τα Trojan μου εχουνε σπασει 2 φορες μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα... Ευτυχως δεν τελειωνω μεσα κ προλαβα τα μοιραια για εμενα κ την τοτε κοπελια μου. 19 ημασταν...
Θυμαμε τραβηχτικα για να τελειωσω κ οταν το ειδα οτι ειχε σπασει το πανω μερος του προφυλακτικου (το κεφαλακι ας πουμε) ξενερωσα με την μια κ τα εχασα. Εψαχνα μπας κ ηταν πανω στο κρεβατι αλλα δεν ηταν εκει.. Εκανα τον γυναικολογο βραδιατικα γιατι προφανως θα ητανε μεσα της. Η κοπελια ειχε χεστει επανω της (λογικο ειναι) αρχισε τα κλαμματα, φωνες κλπ μεχρι να το βρω.. Οταν το εβγαλα απο μεσα αρχισε τις χαρες..
ναι μικρη και ξερω οτι θελει μαλακα. αλλα αυτος δεν καταλαβενε τπτ με μαλακα εκεινη ωρα. ηθελε αγρια, αφοθ μεχρι κι εγω απορουσα του την εσφιγγα και ηθελε πιο σφιχτα αφου ελεγα θα παθει τπτ
ναι μικρη και ξερω οτι θελει μαλακα. αλλα αυτος δεν καταλαβενε τπτ με μαλακα εκεινη ωρα. ηθελε αγρια, αφοθ μεχρι κι εγω απορουσα του την εσφιγγα και ηθελε πιο σφιχτα αφου ελεγα θα παθει τπτ
γτ το καναμε.... σταματησαμε δεν θυμαμαι γτ και μετα του την επαιξα λιγο με το χερι χωρις να βγαλω το προφυλακτικο. για να μην ψανχουμε για αλλο εκεινη την ωρα