Ρε παληκαρι νοου ασχετο κατσε λιγο να πεταχτω μεχρι το βεροπουλο να παρω κατι πανες!Το ενα παραλια το αλλο παγκρατι οποτεασχετο, το κουλουρι το δοκιμασες και δεν σου αρεσε? με το ελευθερο σιχαινεσαι δικια μου?

Ρε παληκαρι νοου ασχετο κατσε λιγο να πεταχτω μεχρι το βεροπουλο να παρω κατι πανες!Το ενα παραλια το αλλο παγκρατι οποτεασχετο, το κουλουρι το δοκιμασες και δεν σου αρεσε? με το ελευθερο σιχαινεσαι δικια μου?
Στα παπάρια μας. Γράφε στο spam topic.Ηδη εχω απαντησει πανω στο θεμα που ρωτησε το αλλο παληκαρι.
χαχαχαχαχαΡε παληκαρι νοου ασχετο κατσε λιγο να πεταχτω μεχρι το βεροπουλο να παρω κατι πανες!![]()
Ρε παληκαρι νοου ασχετο κατσε λιγο να πεταχτω μεχρι το βεροπουλο να παρω κατι πανες!![]()
Στα παπάρια μας. Γράφε στο spam topic.
Δε σβήστηκε, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=64847.msg5206377]εδώ είναι στη θέση του[/url]. Μεταφέρθηκαν απλά κάποια post εδώ σ' αυτό το topic.Ρε παιδια τι εγινε κ σβυστηκε το ανεξαρτητες?
Σωστός! Το νοικοκύρεψες για νά'ρθει η κεφάτη απ'το Βερόπουλο να το γαμήσει!Βασικά έγινε νέο θέμα γιατί είναι ενδιαφέρον.
και τι ειμασρτε ρε μανΣτα παπάρια μας. Γράφε στο spam topic.
Σωστός! Το νοικοκύρεψες για νά'ρθει η κεφάτη απ'το Βερόπουλο να το γαμήσει!![]()
νοικιαζω εγω το σπιτι μου για ημιδιαμονηΑν αληθευει κι αρχισε κι ο Πριαμοs τετοιεs βλακειεs.......
Θα περασει απο τεστ....Θα ελεγχθει για καμερεs και ημιγυμνουs ματακηδεsνοικιαζω εγω το σπιτι μου για ημιδιαμονη![]()
αυτος θα χασειΑν αληθευει κι αρχισε κι ο Πριαμοs τετοιεs βλακειεs.......
Ενα παρομοιο περαστικο το περασα σε καποιο πορνοχοτελι στην Κορινθο, δεν θυμαμαι ονομα......Ενω εχουμε ανεβει στο δωματιο κι εχω βγαλει ηδη το πουκαμισο, χτυπανε πορτα και ζητανε να κατεβω να δωσω ταυτοτητααυτος θα χασει
εκτος αν ηταν μεμονωμενο κι το κανε γιατι κατι επαιζε (για το ξεκαρφωμα)