alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε λες και η δικια σου να εχει κανει φωτοσοπ για να φαινεται αδυνατη?πούστικο πράγμα το photoshop ε; Μέχρι και εσύ μπορεί να φαίνεσαι ψηλός...
Τύπε λες και η δικια σου να εχει κανει φωτοσοπ για να φαινεται αδυνατη?πούστικο πράγμα το photoshop ε; Μέχρι και εσύ μπορεί να φαίνεσαι ψηλός...
Δεν ξέρω θα δείξει,ας μην προδικάζουμε τίποτα γιατί και η χορεύτρια ήταν για ένα βράδυ μόνο.Αρα μιλαμε για επενδυση για το μελλον τύπε?
Και τί θα έρθει ρε μαλάκα μετά,νταλίκα;Τύπε λες και η δικια σου να εχει κανει φωτοσοπ για να φαινεται αδυνατη?
Τι τύπε;;Μπατάλεψε κι η Μαριάννα;;Λάκη πρέπει να σου δείξει κάποιος κάποτε Μαριάννα πριν και μετά...να δεις μεταμόρφωση να μην λες και για τις άλλες.
Αφού έγινε αυτό όλα γίνονται!!!!![]()
![]()
![]()
Φοβαμαι οτι το ενα βυζι θα ειναι θεσσαλονικη και το αλλο θα ερχεται ακομη απο την ΑθηναΚαι τί θα έρθει ρε μαλάκα μετά,νταλίκα;![]()
![]()
Σε χρησιμοποιησε η πουτανα τύπεΔεν ξέρω θα δείξει,ας μην προδικάζουμε τίποτα γιατί και η χορεύτρια ήταν για ένα βράδυ μόνο.
Η πουτάνα >>
>
![]()
To άντιθετο,από μπάζο έγινε θέα(όταν πέφτει photoshop).Τι τύπε;;Μπατάλεψε κι η Μαριάννα;;
Εννοείται,πάμε για το φαλαινάκι τώρα να έχουμε και λάδι για τον χειμώνα που θα έρθειΣε χρησιμοποιησε η πουτανα τύπε
Αλλά ειπαμε, δεν κωλωνουμε. [size=20pt]Προχωραμε[/size].

Από τη μία τον σπρώχνεις κ από την άλλη τον δουλεύεις...Αποφάσισε πιαΦοβαμαι οτι το ενα βυζι θα ειναι θεσσαλονικη και το αλλο θα ερχεται ακομη απο την Αθηνα![]()
![]()
![]()
Μένουν κοπελες σαν την Μαριαννα στην διπλανη σου πορτα?To άντιθετο,από μπάζο έγινε θέα(όταν πέφτει photoshop).
*χωρίς λογικά θα'ναι κοπέλα διπλανής πόρτας.
Δηλαδή ο Lakis κοτζαμάν άντρας έπεσε θύμα Photoshop;;TragicTo άντιθετο,από μπάζο έγινε θέα(όταν πέφτει photoshop).
*χωρίς λογικά θα'ναι κοπέλα διπλανής πόρτας.
Πούστης δεξιός. >Από τη μία τον σπρώχνεις κ από την άλλη τον δουλεύεις...Αποφάσισε πια![]()
![]()
![]()
Του εχω καταστησει σαφες οτι γαμαμε και δεν το πολυ-αναλυουμε.Από τη μία τον σπρώχνεις κ από την άλλη τον δουλεύεις...Αποφάσισε πια![]()
![]()
![]()
Εγινες αριστερος παλι?Πούστης δεξιός. >
Τί περίμενες;
Tώρα αυτό το λες χιούμορ ή όντως είναι ερώτηση;Μένουν κοπελες σαν την Μαριαννα στην διπλανη σου πορτα?
Σε μενα πώς γινεται ρε πούστη μου και μενουν κατι γριες καθε φορα.
Χρυσαυγίτης-κουμμουνιστής που με λέει και ο θείος μου ο πασόκος.Εγινες αριστερος παλι?
Τι χαιρεσαι ρε πασόκα εσυ?
Καθόλου διφορούμενα. Τυχαίο είναι πως όσοι την έχουν δει live λενε ότι δεν έχει καμια σχέση με τις φωτογραφίες;