Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 879
- Πόντοι
- 96
Εγω προσωπικα δε χωριζα για κανενα λογο καποια που αγαπαγα
πολύ μονόπλευρα το βλέπεις. έχεις την εντύπωση ότι θα έχεις κάποια η οποία θα σε αγαπάει , θα σου κάνει καλό κρεβάτι, θα είναι κυρία σε όλα της και εσύ θα είσαι πιο ελεύθερος. Πλέον τα πράγματα δεν είναι έτσι . Πάνε ευτυχώς οι μάυρες εποχές που οι γυναίκες παντρεύονταν μέσω συνοικεσίων τον οποιονδήποτε τους επέδειχνε ο πατέρας τους.Το θεμα ειναι να σε αγαπαει αυτη και να μην υπαρχει κανενας λογος
να χαλασει η σχεση.
Θελω να την αγαπαω και να με αγαπαει και αυτη.πολύ μονόπλευρα το βλέπεις. έχεις την εντύπωση ότι θα έχεις κάποια η οποία θα σε αγαπάει , θα σου κάνει καλό κρεβάτι, θα είναι κυρία σε όλα της και εσύ θα είσαι πιο ελεύθερος. Πλέον τα πράγματα δεν είναι έτσι . Πάνε ευτυχώς οι μάυρες εποχές που οι γυναίκες παντρεύονταν μέσω συνοικεσίων τον οποιονδήποτε τους επέδειχνε ο πατέρας τους.
δεν ξέρω έτσι όπως το έγραψες μου φάνηκε ότι αρκεί να σε αγαπάει αυτή και τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασίαΘελω να την αγαπαω και να με αγαπαει και αυτη.
Εννοειται οτι θα ειμαι σωστος,γιατι μια γυναικα που κανεις σχεση την εχεις επιλεξει και σε ικανοποιει απολυτα, ποιος ο λογος να κανεις μαλακια?
Άμα η άλλη (ή ο άλλος) σε έχει "γαμήσει", όσο και να τον αγαπάς,
θα έρθει η ώρα που θα τον στείλεις στα διάολα... :-
Εγω προσωπικα δε χωριζα για κανενα λογο καποια που αγαπαγα
Πανω απο το δικο μου το τομαρι δεν βαζω καμια.....εκτος και αν ειναι θεμα ζωης και θανατου.
τελικα κ εγω εκει καταληγω σιγα σιγα,παρολο που ημουν ευαισθητος κ στενοχωριμουν εαν στενοχωρουσα καποιον αρχιζω σιγα σιγα κ γινομαι γουρουνι με ολη την σημασια της λεξεως....κ ασε τις αλλες να τραγουδανε μετα...
γουρουνι να μην γινεις απλως να ξεκαθαριζεις την θεση σου και να μην κανεις χαρες στους αλλους... ετσι δες το. αμα δεν την γουσταρεις την αλλη πες το απο την αρχη και τελος και μην νιωθεις τυψεις... οπως δεν μας κανουν χαρες δεν κανουμε κι ολας δεν κοροιδευουμε τον κοσμο και τελος