Επισκέπτης
Κάθε ενοπλη ομαδα με αρχηγο είναι στρατος ρε δικε μου μην με τρελενεις...Αφού ΔΕΝ είχαμε στρατό τότε ρε μαν!
Κάθε ενοπλη ομαδα με αρχηγο είναι στρατος ρε δικε μου μην με τρελενεις...Αφού ΔΕΝ είχαμε στρατό τότε ρε μαν!
35000€ δυο φορες τον χρονο ρε φιλε...θα φτασει μερα που θα φαει ο κοσμος και τα "σοκολατακια" απο τις ερπυστριες φιλε απο την πεινα αλλα μυαλο δεν θα χουμε βανει ακομα
10 χιλιαρικα θελω εγω καυσιμα το χρονο θα φορεσω μου φενεται κανα κινητηρα απο αρμα να μου ρχεται φθηνοτερα ασε με ρε τωρα με τις μαλακιες του αβραμοπουλου35000€ δυο φορες τον χρονο ρε φιλε...
Θα το παιζουμε για πολύ ωρα αυτό το θεατρο του παραλογου;;;
Εμείς, η Τουρκία και κάποιες πρώην Σοβιετίες!35000€ δυο φορες τον χρονο ρε φιλε...
Θα το παιζουμε για πολύ ωρα αυτό το θεατρο του παραλογου;;;
Τοσο είναι ρε μεγαλε. Ποσο φανταζεσαι δηλαδή;10 χιλιαρικα θελω εγω καυσιμα το χρονο θα φορεσω μου φενεται κανα κινητηρα απο αρμα να μου ρχεται φθηνοτερα ασε με ρε τωρα με τις μαλακιες του αβραμοπουλου
Τοσο είναι ρε μεγαλε. Ποσο φανταζεσαι δηλαδή;
Αρματα με στρατιωτικο πετρελαιο είναι για δυο ωρες δουλεια με τα πηγαινε ελα. Σιγα Αν εκαιγαν παραπανω σε περιπτωση πολεμου θα ηθελες ένα διυλιστηριο την ημερα
Ε πες ποσο είναι. Εγω σου ειπα δεν ξερω αλλα φανταζομαι ότι καπου εκει ειναιεγω δεν φανταζομαι γνωριζω ο αλλος ο μαλακας αμφιβαλλω
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι νρέπονται για τις απόψεις τους. Αντί να το φέρνουν γύρω γύρω μπορούν να πουν απλά ότι είναι ανθέλληνες και υποτακτικοί.
Ε πες ποσο είναι. Εγω σου ειπα δεν ξερω αλλα φανταζομαι ότι καπου εκει ειναι
το υποτακτικος δν σε πειραξε βλεπωανθέλληνας είσαι και φαίνεσαι.

το υποτακτικος δν σε πειραξε βλεπω![]()
ρε τυπε με ένα απλο γκουγκλαρισμα βρηκα αυτό...μαλλον κατι εχει αλλαξει φαινεται τωρα τα φουλαρουνε με βιοκαυσιμο απο τηγανελαια που μαζευουν απο φριτεζες στις ταβερνες

ρε τυπε με ένα απλο γκουγκλαρισμα βρηκα αυτό...
Μέγιστη ταχύτητα: 70 χλμ/ωρα.
Μέγιστη αυτονομία: 550 χιλιόμετρα.
Χωρητικότητα δεξαμενών καυσίμου: 1200 λίτρα.
2,2 λιτρα το χμ καιει το ριμαδι... Θες τα δικα μας που δεν είναι καλα να καινε 4;;;;
![]()
![]()
![]()
ε τωρα συγνωμη αλλα μου λες μαλακιες ρε φιλαρακι.ναι στο γκρεμο τοσο καινε

Ρε τι εχθροι και μαλακιες,για τα αρχιδια τους μας εχουν ολοι.Εδω τα σκοπια 500 χιλιαδες κοσμος και περασε το δικο τους χωρις να γινει καμια σοβαρη αντιδραση απο εμας.Και ολος ο κοσμοςΠες ότι είναι άσχετος και δεν ξέρει.... το ότι θεωρεί πως δεν μπορούν να κατέβουν για παρέλαση τα άρματα λόγο έλλειψης πόρων και δεν τον απασχολεί αυτό καθε αυτό ή το τι μήνυμα στέλνει στους εχθρούς αλλά το γεγονός ότι γίνεται σπατάλη πως να το σχολιάσει κανείς![]()
Ρε τι εχθροι και μαλακιες,για τα αρχιδια τους μας εχουν ολοι.Εδω τα σκοπια 500 χιλιαδες κοσμος και περασε το δικο τους χωρις να γινει καμια σοβαρη αντιδραση απο εμας.Και ολος ο κοσμος
τους αποκαλει μακεδονια γραφοντας εμας στα αρχιδια τους.
ε τωρα συγνωμη αλλα μου λες μαλακιες ρε φιλαρακι.
Πως γινεται στον πολεμο κάθε 10 χμ σταματάνε για να φουλαρουν το αρμα;
Τελος παντων παω για μπυρα :-