LION7
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.400
- Πόντοι
- 10.645
Βεβαιως. Εσυ?
Θα πεις τι έκανε ρε; Έχει διαγραφεί ο λογαριασμός του και δε βρίσκονται τα ποστ
Βεβαιως. Εσυ?
Μπορεις να κανεις διαλογο και με λοβοτομημενους? Εγω τους μιλαω μονο και μονο για να σπαω πλακα και να τους ξεφτιλιζω, οπως εκανα το απογευμα με τον λακι33. Τεσπα δικο σου προβλημα.Κάνω διάλογο ρε τύπε, μπορώ να μιλήσω και με ανθρώπους που διαφωνώ.
Δεν θελω να το συνεχισω. Στην Ερι απευθυνθηκα αλλά μου δήλωσε υπερηφανη.Θα πεις τι έκανε ρε; Έχει διαγραφεί ο λογαριασμός του και δε βρίσκονται τα ποστ
Βεβαιως. Εσυ?
Δεν θελω να το συνεχισω. Στην Ερι απευθυνθηκα αλλά μου δήλωσε υπερηφανη.
Το αφηνω γιατι μια αναγουλα ομολογω οτι μου ηρθε.
Σε ποιες δρασεις μου αναφερεσαι?Ναι, φαντάζομαι το ιδιο θα πιστευε και η κυρα σου αν ήξερε τις δράσεις σου, οτι δηλαδη εχεις αισθηση ντροπης. Για θράσσος ούτε λόγος.
Ωρες ωρες γινεσαι χειροτερη και απο τους χρυσαυγιτες.η ερι σου δηλωνει οτι ο νατσο δεν παιζει να εχει πει τιποτα σκατοψυχο. Τραγουδα
Μπορεις να κανεις διαλογο και με λοβοτομημενους? Εγω τους μιλαω μονο και μονο για να σπαω πλακα και να τους ξεφτιλιζω, οπως εκανα το απογευμα με τον λακι33. Τεσπα δικο σου προβλημα.
Νομιζω οτι τον μπερδευεις με τον χαρο που ειχε πει μια μαλακια για καποιον μπατσο που σκοτωθηκε.Ωρες ωρες γινεσαι χειροτερη και απο τους χρυσαυγιτες.
Δεν θελω να το συνεχισω. Στην Ερι απευθυνθηκα αλλά μου δήλωσε υπερηφανη.
Το αφηνω γιατι μια αναγουλα ομολογω οτι μου ηρθε.
Οχι τύπε μου.Νομιζω οτι τον μπερδευεις με τον χαρο που ειχε πει μια μαλακια για καποιον μπατσο που σκοτωθηκε.
Ωρες ωρες γινεσαι χειροτερη και απο τους χρυσαυγιτες.
Πότε παραδιδεις μαθηματα ηθικής για να εγγραφώ?ειδες που επιασες τι δρασεις εννοω και σε ενοχλησε κιολας. Αλλα να λες μαλακιες δεν σε ενοχλει![]()
Δεν ειπα οτι λες μαλακιες,απλα ειπα μηπως τον μπερδεψες.Οχι τύπε μου.
Δεν μου αρεσει να μιλαω για καποιον ενω ειναι απων, αλλά εν παση περιπτωσει ειχε να κανει με τη δολοφονια των χρυσαυγιτων το Νοεμβριο.
Και φυσικα δεν κανω λαθος. Θυμαμαι οτι μου ειχε σηκωθει η τριχα με αυτο που διαβασα.
Και μετα του βαλανε κατω ενα κιτρινο σημαδακι (muted) με την παρατηρηση "εμετικος".
Αν εχει σβηστεί τωρα δεν ξερω.
Δεν θα κανω τον κοπο να ψαξω.
Τελος απο μενα. Αν θελετε να πιστευετε οτι λεω μαλακιες, πιστεψτε το.
Τους ξεφτιλιζω τα γελοια επιχειρηματα τους μπας και ανοιξουν τα ματια κανενος που τους ψηφιζει, αλλα δεν ειναι ακομα καμμενος στον εγκεφαλο. Που βρισκεις το κακο?Αν το θέμα σου είναι σπας πλάκα και να ξεφτιλίζεις, τι να πω. Μπράβο σου ρε μάγκα, αυτό θέλουν κι εκείνοι.
Μπορεις να κανεις διαλογο και με λοβοτομημενους? Εγω τους μιλαω μονο και μονο για να σπαω πλακα και να τους ξεφτιλιζω, οπως εκανα το απογευμα με τον λακι33. Τεσπα δικο σου προβλημα.
Πότε παραδιδεις μαθηματα ηθικής για να εγγραφώ?
Αντε στην τρυπα σου, δε σου εφτασε το απογευματινο ξεβρακωμα?Τάδε έφη ένα σκουπίδι της πλατείας εξαρχείων
που το μόνο που τον ενδιαφέρει από πολιτική
είναι να νομιμοποιηθεί το χασίσι , η ηρωίνη , η κόκα , το κράκ ...
γιατί κάνουν καλό στην υγεία
σε αντίθεση με τη ρετσίνα που καταστρέφει κόσμο .......
Γραψου στην σχολη του τραμουντανα του κθουλου του ιεραποστολου του λακη, κτλ που δεν εχουν κανει κανενα εμετικο σχολιο![]()