Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Οτι εκπαιδευση και να πέρασες 4 χρονια στην Ευελπιδων δεν θα άντεχες. Λιγος σεβασμος δεν βλάπτει.
να ψοφησουν ολοι οι στρατιωτικοι παρασιτα του ελληνικου κρατους και σφετεριστες της ελληνικης δημοκρατιας
ψοφος σε ολους γιατι πληρωνονται εσαει και δεν εχουν προσφερει τιποτα στους υπολοιπους ελληνες.
ψοφος και σ' εσενα πουστη

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Καφενειο ειναι η Ευελπιδων ρε μαν..
Απλα εχει λιγο πρηξιμο αρχιδιων..
ο πουστοκεμορτ στενοχωριεται για τα 17χρονα που σε ενα δυο χρονια γαμανε τους φανταρους στις μοναδες και στα κεντρα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
να ψοφησουν ολοι οι στρατιωτικοι παρασιτα του ελληνικου κρατους και σφετεριστες της ελληνικης δημοκρατιας
ψοφος σε ολους γιατι πληρωνονται εσαει και δεν εχουν προσφερει τιποτα στους υπολοιπους ελληνες.
ψοφος και σ' εσενα πουστη

Ρε ηλιθιε το 96 στα Ιμια ειχανε πεσει 3 παλικαρια η δουλεια του στρατιωτικου ειναι ιερη την ωρα που εσυ κοιμάσαι αλλοι φροντιζουν για την ασφαλειά σου αλλα ενα ζωο δεν μπορει να τα καταλαβει αυτά. Πηγες εσυ στρατο σε εβαλαν να τρεξεις λιγο και κουραστηκες εμεις επρεπε να σε ειχαμε ακομα κατω για καμψεις θα ησουν γλωσσά.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
καλα εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι αφου ο μπολντης ειναι κατα των μπουρδελων το επιπεδο του σαιτ λεει ειναι χαμηλο,mr malaka τον βγαλαμε,αρρωστους τους λεει οσους πανε σε μπουρδελα,τον δουλευουν ολοι μεσα α

τι δουλεια εχει σε ενα τετοιο σαιτ;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Επειδη ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ σου λεω οτι η σχολη Ευελπιδων ειναι καφενειο μπροστα σαυτα που τραβηξα εγω  :uglystupid:

Εχω γνωστους Ευελπιδες και οταν ακουγαν τι γινεται στη μοιρα μου δεν πιστευαν στα αυτια τους
διοικητης ο πανουργιας ε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Επειδη ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ σου λεω οτι η σχολη Ευελπιδων ειναι καφενειο μπροστα σαυτα που τραβηξα εγω  :uglystupid:

Εχω γνωστους Ευελπιδες και οταν ακουγαν τι γινεται στη μοιρα μου δεν πιστευαν στα αυτια τους

Μονο την ρεντίνα έχεις ρε τυπε. Οι αλλοι 4 χρονια ειναι στη σχολή πανω κατω τα ιδια κάνετε ... εγερσεις - καμψεις τεντα το προγραμμα γυμναστικες κτλπ 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
Μονο την ρεντίνα έχεις ρε τυπε. Οι αλλοι 4 χρονια ειναι στη σχολή πανω κατω τα ιδια κάνετε ... εγερσεις - καμψεις τεντα το προγραμμα γυμναστικες κτλπ 
γιατι εσυ πηγες;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ρε ηλιθιε το 96 στα Ιμια ειχανε πεσει 3 παλικαρια η δουλεια του στρατιωτικου ειναι ιερη την ωρα που εσυ κοιμάσαι αλλοι φροντιζουν για την ασφαλειά σου αλλα ενα ζωο δεν μπορει να τα καταλαβει αυτά. Πηγες εσυ στρατο σε εβαλαν να τρεξεις λιγο και κουραστηκες εμεις επρεπε να σε ειχαμε ακομα κατω για καμψεις θα ησουν γλωσσά.
ποιοι εσεις ρε μαλακα? πας καλα ρε γιδι? ποιοι ειστε εσεις?
ασε τα ιμια και τις μαλακιες, αυτα τα παλικαρια να μην τα ξαναπιασεις στο στομα σου, οπως και κανενα νεκρο. αυτα τα παλικαρια εφυγαν γιατι αγαπουσαν την πατριδα, οχι γιατι πηγανε φανταροι.
αυτοι δεν πηγαν για να πληρωθουν και πουληθηκαν απ' τους ανωτερους τους και τους πολιτικους.
ο μονος στρατος ειναι η εθνοφυλακη, ουτε σε υποχρεωνουν, ουτε σε πληρωνουν.
κ αν γινει πολεμος ρε μαλακα εσυ θα στειλεις τους μονιμους θα πολεμησουν και θα φυγεις εξωτερικο? τοσο αντρας εισαι?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τον πουτσο μου στη μαπα σου χτυπαω και σ' αρεσει μαλακα της χρονιας
εγω κ ολο το σαιτ σε παμε κωλοφερατζα κ εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι
πες μωρη αδερφαρα που υπηρετησες αν εχεις αρχιδια, αλλιως αυτοδιαγραψου επιτοπου παλιοπουστη
αδερφαρα του κερατα εισαι και σε κανανε τρενακια στα συνορα παπαγου-χολαργου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ποιοι εσεις ρε μαλακα? πας καλα ρε γιδι? ποιοι ειστε εσεις?
ασε τα ιμια και τις μαλακιες, αυτα τα παλικαρια να μην τα ξαναπιασεις στο στομα σου, οπως και κανενα νεκρο. αυτα τα παλικαρια εφυγαν γιατι αγαπουσαν την πατριδα, οχι γιατι πηγανε φανταροι.
αυτοι δεν πηγαν για να πληρωθουν και πουληθηκαν απ' τους ανωτερους τους και τους πολιτικους.
ο μονος στρατος ειναι η εθνοφυλακη, ουτε σε υποχρεωνουν, ουτε σε πληρωνουν.
κ αν γινει πολεμος ρε μαλακα εσυ θα στειλεις τους μονιμους θα πολεμησουν και θα φυγεις εξωτερικο? τοσο αντρας εισαι?

Εισαι για τα πανηγυρια. Εσυ ειπες να ψοφησουν ολοι οι στρατιωτικοι το ξέχασες? βλάκα. Εισαι πολυ φαπα ρε πστ μου κριμα μας χωριζει ο υπολογιστης

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Εισαι για τα πανηγυρια. Εσυ ειπες να ψοφησουν ολοι οι στρατιωτικοι το ξέχασες? βλάκα. Εισαι πολυ φαπα ρε πστ μου κριμα μας χωριζει ο υπολογιστης
σιγα μη σπασεις κανα εντερ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
θα του ριχνες στυλιαρι;  :knuppel:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
θα του ριχνες στυλιαρι;  :knuppel:
τι να ριξει ρε ζουμπας που φτανει μεχρι τ' αρχιδια μου
την εχει δει μαικ ζαμπιδης ο αρρωστιαρης με τις στομαχικες διαταραχες
αμα ειναι αντρας να πει που υπηρετησε, αλλιως να διαγραφει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Αυτα να ψοφησουν ολοι οι στρατιωτικοι δεν τα ειχε πει τοτε στον επιλοχια τον ειδικοδυναμιτη ομως θα τον ειχε κανει ειδικοαναγκιτη απο την πολλη καρπαζιά τον ζαβό. Ειναι πονηρος ο ζαβος ξερει που τα λεει πισω απο την οθονη.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Οταν σου ειχα πει να ερθεις στεργιου δεν ηρθες ομως να σου πηγαινε.
τωρα εσυ πραγματικα πιστευεις οτι θα σηκωθει καποιος να φυγει απ' το σπιτι του για να δει τη φατσα σου? ελα τωρα, παραδεξου οτι παιρνεις ψυχοφαρμακα, δεν ειναι κακο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom