Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι, συνουσιαστήκαμε...Και τελικά συνουσιαστήκατε κ. Πύραυλε;
...
Αν κρίνω από τους διαγκωνισμούς μεταξύ των πελατών, για το ποιος θα γαμήσει πρώτος, θαρρώ πως επρόκειτο για την εν λόγω......
Ήταν όντως η Άννα απογευματινή; ...

Ναι, συνουσιαστήκαμε...
Η νεαρά εκπέμπει κύματα πουτανιάς, τρυφερότητας, μητρότητας.
Έχει ενδιαφέρον, ωστόσο δεν με έλκει ιδιαίτερα, γιατί τώρα τελευταία είμαι ερωτευμένος με τη διοπτροφόρο Ανδριάνα (Ρεμούνδου 21 πρωί, τέως Διδύμου 7).
Αν κρίνω από τους διαγκωνισμούς μεταξύ των πελατών, για το ποιος θα γαμήσει πρώτος, θαρρώ πως επρόκειτο για την εν λόγω...
Μακρύ μαλλί ίσιο μαύρο, ημιπεπτωκώτες μαστοί, κυκλοφορεί παντελώς γυμνή, διακριτικό διαδερμικό κόσμημα στο πρόσωπο, δερματοστιξία στο σβέρκο που μοιάζει με χαρταετό της Καθαράς Δευτέρας...
Αυτή δεν είναι;
Υ.Γ.
Με φίλησε στο στόμα.
Απαντώ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=82938.msg5287904#msg5287904]εδώ[/url]Ναι αυτή είναι...
Για το φιλι στο στομα δυσκολεύομαι να το πιστεψω (θεωρω ότι το αναφερετε καθαρα για να πικαρετε και είναι ψεμα), αλλα όλα πιθανα είναι. ειστε ωραιο παλικαρι κυριε πυραυλε; στην κορασιδα αρεσουν τα νεαρα και ομορφα αγορια όπως ο κυριος μπεμπας, τουλάχιστον ετσι ηξερα...
υγ: περιμενω και κριτικη, γιατι θαρρω πως περασατε καλα, όπως ο κ. Μπέμπας...
Γιατι δεν πας Μεταξουργειο που εχει 10 Ευρω Το γαμησι?Και οι γκομενες ειναι παρομοιες.Μολις γυρισα απο καταδρομικη σε Φυλης/Λιοσιων και περιξ.
Ενημερωση δε γραφω γιατι η τσαρκα μου ηταν επιλεκτικη και οχι πληρης.
Εφαγα τρελη απαξιωση και καραμουζα σημερα, ολες οι πουτανες ηταν απελπισμενες απ την αναδουλεια.
Εγινε καταθεση στο Φωκαίας 27Β(οροφος) στη Χριστινα το μελαχρινο στυλιαρι με ΦΟΥΛ προγραμμα.
Σε γενικες γραμμες καλα περασα δε μπορω να πω, αλλα δυστυχως γι αυτο το μηνα, τα διαθεσημα πορνο20ρικα μου ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου και ειχα αλλες πορνοπροτεραιοτητες και η χριστινα δεν ηταν μεσα σαυτες. :-
Θα ακολουθησει κριτικη
Μολις γυρισα απο καταδρομικη σε Φυλης/Λιοσιων και περιξ.
Ενημερωση δε γραφω γιατι η τσαρκα μου ηταν επιλεκτικη και οχι πληρης.
Εφαγα τρελη απαξιωση και καραμουζα σημερα, ολες οι πουτανες ηταν απελπισμενες απ την αναδουλεια.
Εγινε καταθεση στο Φωκαίας 27Β(οροφος) στη Χριστινα το μελαχρινο στυλιαρι με ΦΟΥΛ προγραμμα.
Σε γενικες γραμμες καλα περασα δε μπορω να πω, αλλα δυστυχως γι αυτο το μηνα, τα διαθεσημα πορνο20ρικα μου ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου και ειχα αλλες πορνοπροτεραιοτητες και η χριστινα δεν ηταν μεσα σαυτες. :-
Θα ακολουθησει κριτικη
Καλά ρε τύποι δε διαβάζετε που δε διαβάζετε ενημέρωση...δε διαβάζετε ούτε προφέσορα και φανούρη;!;Παιδια καλησπερα μηπως ξερετε που ειναι η Τανια απο Κολωνου 48 ευχαριστω

και εγω πιστευω οτι απο οποια πλευρα και να το δεις ειμαστε πολυ καλα.Προσωπικη μου αποψη οτι για τα τωρινα οικονομικα δεδομενα, το επιπεδο εμφανισης ειναι ΑΡΙΣΤΟ!
Πρεπει να κανουμε το σταυρο μας που αρκετες ομορφες γυναικες βρισκονται ακομα στη χωρα μας και κανουν αυτη τη δουλεια για τοσα λιγα λεφτα.
Το επιπεδο οσο περναει ο καιρος δυστυχως θα πεφτει κι αλλο.. ηδη αρχισαν οι αποχωρησεις
+1και εγω πιστευω οτι απο οποια πλευρα και να το δεις ειμαστε πολυ καλα.
για ευρωπη στο 10-20αρικο το επιπεδο ειναι πολυ δυνατο. για αντιστοιχες εξω δινουν 80+
και μην ακουσω για τις ρωσιδες του 90 γιατι αλλο τοτε αλλο τωρα αυτες μια φορα ηρθαν. ας πει κανεις παλιος τι γινοταν πριν που η πιο καλη ηταν σαν την ζανα και εχανε πελατια μουνια που τωρα θα ηταν ρεπατζουδες της ρεπατζους
Μην πας με το εργαλειο γιατι πιθανον να το βρεις σπασμενο....Μολις τελειωσα την τσαρκα μου και δε βρηκα τιποτα απ αυτα που εψαχνα, σκεφτηκα να παω Μεταξουργειο αλλα βαριομουνα να τρεχω μεχρι εκει...
και εγω πιστευω οτι απο οποια πλευρα και να το δεις ειμαστε πολυ καλα.
για ευρωπη στο 10-20αρικο το επιπεδο ειναι πολυ δυνατο. για αντιστοιχες εξω δινουν 80+
και μην ακουσω για τις ρωσιδες του 90 γιατι αλλο τοτε αλλο τωρα αυτες μια φορα ηρθαν. ας πει κανεις παλιος τι γινοταν πριν που η πιο καλη ηταν σαν την ζανα και εχανε πελατια μουνια που τωρα θα ηταν ρεπατζουδες της ρεπατζους
Το καλο της υποθεσης ειναι οτι μολις τελειωσα τις καταθεσεις μου και πηγαινα προς το σπιτι, με πηρε τηλεφωνο μια δεσποινιδα(του χωρου) που καυλαντιζαμε αρκετα τον τελευταιο καιρο και βγηκαμε για καφε.. Εχοντας γαμησει ηδη 3 φορες, ημουνα οσο απαξιωτικος χρειαζεται απεναντι της ωστε να ξεροχυσει(αμα εισαι σαλιαρης και λιγουρης με γυκαικα και ειδικα πουτανα, το χεις χασει το παιχνιδι 100% ).. Περασαμε πολυ ωραια, καυλαντισαμε πολυ δυνατα, μου εκανε ασταματητες επιθεσεις για γλωσσοφιλα και με προσκαλεσε να παω σπιτι της σε κανα 2ωρο που θα φυγει η συγκατοικος της να μου μαγειρεψει και να κανουμε αταξιες![]()
Ακολουθωντας πιστα τους νομους του μεγιστου Πορνομεταναστη, εχω χτυπησει 3 γκομενες(2 Ρουμανακια και 1 Ρωσιδι) τον τελευταιο μηνα, χωρις να το κυνηγησω καν!
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ![]()
![]()
![]()

ωραιος ρε τυπεΤο καλο της υποθεσης ειναι οτι μολις τελειωσα τις καταθεσεις μου και πηγαινα προς το σπιτι, με πηρε τηλεφωνο μια δεσποινιδα(του χωρου) που καυλαντιζαμε αρκετα τον τελευταιο καιρο και βγηκαμε για καφε.. Εχοντας γαμησει ηδη 3 φορες, ημουνα οσο απαξιωτικος χρειαζεται απεναντι της ωστε να ξεροχυσει(αμα εισαι σαλιαρης και λιγουρης με γυκαικα και ειδικα πουτανα, το χεις χασει το παιχνιδι 100% ).. Περασαμε πολυ ωραια, καυλαντισαμε πολυ δυνατα, μου εκανε ασταματητες επιθεσεις για γλωσσοφιλα και με προσκαλεσε να παω σπιτι της σε κανα 2ωρο που θα φυγει η συγκατοικος της να μου μαγειρεψει και να κανουμε αταξιες![]()
Ακολουθωντας πιστα τους νομους του μεγιστου Πορνομεταναστη, εχω χτυπησει 3 γκομενες(2 Ρουμανακια και 1 Ρωσιδι) τον τελευταιο μηνα, χωρις να το κυνηγησω καν!
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ![]()
![]()
![]()

ΖήτωωωΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ![]()
![]()
![]()