Νέα

Θα χωρίζατε ποτέ κάποιον/α που αγαπάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
879
Πόντοι
96
Εγω προσωπικα δε χωριζα για κανενα λογο καποια που αγαπαγα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι να σε αγαπαει αυτη και να μην υπαρχει κανενας λογος
να χαλασει η σχεση.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μεγάλο θέμα άνοιξες φίλε.

θεωρώ ότι αν κάοπιον τον αγαπάς τότε όλα είναι πιθανά να κάνεις. μπορεί να πέσεις και στην φωτιά γι' αυτόν όπως και να τον χωρίσεις.
αυτό που συχαίνομαι είναι η απιστία ... από την συναισθηματική πλευρά που μπορεί να έχει μέχρι και την πιο φευγαλαία. μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα εκτός από αυτό. φυσικά αν το ζητάω εγώ αυτό είναι φυσικό πως θα το τηρήσω και εγώ με νύχια και με δόντια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι να σε αγαπαει αυτη και να μην υπαρχει κανενας λογος
να χαλασει η σχεση.
πολύ μονόπλευρα το βλέπεις. έχεις την εντύπωση ότι θα έχεις κάποια η οποία θα σε αγαπάει , θα σου κάνει καλό κρεβάτι, θα είναι κυρία σε όλα της και εσύ θα είσαι πιο ελεύθερος. Πλέον τα πράγματα δεν είναι έτσι . Πάνε ευτυχώς οι μάυρες εποχές που οι γυναίκες παντρεύονταν μέσω συνοικεσίων τον οποιονδήποτε τους επέδειχνε ο πατέρας τους.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
γτ να χωρισω καποιον που τον αγαπαω;;; βεβαια απο την αλλη ειμαι και λιγο περιεργη και δεν μπορω τα πολλα κολλητιλικια και μπορει να τα επαιρνα σε καποια φαση και να παθενα κριση... αλλα μετα νομιζω θα το συνηθιζα... τι να πω ισως ειμαι πολυ μικρη ακομα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
16
πολύ μονόπλευρα το βλέπεις. έχεις την εντύπωση ότι θα έχεις κάποια η οποία θα σε αγαπάει , θα σου κάνει καλό κρεβάτι, θα είναι κυρία σε όλα της και εσύ θα είσαι πιο ελεύθερος. Πλέον τα πράγματα δεν είναι έτσι . Πάνε ευτυχώς οι μάυρες εποχές που οι γυναίκες παντρεύονταν μέσω συνοικεσίων τον οποιονδήποτε τους επέδειχνε ο πατέρας τους.
Θελω να την αγαπαω και να με αγαπαει και αυτη.
Εννοειται οτι θα ειμαι σωστος,γιατι μια γυναικα που κανεις σχεση την εχεις επιλεξει και σε ικανοποιει απολυτα, ποιος ο λογος να κανεις μαλακια?

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
879
Πόντοι
96
Κοιτα εγω σε καποια φαση της ζωης μου ημουνα με μια κοπελα που τα συναισθηματα ηταν και για τους δυο μας δυνατα,η διαφορα ομως ηλικιας δεν αφησε τη σχεση να εξελιχθει ομαλα και χωρισαμε!!αλλο παραδειγμα ειναι η απιστια α ακομα και η οικογενεια πολλες φορες

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Δε μπορει παρα καταφατικη να ειναι η απάντηση σ αυτο το ερώτημα.Λένε πως στην αγαπη δε χωρουν εικασίες και πιθανότητες και ποσοστώσεις.Ομως κακως το λενε,οτι η ζωη λέει πως χωρουν και καλα κανουν.Η αγαπη ειναι το υλικο που συνδεει τους ανθρώπους και τους κανει να νοιωθουν δυνατοι κι ατελειωτοι.Κι η αναγκη το ιδιο...Αν ειν αναγκη να χωρίσω,το αγαπημενο προσωπο,θα το κανω.Με μια μονο επισημανση.Η αναγκη να ειναι περισσότερο δικη του κι η αγαπη να μην το αφηνει να τη δει.Τοτε ναι κι οχι μονο τοτε οτι  η ζωη ειναι υπεροχη  κι αλλο τοσο απροβλεπτη.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Άμα η άλλη (ή ο άλλος) σε έχει "γαμήσει", όσο και να τον αγαπάς,
θα έρθει η ώρα που θα τον στείλεις στα διάολα...  :-

