memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
γιατι δεν του κανανε ενα μαυσωλειο στον περισσο?χλωμό γαμεμάκη γιατί ο τάφος του Μπεναρόγια είναι στο Ισραήλ...
αδύνατον να πήγε εκεί ο τραλαλάκης...
γιατι δεν του κανανε ενα μαυσωλειο στον περισσο?χλωμό γαμεμάκη γιατί ο τάφος του Μπεναρόγια είναι στο Ισραήλ...
αδύνατον να πήγε εκεί ο τραλαλάκης...
οι δημοσκοπησεις μας μας εχουν δευτερους στις ευροεκλογες.
Χοντρο. Εννοεις οτι ο τρολακης εκτος απο φαντασιοπληκτος νεοναζι δεν εχει και λογο? Δε φοραει παντελονια που λεγανε και στο χωριο μου?περιμένεις να εισπράξεις από το λαμόγιο?
γιατι δεν του κανανε ενα μαυσωλειο στον περισσο?δεν ειχε χωρο για τον ιδρυτη τους?
ντροπης πραγματα....
Χοντρο. Εννοεις οτι ο τρολακης εκτος απο φαντασιοπληκτος νεοναζι δεν εχει και λογο? Δε φοραει παντελονια που λεγανε και στο χωριο μου?
Το ζητούμενο για την Χρυση Αυγη, ειναι να καταφερει να κρατησει την τριτη θεση.
Δυσκολο ομως, γιατι το ΚΚΕ παει να κανει την εκπληξη και να αγγιξει το 8-9%. Αρα η ΧΑ με το 7% θα παραμεινει τεταρτη.
Βεβαια η ανοδος του ΚΚΕ σαφως θα κοψει και απο τον Συριζα.Ξεπερνάς τον εαυτό σου καθημερινά μιλάμε.
Στοιχηματακι?
Εισαι μαλακας?
Ειπαμε. Στις πρεσβειες και στα καφενεια.
Πλακα κανεις? Ελα, πες. Πλακα κανεις, δεν μπορει. Η ΧΑ πανω απο τη ΝΔ?Ότι θα είναι πάνω από τη ΝΔ,
ό,τι γουστάρεις.
το ΚΚΕ παει να κανει την εκπληξη και να αγγιξει το 8-9%. Αρα η ΧΑ με το 7% θα παραμεινει τεταρτη.
Βεβαια η ανοδος του ΚΚΕ σαφως θα κοψει και απο τον Συριζα.
Ετσι ωστε ακομη κι αν βγει πρωτος, θα ειναι με ελαχιστη διαφορα.
Πλακα κανεις? Ελα, πες. Πλακα κανεις, δεν μπορει. Η ΧΑ πανω απο τη ΝΔ?
Δεν μιλησα εγω για βουλευτικες. Για τις ευρωεκλογες τωρα λεμε. Το ΚΚΕ χτυπαει δυνατα την τριτη θεση.Δεν τα πιστεύει αυτά.
Ο τύπος είναι χιουμορίστας.
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
Το ΚΚΕ θα αφανιστεί.
Πέρα από κάτι μπετόβλακες, εγγονοί κατσαπλιάδων κτλ , για τους οποίους κάνουμε απλά υπομονή να τους πάρει ο χάρος, όσοι ελπίζουν για μάσα ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , πάνε προς ΣΦΥΡΙΖΑ και όσοι φτωχοί πάνε προς ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Οπότε στις επόμενες βουλευτικές το ΚΚΕ θα είναι είτε εκτός βουλής,
είτε οριακά εντός με ποσοστό μεταξύ 3% και 3,5% .
Βρε φίλε μου καλέ, μα το Χριστο δηλαδη, τι ειναι αυτα που λες?Στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;
Που μετράνε καθαρά ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ξεκάθαρα πάνω από τη ΝΔ.
1000000000000000000000000000%
Το ζητούμενο για την Χρυση Αυγη, ειναι να καταφερει να κρατησει την τριτη θεση.
Δυσκολο ομως, γιατι το ΚΚΕ παει να κανει την εκπληξη και να αγγιξει το 8-9%. Αρα η ΧΑ με το 7% θα παραμεινει τεταρτη.
μονο αντωνης σαμαρας τυπεΒεβαια η ανοδος του ΚΚΕ σαφως θα κοψει και απο τον Συριζα.
Ετσι ωστε ακομη κι αν βγει πρωτος, θα ειναι με ελαχιστη διαφορα.

Βρε φίλε μου καλέ, μα το Χριστο δηλαδη, τι ειναι αυτα που λες?
Ναι βρε ανθρωπε.Η αλήθεια.
ΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ....
είσαι δικηγόρος επαγγελματίας ;;;;;;;;;;;;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν έχεις πελάτες από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ,
που εννοώ να ψήφιζαν σερί ΠΑΠΑΓΟ-ΦΡΥΔΙΑ-ΑΒΕΡΩΦ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΕΒΕΡΤ-ΧΟΝΤΡΟ κτλ κτλ
και να ήταν βιοτέχνες, μικροί βιομήαχνοι , έμποροι , ιδιοκτήτες ΚΑΜΠΟΣΩΝ ακινήτων κτλ κτλ κτλ ;;;;;;;;
Δεν ακούς τίποτε από αυτούς ;;;;;;;;;