Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οι δικές μου όμως ταιριαξαν.
;) ;) ;)

Ομορφόπαιδα το τηλ της Μαρίνας στο τέλος έχει 089![]()
Μάγκες το τηλ της Μαρίνας? Στείλτε το σε pmναι ;)
Μάγκες το τηλ της Μαρίνας? Στείλτε το σε pm
και αυτην.ΚΑΙ ΑΥΤΗ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

τωρα που γερασα και ολο λειπω εκτος ..... βγειτε και καντε παιχνιδι ανοιχτα να μαθουμε τι παιζει στην πιατσαασε και κατι για μας ρε μοναχοφαγα
καλα αδερφε ολα καλα αυριο ταξιδευω για μομπασσα και ειμαι στην ετοιμασια. θα λειπω κανα μηνακιασε ρε να κανουμε και λιγη πλακιτσα![]()
![]()
![]()
τι κανεις φιλε?
καλα αδερφε ολα καλα αυριο ταξιδευω για μομπασσα και ειμαι στην ετοιμασια. θα λειπω κανα μηνακι

ρε μην του εχετε μπεσα αυτος και εμας θα θελει να γαμησει....αντε με το καλο να γυρισεις κι εννοια σου δε θα αφησουμε τιποτα αγαμητο.
ουτε για τον τασο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ρε μην του εχετε μπεσα αυτος και εμας θα θελει να γαμησει....![]()
![]()
![]()
οχι ρε δεν κανει τετοια,ειναι καλο παιδι,αλλα οτι κανει το κανει μονος του και δε μας λεει τιποτα εμας.ξερειςρε μην του εχετε μπεσα αυτος και εμας θα θελει να γαμησει....![]()
![]()
![]()

Έχω βρεθεί αδερφέ μαζί της δύο φορές στο γνωστό hotel της Λ.Συγγρού!! Εντάξει, δεν βρισκόμαστε και κάθε μέρα αλλά δεν είναι ότι δεν με ξέρει και καθόλου! Αν θυμάμαι καλά έχω γράψει και κριτική για τη Μαρίνα στο παρελθόνΑν δεν σε γνωρίζει είναι λίγο δύσκολο για πρώτη φορά! Αν σε γνωρίσει και καταχωρήσει το τηλ σου, την βρίσκεις ευκολότερα! ;)