redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Σαν ειναι τυπε :Sανεβασε φωτο στο φατσοβιβλιο......δεν μου αρεσε...την προτιμω μελαχροινη :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Σαν ειναι τυπε :Sανεβασε φωτο στο φατσοβιβλιο......δεν μου αρεσε...την προτιμω μελαχροινη :S :S :S :S :S :S :S :S :S
H Βούλα μας απο προχθές έχει γίνει ξανθιά ! νέο look !
ναι ρε καραμπουζουκληΑγαπητοι φιλοι, οταν κυκλοφορησει η ταινια στο Piratebay παρακαλω ενημερωστε!!!!
Τωρα που απαντησε ο καταλληλος ανθρωπος μπορω να ειμαι ησυχος!ναι ρε καραμπουζουκλη
το 60ο υπαρχει πουθενα δικε μουναι ρε καραμπουζουκλη
Ερώτηση προς φίλους συναγωνιστές, αγοράζετε ακόμα τσόντες ή τη βγάζετε με το άφθονο υλικό του ίντερνετ;
Ανεργος ?εγω προσωπικά είμαι πειρατής ... το να δώσεις λεφτά για να δεις τσόντα είναι κατάντια , καλύτερα με τα 15 ευρώ που κάνει το περιοδικό να πας κανένα μπουρδέλο
Ρε καυλιαρη δε βλεπεις τι λεω πιο πανω? Περιμενω να την αγορασω απο το pirate bay!Ερώτηση προς φίλους συναγωνιστές, αγοράζετε ακόμα τσόντες ή τη βγάζετε με το άφθονο υλικό του ίντερνετ;
Ανεργος ?
τελος τα πειρατικα τυπεστο "πειρατικό" πάντως δεν έχει διαθέσιμα τα πιο πρόσφατα...
Κατσε ρε φιλε γιατι εγω νομιζω οτι τα εχω κατεβασει ολα! Ποια τσοντα του σειρηνα δε βρισκεις πειρατικη?στο "πειρατικό" πάντως δεν έχει διαθέσιμα τα πιο πρόσφατα...