master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47
- Πόντοι
- 366
ρε τυπε οποιος δεν ειναι με την χρυση αυγη ψηφιζει τσιριζα;εγώ ή εσύ που τον ψήφισες?
μα ποσο βλακας.

ρε τυπε οποιος δεν ειναι με την χρυση αυγη ψηφιζει τσιριζα;εγώ ή εσύ που τον ψήφισες?

Ακομη την καραμελα μνημονιο-αντιμνημονιο πιπιλατε εκει?
Αυτο ξεθωριασε πια. Παρτε το χαμπαρι. Δεν γοητευει κανεναν πια το διλημμα.
και το νέο δίλημμα ποιο είναι? Ιησούς η Βελζεβούλ?![]()
![]()
![]()
![]()
καλά ξαναδιάβασε το ποστ που έκανες παράθεση και θα δεις ποιος είναι ο βλάκας!!ρε τυπε οποιος δεν ειναι με την χρυση αυγη ψηφιζει τσιριζα;
μα ποσο βλακας.![]()
ρε τυπε οποιος δεν ειναι με την χρυση αυγη ψηφιζει τσιριζα;
μα ποσο βλακας.![]()
εσύ τι έγινε?πασοκ - νουδου?![]()
εσύ τι έγινε?
ακόμα να παραδεχτείς την κωλοτούμπα ή απλά τζάμπα μαγκας ο Τσίπρας?![]()
και ξέρεις ποιος άφησε ιστορία ε?oλοι οι κολοτουμπες εχουν γινει τζαμπα μαγκες σημερα
και ξέρεις ποιος άφησε ιστορία ε?
![]()
εμένα αυτό που με κάνει ευτυχισμένο πάντως είναι ότι αυτή η φάρα δεν πρόκειται πια ποτέ ξανά να βγει στις τηλεοράσεις και με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά να πει:αυτο που με κανει ευτυχισμενο ειναι οτι εκτος απο αυτες τις φοτοσοπιασμενες μαλακιουλες που βαζετε κατα καιρους δεν εχετε κατι αλλο να ποσταρετε
αιντε αγορακι να φας την φρουτοκρεμουλα σου

λες ο λαός να σοκαριστεί από αυτό μετά από τρία μνημόνια?
Μακαρι να το κανει.Παρελασεις και παπαριες.
δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό που εσύ λατρεύεις ακόμα, το 95% αυτών που το ψήφιζαν ντρέπονται ακόμα και να το πουν ότι το έκαναν.
ή έστω όσοι το παραδέχονται κουνάν ενοχικά το κεφάλι τους ψιθυρίζοντας...¨τι μ@λάκας που ήμουν¨....![]()
εμένα αυτό που με κάνει ευτυχισμένο πάντως είναι ότι αυτή η φάρα δεν πρόκειται πια ποτέ ξανά να βγει στις τηλεοράσεις και με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά να πει:
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ντρέπονται.
Αισθάνονται συντριβή που αυτό που ψήφιζαν ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.
Πέραν των 5000 αυτοκτονιών , ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΑ , ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΤΛ
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ....
άστο Γιαννάκη αγόρι μου!τωρα εχουμε την αλλη φαρα που λεει
χρυση αυγη χρυση αυγη
ολοι μαζι στην φυλακη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλη φορα λαλακη να πληρωνεις φορους για των χιλιων ευρω λαστιχα για να μην καταστραφει ξανα η οικονομια
άστο Γιαννάκη αγόρι μου!
ότι θα κάνετε το δεκανίκι στον Σαμαρά και θα παρακαλάτε να αργήσουν οι εκλογές γιατί δεν θα μπείτε ούτε στη βουλή, ούτε στον πιο τρομακτικό σου εφιάλτη δεν το είχες δει!
Το τεκμήριο του οχήματος, εξαντλεί κατά πολύ την εισφορά που του αντιστοιχεί
στον δημόσιο κορβανά.
Δεν σου λέω να πας να γαμηθείς, γιατί είσαι φιλότιμο παληκάρι και θα πας ...