memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε , αυτος που σκεφτηκε να βαλει χιονι στο σαϊτ πρεπει να ειναι μεγαλος πιρφορος....τυπε απτο πολυ χιονι ηθελες αλυσιδες για να μπεις στο σαιτ![]()
κανας γλ θα το σκεφτηκε 
τυπε , αυτος που σκεφτηκε να βαλει χιονι στο σαϊτ πρεπει να ειναι μεγαλος πιρφορος....τυπε απτο πολυ χιονι ηθελες αλυσιδες για να μπεις στο σαιτ![]()
κανας γλ θα το σκεφτηκε 
Ενταξει το βρηκα. Επανηρθαν.Βγαλε το adblock αν θες να τα βλεπεις.
o antisthenis το σκεφτηκε μαν...... :Sτυπε , αυτος που σκεφτηκε να βαλει χιονι στο σαϊτ πρεπει να ειναι μεγαλος πιρφορος....κανας γλ θα το σκεφτηκε
![]()
το πασχα να βαλουν τιποτα αρνια να πεφτουν τυπετυπε , αυτος που σκεφτηκε να βαλει χιονι στο σαϊτ πρεπει να ειναι μεγαλος πιρφορος....κανας γλ θα το σκεφτηκε
![]()
το πασχα να βαλουν τιποτα αρνια να πεφτουν τυπε![]()

να γυροφερνουν στα καρβουνα...το πασχα να βαλουν τιποτα αρνια να πεφτουν τυπε![]()

καλυτερα να βαλουν ενα αβγο και απο μεσα να βγαινει ενας γλομπεοςτο πασχα να βαλουν τιποτα αρνια να πεφτουν τυπε![]()
επιτελους και μια καλη ιδεα τυπεκαλυτερα να βαλουν ενα αβγο και απο μεσα να βγαινει ενας γλομπεος
και καναν λαγουδακη easter bunny edition

Ο λαγουδακης που χαθηκε ρε τυπεεπιτελους και μια καλη ιδεα τυπε![]()
ειναι στο αγρινιο και δουλευει μαζι με τον σοφια στο κομμωτηριο τυπεΟ λαγουδακης που χαθηκε ρε τυπε![]()

ο σοφιας ποιος ειναι ρε εχω χασει επεισοδια μου φαινεταιειναι στο αγρινιο και δουλευει μαζι με τον σοφια στο κομμωτηριο τυπε
προσπαθουν να χτισουν το σπιτικο τους![]()
ο δεσμος του λαγουδακη τυπεο σοφιας ποιος ειναι ρε εχω χασει επεισοδια μου φαινεται
Θα ταίριαζε απόλυτα με το σάιτ....Προσωπικά το χιόνι το βρήκα χαριτωμένο..Απλά πιστεύω ό,τι θα ταίριαζε καλύτερα μια <<αγιοβασιλίτσα>> να κάνει στριπτίζ.
Ε...και πότε δεν έχει...έχει ένα θεματάκι το site :-

+1Η ανανεωση στα θεματα του foroum γαμει και δερνει!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()