Το τελευαταίο διάστημα έχω πάει στον Βασίλη τον Smile.
Φοίβη με μόνο

τι τηλ κ τι λεπτομερειες θελειςπαιδια ας στειλει καποιος πμ με τηλ και λεπτομεριες
Από κανένα καλό γυράδικο.τι τηλ κ τι λεπτομερειες θελεις
γινε πιο σαφης να σου στειλω πμ
Από κανένα καλό γυράδικο.
Τα κορίτσια αλλάξανε δραστηριοτητες ....Kαλημερα αν και παιλιος στο αθλημα δεν εχει πολυ καιρο που ανακάλυψα το σαιτ.Επιστροφη στη θεσσαλονικη μετα απο 1 1/2 χρονο περιπου( λογο δουλιεας) και με λιγη βοηθεια επισκεψη στα κοριτσια λενα ελιζα, σπαρουσες δυο χριστινες ,επιλογη χριστινας απο βουλγαρια πανεμορφο κοριτσι συνεννοηση στα αγγλικα με αρκετη δυσκολια ,στον αγωνα τωρα θα ελεγα πως ηταν λιγα αρχαρια ισως εφταιγε και το οτι δεν μπορουσαμε να συνεννοηθούμε καλα ,κοστος 80 μαλλον θα θα τις δωσω ακομα μια ευκαιρια.Επισκεψη την αλλη μερα στην φιλη απο παλια μαγκη, επιλογη μαριας νεαρη καλο βυζι το γουσταρη το εππαγελμα προγραμα μεχρι στοματικο κοστος 70 αυτα απο μενα .
ΥΓ μηπως γνωριζει κανεις τι απεγινε το μαγαζι στη τσιμισκη 32 και τα κοριτσια
Πρωτάρης σε Μασσατζιδικο και επιλέγω Νίκο – αν θυμάμαι καλά - στη Ν.Εγνατία Η συνάντηση έγινε πριν 2 μήνες. Ο χώρος και τα κρεβάτια καθαρά! Κορίτσια 4-5 ! Μια κυρία μου δείχνει το χώρο και στη συνέχεια βλέπω τα κορίτσια! Διάλεξα την Καρμεν. Πρόγραμμα με φραπέ! Μακρύ ξανθό μαλλί, ύψος περίπου 1.75 , ωραίες γόβες, σωματάρα και φοβερό οπίσθιο σύστημα! Αν θυμάμαι καλά από Ουγγαρία. Η Καρμεν για μασάζ ούτε λόγος! Ας πούμε ότι απλά σε ακουμπάει! Το τρομπόνι το δουλεύει καλά αν και κουράζεται γρήγορα! Συνοπτικά για την εμφάνιση της Καρμεν μπορεί να ξανά πήγαινα! Σε μεγαλύτερο πρόγραμμα ίσως να ήταν καλύτερη !
το body free einai?
Στο δωματιο ημουν 20-25 λεπτα μαζι με το πλυσιμο κ κοστος 80...πολλα για ενα φραπε.Πόση ώρα και και σε τι τιμή φίλε?Μόνο πνευστο?
Εχετε τρελαθεί ρε?Στο δωματιο ημουν 20-25 λεπτα μαζι με το πλυσιμο κ κοστος 80...πολλα για ενα φραπε.
Αφού δεν πήγε ποτέ.Εχετε τρελαθεί ρε?
Εκει με 80 γαμαω μια ωρα!!!!!!!!!!!!
γατα εισαιΑφού δεν πήγε ποτέ.
Αφού δεν πήγε ποτέ.
Εγώ παίχτη λέω πως δεν πήγες ποτέ.Τουλάχιστον όχι με πολιτικά.Εκανα λαθος. Συγγνωμη 60 με το χερι, 80 με το στομα κ 100 full προγραμα. Πηρα 80 με το στομα. Αν εσεις εχετε με 80 full προγραμμα τοτε με κοροιδεψε κ ειναι μεγας μακακας.