωμα στο στομα γαμησε τις ανταγωνιστριες και μετα εμφανιστηκαν αλλες 5-10 να προσφερουν το ιδιο προγραμμα. ΕΜΕΙΣ το καναμε αυτο. ΕΜΕΙΣ επισης δεν καναμε πλουσιο τον βαρδαρη με τα 20-25 που προσεφερε και συνεχιζουν να ζητανε οι αλλοι 30-40 πολλες φορες για την ιδια βαρδαρισια κοπελα που απλα πηρε μεταγραφη!

Το βαρδαρη ρε φιλε πως να τον προτιμησουμε με της ασχημοτσιγκανες και τα ξωανα που δουλευουν; Μας κανεις πλακα; Τι κι αν ζητανε 20-25, αυτες ουτε τσαμπα πρεπει να τις πηδαει κανεις. Ας κανουνε την Καντυ και την Αντριαννα με 20 να δεις αν θα πατησει αλλος σε αλλο μπουρδελο

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
Το βαρδαρη ρε φιλε πως να τον προτιμησουμε με της ασχημοτσιγκανες και τα ξωανα που δουλευουν; Μας κανεις πλακα; Τι κι αν ζητανε 20-25, αυτες ουτε τσαμπα πρεπει να τις πηδαει κανεις. Ας κανουνε την Καντυ και την Αντριαννα με 20 να δεις αν θα πατησει αλλος σε αλλο μπουρδελο
δεν ειπα οτι ετσι επρεπε ή ετσι ηθελα να γινει με το βαρδαρη
ειπα απλα τι εγινε
και εγω μεσα στο εμεις ειμαι, προτιμησα αντριαννα ή την καθε αντριαννα και με 40 παρα γυφτισσα βαρδαριου με 25, πολλες φορες.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
οχι φιλε μου γιατι στο 2ο που λες διαταζει το κατω κεφαλιιιι...
Παραδειγμα εχω τ λαφαμ και μου τν λενε 4-5 ατομα για τν μονικα που δν συμβαδιζει με τν χωρο.Μακαρι η κοπελα ν δουλεψει δν με ενδιαφερει εγω δεν θα εδινα ουτε ενα σεντς γι αυτην. Θα προσπαθουσα ν εφερνα μια απο αθηνα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
φιλε εγω τον αλ τον θυμομουν απο παλια
ηταν πολυ δυνατος ''παικτης''
πλεον το χει καψει το παλικαρι,η επιτομη της σαπηλοκαταστασης
πηρε την κατω βολτα
εγω απο την αρχη του χρονου εχω πηδηξει 19 διαφορετικες κοπελες εκ των τις 10 ηταν πρωτη φορα για μενα.Αρα θεωηρητικα εχω κανει 10 κασκαντεριλικια για να ενημερωσω τα υπολοιπα μελη της μπουρδελοκαταστασης και σε καποιες απο αυτες ισως ημουν και ο πρωτος που τους εγραψα κριτικη.

Οποτε πρεπει να αναρωτηθω....ο antigregory,o mpouxos και καποια αλλα μουνια που εμφανιστηκαν τωρα τελευταια και μαλιστα μου τη λενε κιολας τι ακριβως εχουν ανακαλυψει,δοκιμασει,παρουσιασει και προτεινει απο την αρχη του χρονου στα αλλα μελη του θρεντ που τοσο πολυ νοιαζονται και να φτασουνε μεχρι το σημειο να κρινουν τις δικες μου επιλογες??
Για πειτε μου...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
απο τις 19 διαφορετικες κοπελες υπολογιζω οτι οι 8 ειναι ας πουμε ανω των 35 ετων...οι 6 ειναι σιγουρα για αλλες 2 εχω επιφυλαξεις

οι υπολοιπες ολες δεν ειναι ουτε 30...
Μες τον Ιουλιο εχω 6 καταθεσεις εκ των οποιων οι 5 πρωτες σε Καντυ,Ιζαμπελα,Ελενα,Νατασα και Καρμεν...και μου λετε εμενα οτι γαμαω μπαζα??

Για σοβαρευτειτε ορισμενοι γιατι η πλακα εχει και καποια ορια

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
25
Πόντοι
1
Ο antigregory εχει δικιο δεν χρειαζεται να τσακωνεστε μαζι του λεει το αυτονοητο οτι σε συγκριση με την αθηνα ειμαστε η νυχτα με τη μερα χαωδης διαφορα και το τραγικο ειναι οτι εχουμε και χειροτερες τιμες.Και ναι οι περισσοτεροι οταν πηγαινουν να γαμησουν θελουν να ειναι η αλλη εμφανισιμη αν ειναι μπαζο τι να την κανει?τετοια μπορει και εξω να γαμησει χωρις να πληρωσει.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Ειπαμε οτι πηδας ΚΑΙ μπαζα. Εγω δε σε κρινω, γουστο σου ειναι και κανεις οτι θελεις. Απλα θυμαμαι σε κριτικες σου να λες οτι η αλλη ηταν πχ χοντρη, ασουλουπωτη, και αλλα τετοια αλλα περνουσες γιατι ηθελες να δοκιμασεις.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
αν δν κανω λαθος εγω ειμαι αυτος που σας εδωσα τν ειδηση για τν τρανς.Επισης απο τα 75 μνμ τα 40 ειναι σιγουρα ενημερωσης τσαρκας!Οσοι σε ονομασαν προεδρο απο νεα μελη πρερει ν τα παρουν πισω!Δν σεβεσαι τιποτα και μν εισαι  τοσο μαγκας απο πσ γιατι αν ημασταν σε παρεα δν θα τ λεγες αυτα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
εγω απο την αρχη του χρονου εχω πηδηξει 19 διαφορετικες κοπελες εκ των τις 10 ηταν πρωτη φορα για μενα.Αρα θεωηρητικα εχω κανει 10 κασκαντεριλικια για να ενημερωσω τα υπολοιπα μελη της μπουρδελοκαταστασης και σε καποιες απο αυτες ισως ημουν και ο πρωτος που τους εγραψα κριτικη.

Οποτε πρεπει να αναρωτηθω....ο antigregory,o mpouxos και καποια αλλα μουνια που εμφανιστηκαν τωρα τελευταια και μαλιστα μου τη λενε κιολας τι ακριβως εχουν ανακαλυψει,δοκιμασει,παρουσιασει και προτεινει απο την αρχη του χρονου στα αλλα μελη του θρεντ που τοσο πολυ νοιαζονται και να φτασουνε μεχρι το σημειο να κρινουν τις δικες μου επιλογες??
Για πειτε μου...
ας τα θεωρητικα ρε Αλ  :grin: . για να βγαλεις την καυλα σου τις πηδηξες δεν θυσιαστηκες για να μας ενημερωσεις  :cheesy: .
και οι κριτικες που γραφεις και γραφουμε ολοι για χομπυ το κανουμε οχι επειδη αγαπαμε αλλήλους  :priest:
ευχαριστουμε παντως για την συνεχη ενημερωση, δεν ειμαστε αγνωμονες. γαματε αλληλες και αγαπατε αλληλους  :headbang2: :headbang2:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
διαχρονικα ομως εχω κανει καλυτερο σεξ με
Χριστινα Αλβανιδα,Αγαπη,Ναντια,Ειρηνη,Νικολ,Ευα,Μονικα,Συλβια,Νταϊανα...και κατα γενικη ομολογια αυτες εδω και χρονια κανουν καλυτερο σεξ απο τις νεοτερες συναδερφους τους

Αν δε σας αρεσει απλα μην τις γαματε...αλλα να τις σεβεστε και να μην τις προσβαλετε χωρις λογο οπως κανουν κατι μαλακιστηρια εδω και λιγες μερες απο τοτε που εγραψα οτι επεστρεψε η Νικολ

Βασικα εσενα δεν μπορει να σε κρινει κανενας, τις γκομενες μπορουμε να τις ξεσκισουμε στην κριτικη και να λεμε οτι θελουμε. Τι θα πει τις προσβαλουμε;

Και το Point αυτου που λενε οι αλλοι ειναι αυτο ακριβως, τι να το κανεις οτι εκανες διαστημικο σεξ μια μια ασχημη γυναικα; Απορουμε πως αυτο το πραγμα σου προσφερει ικανοποιηση, κυριως ηθικη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ο antigregory εχει δικιο δεν χρειαζεται να τσακωνεστε μαζι του λεει το αυτονοητο οτι σε συγκριση με την αθηνα ειμαστε η νυχτα με τη μερα χαωδης διαφορα και το τραγικο ειναι οτι εχουμε και χειροτερες τιμες.Και ναι οι περισσοτεροι οταν πηγαινουν να γαμησουν θελουν να ειναι η αλλη εμφανισιμη αν ειναι μπαζο τι να την κανει?τετοια μπορει και εξω να γαμησει χωρις να πληρωσει.
ναι αλλα στην Αθηνα εχει 500 μπουρδελα κι εδω εχει 30...λογικο δεν ειναι οτι στα 500 θα εχει και 50 μουναρες??ε καπως ετσι ειναι κι εδω η αναλογια

απο κει και περα ο μαλακας ο antigregory ας πηγαινει να γαμαει στην Αθηνα κι ας μη μας πρηζει αλλο τ'αρχιδια με τις ανουσιες παπαριες του?

Τελος διαφωνω μ'αυτο που λες οτι οι περισσοτεροι ψαχνουν εμφανισιμη γκομενα...η δικη μου εμπειρια απο τις ατελειωτες τσαρκες λεει οτι τα φτηνα εξτραδακια και τα βρωμικα εξτραδακια παντα τραβουσαν περισσοτερο κοσμο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
διαχρονικα ομως εχω κανει καλυτερο σεξ με
Χριστινα Αλβανιδα,Αγαπη,Ναντια,Ειρηνη,Νικολ,Ευα,Μονικα,Συλβια,Νταϊανα...και κατα γενικη ομολογια αυτες εδω και χρονια κανουν καλυτερο σεξ απο τις νεοτερες συναδερφους τους

Αν δε σας αρεσει απλα μην τις γαματε...αλλα να τις σεβεστε και να μην τις προσβαλετε χωρις λογο οπως κανουν κατι μαλακιστηρια εδω και λιγες μερες απο τοτε που εγραψα οτι επεστρεψε η Νικολ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
αν δν κανω λαθος εγω ειμαι αυτος που σας εδωσα τν ειδηση για τν τρανς.Επισης απο τα 75 μνμ τα 40 ειναι σιγουρα ενημερωσης τσαρκας!Οσοι σε ονομασαν προεδρο απο νεα μελη πρερει ν τα παρουν πισω!Δν σεβεσαι τιποτα και μν εισαι  τοσο μαγκας απο πσ γιατι αν ημασταν σε παρεα δν θα τ λεγες αυτα
δε με πειθεις ακομα και θεωρω πως δε θα εχεις διαρκεια...μην ειρωνευεσαι λοιπον οταν γραφω για την επιστροφη της Νικολ μη με προκαλεις

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
δε με πειθεις ακομα και θεωρω πως δε θα εχεις διαρκεια...μην ειρωνευεσαι λοιπον οταν γραφω για την επιστροφη της Νικολ μη με προκαλεις
Αστο δν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι νομιζεις οτι τ θρεντ ειναι μαγαζακι σου!Θα σε αφησω στα χερια του αντιγρεγκορυ ξερει αυτος! :rockon: :rockon:respect στον antigregory!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αστο δν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι νομιζεις οτι τ θρεντ ειναι μαγαζακι σου!Θα σε αφησω στα χερια του αντιγρεγκορυ ξερει αυτος! :rockon: :rockon:respect στον antigregory!
εσυ τωρα αν υποθεσουμε οτι δεν εισαι ο γνωστος μαλακας που τρολαρει συνεχεια εδω μεσα με διαφορετικα ψευδωνυμα πιστευεις οτι με το να κανεις κομμα με εναν αλλο βλακα εναντιον μου θα κερδισεις κατι...γι'αυτο δε θα εχεις διαρκεια οπως σου ειπα αν υποθεσουμε σοβαρα οτι εχεις καποια γνωση στο θεμα