Επισκέπτης
καταρχας ωραιο θεμα...
καταπρωτον εγω θα ηθελα να ξερω τι εννουμε αγαπη,γιατι στις μερες μας αγαπαμε καποιον που δεν μας φερεται καλα,που μας παιζει παιχνιδια που πηγαινει με τον κολλητο κ γενικοτερα ολα αυτα που ολοι γνωριζουμε κ δεν ειναι τιποτα αλλο απο καλλο στον εγεφαλο....εαν ειναι ποτε δυνατον να λεγεται αυτο αγαπη(κ μην πειτε οτι δεν το λενε πολλοι αφηστε ξερουμε)...τωρα υπαρχει κατα την αποψη μου ενα λεπτο ζητημα στην ουισιαστικη αγαπη...κ εαν αυτος ειναι ο ανθρωπος της ζωης μου κ κανω μαλακια κ δεν ξαναβρω αλλον?θεμα ρισκου ειναι ολα στην ζωη,προσωπικα εαν εβλεπα οτι αγαπαω καποιον αλλα δεν υπαρχει μελλον ΝΑΙ θα το εκανα ακομα κ εαν στενοχωριομουν κ εκανα να συνελθω κ 5 χρονια(που λεει ο λογος)μετα απο τετοια διαδικασια θα ηξερα οτι εκανα το σωστο...τωρα επειδη την λεξη αγαπη την εχουμε κανει καραμελα κ την πιπιλαμε ενω η ουισια της ειναι πολυ σημαντικη δεν νομιζω οτι θα ακουσουμε κ κατι το προτουπο...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Θελω να την αγαπαω και να με αγαπαει και αυτη.
Εννοειται οτι θα ειμαι σωστος,γιατι μια γυναικα που κανεις σχεση την εχεις επιλεξει και σε ικανοποιει απολυτα, ποιος ο λογος να κανεις μαλακια?
δεν ξέρω έτσι όπως το έγραψες μου φάνηκε ότι αρκεί να σε αγαπάει αυτή και τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τελικα βγαζουμε το συμπερασμα οτι η ζωη ειναι μεγαλη πουτανα οποτε ποτε μην λες ποτε γτ δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Άμα η άλλη (ή ο άλλος) σε έχει "γαμήσει", όσο και να τον αγαπάς,
θα έρθει η ώρα που θα τον στείλεις στα διάολα...  :-

exactly..

ασε που τελικα παυεις κ να τον αγαπας τοσο αμα σου φερεται ετσι

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
151
Πόντοι
7.985
Πανω απο το δικο μου το τομαρι δεν βαζω καμια.....εκτος και αν ειναι θεμα ζωης και θανατου.

Επισκέπτης
Πανω απο το δικο μου το τομαρι δεν βαζω καμια.....εκτος και αν ειναι θεμα ζωης και θανατου.

τελικα κ εγω εκει καταληγω σιγα σιγα,παρολο που ημουν ευαισθητος κ στενοχωριμουν εαν στενοχωρουσα καποιον αρχιζω σιγα σιγα κ γινομαι γουρουνι με ολη την σημασια της λεξεως....κ ασε τις αλλες να τραγουδανε μετα...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τελικα κ εγω εκει καταληγω σιγα σιγα,παρολο που ημουν ευαισθητος κ στενοχωριμουν εαν στενοχωρουσα καποιον αρχιζω σιγα σιγα κ γινομαι γουρουνι με ολη την σημασια της λεξεως....κ ασε τις αλλες να τραγουδανε μετα...

γουρουνι να μην γινεις απλως να ξεκαθαριζεις την θεση σου και να μην κανεις χαρες στους αλλους... ετσι δες το. αμα δεν την γουσταρεις την αλλη πες το απο την αρχη και τελος και μην νιωθεις τυψεις... οπως δεν μας κανουν χαρες δεν κανουμε κι ολας δεν κοροιδευουμε τον κοσμο και τελος

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ασφαλως και χωριζεις,ποτε μη λες ποτε ;)

Επισκέπτης
γουρουνι να μην γινεις απλως να ξεκαθαριζεις την θεση σου και να μην κανεις χαρες στους αλλους... ετσι δες το. αμα δεν την γουσταρεις την αλλη πες το απο την αρχη και τελος και μην νιωθεις τυψεις... οπως δεν μας κανουν χαρες δεν κανουμε κι ολας δεν κοροιδευουμε τον κοσμο και τελος

ευα κατα την αποψη μου τα πραγματα ειναι απλα....
εαν στην γυναικα δεν της δειξεις οτι πραγματικα ενδιαφερεσαι γι αυτην απλα δεν τρως η αντε να φας μια φορα...ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ εαν της πεις πχ θελω ελευθερη σχεση κ τα σχετικα..(οτι κ να μου λετε εγω γνωμη σε αυτο δεν αλλαζω)κ επειδη στην συναναστροφη μου με τις γυναικες επειδη μπορει κ να εχω ακουσει πολλα μ αρεσει παντα να ειμαι ενα βημα μπρος επειδη εχω καταλαβει οτι ειλικρινιες κ τετοια ειναι παπαρια μαντολες επιλεγω να ειμαι γουρουνι η οπως αλλιως θελεις κ εαν βρω κατι που πραγματικα με γεμιζει μπορει κ να μην το βρω ποτε ΤΟΤΕ Κ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom