apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
αργα αλλα σταθερα τυπεΣε έχω!
αργα αλλα σταθερα τυπεΣε έχω!
Eιπαμε, μεσολαβησε το Ποταμι. Εκοψε αρκετα. Αλλά εχουμε καιρο ακομη.Σε έχω!
Eιπαμε, μεσολαβησε το Ποταμι. Εκοψε αρκετα. Αλλά εχουμε καιρο ακομη.
Στους αναποφασιστους και στο ΚΚΕ.Το Ποτάμι έκοψε 16.5% του 12,28
Το υπόλοιπο εως το 6% που πήγε;![]()
Ο ιδανικότερος τρόπος να απαλλαχθούμε ταυτόχρονα κ από τα δυο!
Να πάτε κ εσείς μαζί να τριτώσει το καλό
ψωμι ελια και κωτσο βασιλιαΤο ποταμι μού τα χαλασε λιγο, αλλά θεωρω οτι τελικα κι αυτο θα ενταχθεί στην Ελια .

Μεμο τι θα ψηφισεις?ψωμι ελια και κωτσο βασιλια![]()
![]()
τυπε υπαρχουν ακομα αναποφασιστοι?δεν εχουν πειστει οτι ο σαμαρας ειναι ο καλυτερος? :SΣτους αναποφασιστους και στο ΚΚΕ.
λες να μείνουν στην ιστορία όπως εκείνα τα αξέχαστα "είσαι το πουτανάκι μου?" του Κορκολή?Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, νέα στοιχεία από τη δικογραφία αποκαλύπτουν πως ο Γιάννης Λαγός αποκαλούσε τη σύντροφό του, Νικόλ, "πρόστυχη ναζιστούλα" και μάλιστα την είχε ενημερώσει μετά την επίθεση χρυσαυγιτών στο στέκι «Το Συνεργείο» στην Ηλιούπολη.
Λαγός: «Πήγε πολύ καλά, αλλά στο τέλος έκαναν προσαγωγές. Τώρα πάμε στο τμήμα»
Νικόλ: «Ο άντρακλάς μου δέρνει... λα λα λα. Γουστάρω! Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη;»
Σε άλλο μήνυμα, στο οποίο την καληνυχτίζει, την αποκαλεί πρόστυχη ναζιστούλα! «Ετοιμάζομαι να κοιμηθώ πρόστυχη ναζιστούλα».
![]()
![]()
Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, νέα στοιχεία από τη δικογραφία αποκαλύπτουν πως ο Γιάννης Λαγός αποκαλούσε τη σύντροφό του, Νικόλ, "πρόστυχη ναζιστούλα" και μάλιστα την είχε ενημερώσει μετά την επίθεση χρυσαυγιτών στο στέκι «Το Συνεργείο» στην Ηλιούπολη.
Λαγός: «Πήγε πολύ καλά, αλλά στο τέλος έκαναν προσαγωγές. Τώρα πάμε στο τμήμα»
Νικόλ: «Ο άντρακλάς μου δέρνει... λα λα λα. Γουστάρω! Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη;»
Σε άλλο μήνυμα, στο οποίο την καληνυχτίζει, την αποκαλεί πρόστυχη ναζιστούλα! «Ετοιμάζομαι να κοιμηθώ πρόστυχη ναζιστούλα».
![]()
![]()
Ποιά λες να είναι αυτή η Νίκη που έστειλε μήνυμα τύπε; Το γράφουν με κεφαλαίο οπότε είναι όνομα. Θα έλεγα ότι μπορεί να είναι η πρόστυχη ναζιστούλα αλλά εκείνη είναι Αλβανή.
αλήθεια που είναι οι κ.κ. terell, teenrenegate, βλακαπόστολος κλπ ?
χορτάσανε οι κωλοτρυπίδες τους ξύσιμο στα πέη μας και ηρεμέησανε ?? ακόμη γλύφουν τα χύσια από τις μάπες τους ?