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εγω δεν ασχολουμε αλλο φιλε μου
για να βαλουν μυαλο κατι τυποι σαν τον αλ
ο μονος τροπος ειναι να τους το ανοιξεις στα δυο
ο βλακας ειναι ανικητος

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ο Αλ εχι το δικαιωμα να γαμαει οτι θελει,και ο καθε Αλ, Η θεσσαλονικη εχει θεμα στις κοπελες λογω οτι δεν ανανεωνει τακτικα, το φαινομενο αυτο συνηθως το βλεπεις σε μικρες πολεις-επαρχεια-χωρια,

Οσο για τα 40αρια στις Βιλλες δεν συμφωνω καθολου με τις κοπελες που φερνει και το τι παρεχει, χεστηκα για τα ωραια χαλια και τα σαπουνια στο νιπτηρα προτιμω να γαμαω σε τρωγλη παρα την καθε ξιπασμενη "ωραια" γκομενα που κανει αεροπιπες και θελει να την γαμας απο αποσταση, Με την Ευα το γαμησι που εκανα οπως και με Μονικα Μιλφ σας το υπογραφω δεν το εκανα με καμια πιτσιρικα-μοντελισια που λετε και εσεις οποτε χεστηκα αμα η αλλη ειναι μουναρα. Τι νομιζουν οτι θα τις δουμε και θα πεσουμε ξεροι?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
Γραψε κριτικη να διαβασω, κατα 90% θα μπουκαρω, απο προσωπο πως παει.?

Να διορθωσω την αρχικη μου εκτιμηση για την Γκαμπριελα.. Την πρωτη φορα που την ειδα, περασε απο μπροστα μου σα σιφουνας κι εντυπωσιαστηκα κ γι' αυτο ειπα οτι θα της εβαζα 9 απο εμφανιση.. Την ειδα ομως πολυ γρηγορα κ δεν παρατηρησα καλα..
Ξαναπηγα σημερα να την ξαναδω κ  τελικα δεν εντυπωσιαστηκα τοσο πολυ κ της βαζω 7 απο εμφανιση..
Ειδα κ τη Γαληνη, που μ' αρεσε περισσοτερο κ θα της εβαζα ενα 8αρι απο εμφανιση..
Ρωτησα κ την τσατσα στη Βιλα για τη Νικολ, κ μου 'πε οτι δε δουλευει πλεον εκει..!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
Ο Αλ εχι το δικαιωμα να γαμαει οτι θελει,και ο καθε Αλ, Η θεσσαλονικη εχει θεμα στις κοπελες λογω οτι δεν ανανεωνει τακτικα, το φαινομενο αυτο συνηθως το βλεπεις σε μικρες πολεις-επαρχεια-χωρια,

Οσο για τα 40αρια στις Βιλλες δεν συμφωνω καθολου με τις κοπελες που φερνει και το τι παρεχει, χεστηκα για τα ωραια χαλια και τα σαπουνια στο νιπτηρα προτιμω να γαμαω σε τρωγλη παρα την καθε ξιπασμενη "ωραια" γκομενα που κανει αεροπιπες και θελει να την γαμας απο αποσταση, Με την Ευα το γαμησι που εκανα οπως και με Μονικα Μιλφ σας το υπογραφω δεν το εκανα με καμια πιτσιρικα-μοντελισια που λετε και εσεις οποτε χεστηκα αμα η αλλη ειναι μουναρα. Τι νομιζουν οτι θα τις δουμε και θα πεσουμε ξεροι?

καλα τα λες ετσι ειναι.αλλα οχι και να μας λενε να τις σεβομαστε  :headbang: :headbang: :headbang: οταν κοιτανε να μας ξεπεταξουν
να πανε να δουλεψουνε να δουνε πως βγαινουνε τα 30 50 ευρα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
θα συμφωνησω στο θεμα των τιμων ...σε σχεση με Αθηνα εδω ειναι ακριβοτερα!!! την  ωρα που δεν εχει δουλιες! το εχω γραψει και πριν μερες αυτο... πρεπει να κατεβουνε τιμες διοτι βλεπω το πολυ ενα χρονο δεν θα παταει κανενας πλεων με 40 ή 50 €

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom