εσύ δεν είπες πριν πως το σκεπτικό ήταν πως πέθαναν για την πατρίδα;
δεν έχει σημασία γιατί πέθαναν αλλά τους τιμούν με τον ίδιο τρόπο με τους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια;
δεν στέκει...
Τα έχει μπλέξει πολύ τύπε...
εσύ δεν είπες πριν πως το σκεπτικό ήταν πως πέθαναν για την πατρίδα;
δεν έχει σημασία γιατί πέθαναν αλλά τους τιμούν με τον ίδιο τρόπο με τους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια;
δεν στέκει...
δεν πειραζει φιλε μου,ασε εμενα να καταστραφω,αναλωσιμος ειμαι.σημασια εχει να μην καταστραφεις εσυ.Μες τη παράνοιά σου ό,τι θες εσύ μπορει να ειμαι.
Σύνελθε πριν καταστραφείς (δεν ξέρω αν σώζεσαι βέβαια).
ελληνας και κουμουνιστης δεν γινεται.κοροιδευετε το Κ.Κ.
Το Κ.Κ. ειναι Ελλαδα πολυ πριν απο ολα αυτα τα κομματα που ψηφιζουμε κ θα ειναι ακομα και οταν δεν θα υπαρχουν ολα αυτα που ψηφιζουμε.....
λιγοι αλλα σκληροι.....
κοροιδευετε το Κ.Κ.
Το Κ.Κ. ειναι Ελλαδα πολυ πριν απο ολα αυτα τα κομματα που ψηφιζουμε κ θα ειναι ακομα και οταν δεν θα υπαρχουν ολα αυτα που ψηφιζουμε.....
λιγοι αλλα σκληροι.....
κοροιδευετε το Κ.Κ.
λιγοι αλλα σκληροι.....
κλασε μας ταρχιδια και συ με τους σκληρους σαν πτωμα.
ο φουντουλης και ο καπελωνης γιατι τους δολοφονησαν ????? επειδη αγαπαγαν την ελλαδα και ηθελαν μια ελλαδα ελευθερη. ο φυσσας δεν ηταν ουτε πατριωτης ουτε εθνικιστης και τον δολοφονησε ενα κοπροσκυλο που ολοι ευχομαστε να σαπισει στην φυλακη,αντιθετα τα 2 παλικαρια της χρυσης αυγης τα σκωτοσε η ΄΄δημοκρατια'' μας....
κοροιδευετε το Κ.Κ.
λιγοι αλλα σκληροι.....
σιγα μην ειπε κατι τετοιο τυπε :-Η μάνα Φύσσα είπε ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ
ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ & ΑΛΒΑΝΟΥΣ , γιατί βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της ΧΑ,
οπότε "τα 'θελαν και τα 'παθαν".
ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ , ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
σιγα μην ειπε κατι τετοιο τυπε :-
αντισταση σε κοπαδι δεν γινεται τυπε. Αν δεν ανοιξουμε τα ματια μας μια ζωη μαλακες θα ειμαστε...κομματικη διαρροια τυπε. καθενας τρωει συμβαντα και χεζει προσκλητηρια κατα πως τους βολευει. μας εχουνε ζαλισει ταρχιδια τοσα χρονια με τα καπηλευματα και τους σολωμους και τους φυσσες και ταρχιδια μου.
ρε φιλε εγω ποτε δεν τους ψηφισα για ενα σωρο λογους..
τι με βριζεις?
απλα ολα τριγυρω αλλαζουνε κ αυτοι μενουνε
Λακη ξεκολλα... Εσυ χεζεις ταφους και χωρις δικους σου ανθρώπους στο μνημα από "αντιπαλους". Ότι και να πουν αυτοι οι ανθρωποι δεν χρηζει σχολιασμου.-Το είπε, το άκουσα στις ειδήσεις.
Αναζητώ σχετικό βίντεο.
Η μάνα Φύσσα είπε ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ
ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ & ΑΛΒΑΝΟΥΣ , γιατί βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της ΧΑ,
οπότε "τα 'θελαν και τα 'παθαν".
ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ , ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
πολλους τους ενοχλει που μονο η χρυση αυγη κανει εκδηλωση για να τιμησει τους νεκρους στα ιμια. αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια και τωρα πολλοι απο σας προσπαθητε και λετε διαφορα επειδη η επιτροπη εθνικης μνημης αναφερε και τα ονοματα των χρυσαγιτων.... προφανος θα ειχε τους λογους της αλλα και να μην ξεχνατε οτι ηταν 2 νεα παλικαρια της χωρας μας , ελληνες και πεθαναν για τις ιδεες τους. αφιστε εστω και για 1 ημερα στην ακρη τις κομματικες σας προτιμησεις. στα ιμια τιμουνται οι 3 αξιωματικοι που πεθαναν απο τους τουρκους κομμαντος . συνηθιζεται να αναφερονται και αλλοι ελληνες που πεθαναν απο τουρκους. και επειδη ειχαν περασει ακριβως 3 μηνες απο τις δολοφονιες στο ηρακλειο η επιτροπη σκεφτηκε οτι ηταν σωστο να αναφερθουν και αυτα τα ονοματα.ψυχες ειχαν και αυτοι,,,,δεν ηταν τοσο κακο που αναφερθηκαν τα ονοματα τους...
σε ποιο μποκ ησουν φιλε;πολλους τους ενοχλει που μονο η χρυση αυγη κανει εκδηλωση για να τιμησει τους νεκρους στα ιμια. αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια και τωρα πολλοι απο σας προσπαθητε και λετε διαφορα επειδη η επιτροπη εθνικης μνημης αναφερε και τα ονοματα των χρυσαγιτων.... προφανος θα ειχε τους λογους της αλλα και να μην ξεχνατε οτι ηταν 2 νεα παλικαρια της χωρας μας , ελληνες και πεθαναν για τις ιδεες τους. αφιστε εστω και για 1 ημερα στην ακρη τις κομματικες σας προτιμησεις. στα ιμια τιμουνται οι 3 αξιωματικοι που πεθαναν απο τους τουρκους κομμαντος . συνηθιζεται να αναφερονται και αλλοι ελληνες που πεθαναν απο τουρκους. και επειδη ειχαν περασει ακριβως 3 μηνες απο τις δολοφονιες στο ηρακλειο η επιτροπη σκεφτηκε οτι ηταν σωστο να αναφερθουν και αυτα τα ονοματα.ψυχες ειχαν και αυτοι,,,,δεν ηταν τοσο κακο που αναφερθηκαν τα ονοματα τους...
παπαρια μαντολες,φαντασματα βλεπεις.πολλους τους ενοχλει που μονο η χρυση αυγη κανει εκδηλωση για να τιμησει τους νεκρους στα ιμια. αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια και τωρα πολλοι απο σας προσπαθητε και λετε διαφορα επειδη η επιτροπη εθνικης μνημης αναφερε και τα ονοματα των χρυσαγιτων....