Και εγω την ιδια απορια ειχα φιλε αν και εγω ηξερα οτι ηταν αλβανιδα! Επισης η Αννα απο Διδυμου 20 που ειναι?
Ω ρε μάγκες , το έφαγα το παραμύθι!! Τι μ***ς που είμαι!! Ξέρετε καθόλου που δουλεύει? Απο το Φωκαιας 17 πρέπει να έφυγε..
Και εγω την ιδια απορια ειχα φιλε αν και εγω ηξερα οτι ηταν αλβανιδα! Επισης η Αννα απο Διδυμου 20 που ειναι?
Ρενατα απο Ιακχου 7Α.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή jose armando de la vega στις 25/3/14, κατα δήλωση της τσατσάς η Τάνια η μιλφάρα βρίσκεται στη Ρουμανία και μάλλον θα αργήσει να επιστρέψει φίλε. Κι εγώ την έψαχνα...Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρουμε τι απέγιναν
- Η σαμάνθα – μελαχροινή ψηλή νταρντάνα - που δούλευε στο studio Βουλιαγμένης – Μπουζιάνη , αλλά πρέπει να έχει περάσει από διάφορα άλλα studios, αν θυμάμαι και από Πειρ 193 –Λ. Αθηνών 318 ?
- Η Τάνια, ξανθιά milf από Φυλής 69Β ισόγειο ?
Μακάρι να'ξερα φίλε. Αψεγάδιαστη ομορφιά και επαγγελματική συμπεριφοράΠαίζει και να μην έρθει ποτέ; (π.χ. μπορεί να αποκαταστάθηκε)
Αν ενοεις την μιλφαρα Αννα , αυτη εφυγε για παντα στην πατριδα τηςΜηπως καποιος γνωριζει τι εγινε η αννα μελαχρινη με κοκκαλωμενο μαλλι μικρο στηθος ρουμανα που δουλευε στο Κολωνου 30Α
εαν γνωριζει ας απαντησει με ΠΜ - Ευχαριστω
Για ενα διαστημα δουλευε πρωι.Η Τζένη απο Βριλησσού 55 και Κων/πόλεως τι γίνεται;
Για ενα διαστημα δουλευε πρωι.
Τον τελευταιο καιρο δεν εμφανιζεται στις βαρδιες....