Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με τα παπούτσια ή χωρίς ?
τουλάχιστον ηξερες ότι δεν θα πας αδιάβαστος τυπεΈχω έρθει μια φορά από Κω με ένα τέτοιο.
70 παπάδες, ο Σκανδαλίδης κι εγώ επιβάτες..

Εγώ είχα πετύχει το 2010 , αρχές καλοκαιριού,
σε πτήση της aegean για Σαλόνικα, τον Άκη ...
να έχει όλη την πρώτη θέση ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, 18 ΘΕΣΕΙΣ
και να κάθεται εκεί να του σερβίρουν σαμπάνιες και σαντουϊτσάκια με σολωμό ....
δεν θυμάμαι αν κάπνιζε κι όλας ο λέχρας ...
Είχαν ενθρόνιση μητροπολίτη Κω τη μέρα αυτή..70 παπάδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είχαν ενθρόνιση μητροπολίτη Κω τη μέρα αυτή..
και η μπεμπεναγιο ειχε μπει μια φορα και ρωταγε τον πιλοτο που ειναι το αμπραγιαζεγω συνήθως μπαίνω στο πιλοτήριο και οδηγώ μαζι με τους πιλότους. Μια φορά πετυχα την μονικα μπελούτσι σε μια πτηση το 2009 να κάνει πιπα στον ενα πιλότο![]()
εσυ ποσο μεγαλο τον εχεις; τον χωρο μπροστά απο την θεση στο αεροπλάνο;και η μπεμπεναγιο ειχε μπει μια φορα και ρωταγε τον πιλοτο που ειναι το αμπραγιαζ
Ρε παπαρα αν σε αυτές δεν χωρανε τα ποδια σου στις άλλες δεν χωρανε τα γονατα. Μην λες ότι θες αν δεν εισαι ο shaquille o neal δεν εχεις θεμαρε παπάρα δεν είμαι ένα και τίποτα σαν και σένα![]()
εγω να φανταστεις και στο καρο παω αλφα κλας οδηγω απο το πισω καθισμαεσυ ποσο μεγαλο τον εχεις; τον χωρο μπροστά απο την θεση στο αεροπλάνο;![]()
Ρε παπαρα αν σε αυτές δεν χωρανε τα ποδια σου στις άλλες δεν χωρανε τα γονατα. Μην λες ότι θες αν δεν εισαι ο shaquille o neal δεν εχεις θεμα
δεν βγαινει ρε μαλακα αυτό που λες... Αν ηταν ετσι οι ομαδες μπάσκετ θα ξαπλωναν στον διαδρομο.. Τι διαλο σαν ετοιμογενη καθεσαι στο αεροπλανο;;;και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι χωράνε ???
ισα ίσα κάθομαι και σφηνωμένος και αν ο μπροστινός θέλει να ρίξει το κάθισμα δεν μπορεί γιατί βρίσκει στο κόντρα γόνατο ...
να οδηγείς αλογοεγω να φανταστεις και στο καρο παω αλφα κλας οδηγω απο το πισω καθισμα
Τραμουντάνα σίγουρα λόγω ύψους δεν χωράς στις θέσεις; Μήπως είσαι χοντρός;![]()