You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Ακόμα αυτός τα βαράει τα πέναλτυ ή τον αλλάξανε επειδή είχε αστοχήσει?Αν τα ρίχνει ακόμα δεν είναι κακή επιλογή!Εγω πονταρω στον Αβρααμ,ποσο δινει?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 16
ari (καλα ρε Αρη σε λενε και εισαι ολυμπιακος;) συμφωνω με τα λεγομενα σου αμυνα δεν πολυφοβαμαι οποιος παρει το κεντρο ειναι
Επισκέπτης
Θα σου έλεγα να βάλεις κολτσίδα αλλά τον άφησε εκτός αποστολής!Εγω πονταρω στον Αβρααμ,ποσο δινει?
Άκουσα θα βάλει Νεμπεγλέρα στα δεξιά, μαλακία αυτό!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν δε παιζει ο Καλβο,ειναι η πρωτη επιλογη για πεναλτυΑκόμα αυτός τα βαράει τα πέναλτυ ή τον αλλάξανε επειδή είχε αστοχήσει?Αν τα ρίχνει ακόμα δεν είναι κακή επιλογή!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 16
πολλα λενε Ταρατσα να δουμε Νετο Καραμπελα Αβραμο και Ροναλντο αμυνα και απο εκει και περα βλεπουμε
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
για δεξι μπακ,δε πιστευω,μαλλον θα παιξει κεντρο-δεξια αμυντ.χαφ.Αριστερα παντως προτιμω Καραμπελα απο Αουρελιο,ενω αν δω τον Χαλκια στα ποστ εχω φυγει απο το γηπεδο η θα παρω ηρεμιστικα για να την βγαλω καθαρη.Θα σου έλεγα να βάλεις κολτσίδα αλλά τον άφησε εκτός αποστολής!
Άκουσα θα βάλει Νεμπεγλέρα στα δεξιά, μαλακία αυτό!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 16
οντως αν βαλει τον τροχονομο γαματα, την κανω αντε με την νικη Agnius
Εισαι αρρωστια μου μεγαλη
πουθενα δεν εχει αλλη
αν δεν σε δω θα τρελαθω θα τρελαθω θα τρελαθω
σαγαπω και θα στο λεω
ΑΡΗ ολε ολε ολεο
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!
Εισαι αρρωστια μου μεγαλη
πουθενα δεν εχει αλλη
αν δεν σε δω θα τρελαθω θα τρελαθω θα τρελαθω
σαγαπω και θα στο λεω
ΑΡΗ ολε ολε ολεο
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!
Ο ΧΑΛΚΙΑς α παιξει.και ο χαλκιας στα κρισιμα ειναι....για δεξι μπακ,δε πιστευω,μαλλον θα παιξει κεντρο-δεξια αμυντ.χαφ.Αριστερα παντως προτιμω Καραμπελα απο Αουρελιο,ενω αν δω τον Χαλκια στα ποστ εχω φυγει απο το γηπεδο η θα παρω ηρεμιστικα για να την βγαλω καθαρη.
Επισκέπτης
Στείλανε αίτημα για να μπορέσει η ομάδα αν κερδίσει να ανέβει στον λευκό πύργο και η εφορία αρχαιοτήτων το αππέριψε γιατί κάνουν έργα!Αντε και το βραδυ Λευκο Πυργο και αυριο στην Εφαρα να το σηκωσουμε ξανα...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Και εκει εισαι μεσα ρε Ζαγορακη...τι να πωΣτείλανε αίτημα για να μπορέσει η ομάδα αν κερδίσει να ανέβει στον λευκό πύργο και η εφορία αρχαιοτήτων το αππέριψε γιατί κάνουν έργα!
Επισκέπτης
γαμωτο,θελω να δω το τελικο μεσα στο γηπεδο.αχχ τι να κανω?λετε να παω μηπως μας αφησουν οι αστυνομικοι?
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 210
- Πόντοι
- 6.055
οεο οτι και να πονταρετε αλανια η αρειαναρα 8α το παρει αντε ρε γουορχολ πες κ εσυ τπτ!!!
τι ωρες δουλευει η εφαρα να το γιορτασουμε?
τι ωρες δουλευει η εφαρα να το γιορτασουμε?
Επισκέπτης
ακομη δεν ειδαν τιποτα.αν χασουμε να σεις ποσους θα πλακωσουμε.γεμισαν παντως λεωφορεια τη περιοχη γυρω απο το γηπεδο.πολυς κοσμος ηρθε απο τους γαβρους
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις