House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Τα γνωρίζω αγαπητέ μου όσα λες απλά δε θέλω να μιλήσω.
Θα τα γράψω στο βιβλίο που ετοιμάζω
Θα τα γράψω στο βιβλίο που ετοιμάζω
Σαν τις Σημειώσεις ενός Πορνόγερου.Κάτι σαν εγχειρίδιο η απομνημονεύματα..![]()
House ΜπουκόφσκιΣαν τις Σημειώσεις ενός Πορνόγερου.
Ακόμα δεν έχω γράψει ούτε το μισό όμως.
Ευελπιστείς να καβαλικεύεις άλλα 50 χρόνια; ΜαθουσάλααααΣαν τις Σημειώσεις ενός Πορνόγερου.
Ακόμα δεν έχω γράψει ούτε το μισό όμως.
Το εύχομαι εγκαρδίως!Καμιά 25ριά,ελπίζω![]()
![]()
![]()
έτσιΤο εύχομαι εγκαρδίως!
Ελπίζω κι εγώ τον ίδιο χρόνο (να καβαλικεύω). Μετά θα αφήνω τα πιπίνια να καβαλικεύουν τον πούτσο μου!![]()
![]()
![]()
Γιατί ρε μάγκα?παιδια ας στειλει καποιος πμ με τηλ και λεπτομεριες
Γιατί ρε μάγκα?
Μαλλον θα φταίει η στολή.γιατί δεν εξυπηρετείτε το παιδί ορέ?![]()
Υπάρχουν πολλοί προβληματικοί φίλε μου πάρα πολλοί.Δε θα πω οι περισσότεροι αλλά αν ποτέ μιλούσαν οι κοπέλες για μας θα άλλαζες γνώμη για πολλούς του αθλήματος. Υπάρχουν πραγματικά σκατόψυχοι πελάτες που φέρονται βίαια και πολύ υποτιμητικά στις κοπέλες. Ειναι συνήθως αυτοί που στην προσωπική,επσγγελματική,κοινωνική τους ζωή είναι για μπάτσες.ΖΩΑ πραγματικά.Μόνο φτύσιμο από μένα.
Δυστυχώς συμφωνώ απόλυτα και για αυτό αντιλαμβάνομαι το γιατί υπάρχει μυστικοπάθεια και μεγάλα ποσοστά φόλας σε όλους του τομείς εδώ στην σαλόνικα.Να σαι σίγουρος ότι μιλάνε τα κορίτσια και μάλιστα πολύ! Και λένε τα άσχημα, τα καλά τα κρατάνε για τον εαυτό τους. Και επιπλέον, τους "κακούς" τους ξέρουν και με το nickname και τους κάνουν ρόμπα! Κάποιοι το λένε μόνοι τους και κάποιοι καρφώνονται με τις μαλακίες που κάνουν και μετά τις αναφέρουν κι εδώ ως κατόρθωμα. Οι "επιβλέπουσες" να δεις πόσα ξέρουν...