LION7
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.400
- Πόντοι
- 10.645
Πουτάνα τα έχει κάνει ο τσομπάνης,μπέρδεψε την πόλη διαμονής με την πόλη καταγωγής.![]()
Κοζάνη έκανα λίγους μήνες στρατό. Μεθυσμένος έχει κάνει την ρυμοτομία εκεί;
Πουτάνα τα έχει κάνει ο τσομπάνης,μπέρδεψε την πόλη διαμονής με την πόλη καταγωγής.![]()
Τύπε ειδες την φωτογραφια της φιλεναδας του Αγιαννη?Τη φωτογράφα, μη μας πεις ότι δεν ήθελες να της τον κάνεις φινιστρίνι ...
Και ότι δεν σου γίνεται σίδερο όταν τη βλέπεις ....
Τις άλλες αν τις δεις, μάλλον γαριδάκι θα σου γίνει ....
Κατά το ήμισυ.Καταγωγή προφανως. Θεσσαλονικη μενει.
Εγω ηξερα ρε μικρε οτι εισαι θεσσαλος, δεν ισχυει??
ΑααααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααΚοζάνη έκανα λίγους μήνες στρατό. Μεθυσμένος έχει κάνει την ρυμοτομία εκεί;
Α οκ.Κατά το ήμισυ.
παρακολουθουσε καιρο το σαϊτ ;)Ο νεος θα καταλαβει τωρα τι ειναι παπαψωλ και σολουν?
ο άνθρακας που μου έστειλες προχθές γιατί;ως μοντ ξερω τα παντα....φακελωμενους σας εχω στην διωξη μαζι με την υπαστυνομο
Καλά μην το λες, μπορεί σε λίγα χρόνια να αδυνατίσει και να γίνει φωτογράφος
γεννοσημο τις αννουλας του μπιμπι ειναι?Τύπε ειδες την φωτογραφια της φιλεναδας του Αγιαννη?
Και την χοντρή μαζί ;)παρακολουθουσε καιρο το σαϊτ ;)
ως μοντ ξερω τα παντα....φακελωμενους σας εχω στην διωξη μαζι με την υπαστυνομοΜ'αρέσει που νιώθεις την ανάγκη να επεξηγήσεις τα αυτονόητα.
*Καλέ gl τι όμορφος που σαι σου πα; :-* :-* :-*
[size=3pt](όχι τίποτα άλλο εσύ ξέρεις πολλά,περισσότερα απ'όλους)[/size]
Τύπε η Άννα ειναι σύμβολο πιαγεννοσημο τις αννουλας του μπιμπι ειναι?![]()

Τη φωτογράφα, μη μας πεις ότι δεν ήθελες να της τον κάνεις φινιστρίνι ...
Τύπε ειδες την φωτογραφια της φιλεναδας του Αγιαννη?
επτα πολεις τον διεκδικουν τυπε σαν τον ομηροΚαταγωγή προφανως. Θεσσαλονικη μενει.
Εγω ηξερα ρε μικρε οτι εισαι θεσσαλος, δεν ισχυει??
Λάκη πρέπει να σου δείξει κάποιος κάποτε Μαριάννα πριν και μετά...να δεις μεταμόρφωση να μην λες και για τις άλλες.Άσε τα διφορούμενα ...

Άσε τα διφορούμενα ...
πούστικο πράγμα το photoshop ε; Μέχρι και εσύ μπορεί να φαίνεσαι ψηλός...Καθόλου διφορούμενα. Τυχαίο είναι πως όσοι την έχουν δει live λενε ότι δεν έχει καμια σχέση με τις φωτογραφίες;
Αρα μιλαμε για επενδυση για το μελλον τύπε?Λάκη πρέπει να σου δείξει κάποιος κάποτε Μαριάννα πριν και μετά...να δεις μεταμόρφωση να μην λες και για τις άλλες.
Αφού έγινε αυτό όλα γίνονται!!!!![]()
![]()
![]()