Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο Promiscuous είχε βάλει στόχο να ξεπεράσει το νόμο του Picker γαμώντας 4 αντί 3,5 φορές την εβδομάδα και 208-209 αντί 182-183 φορές το χρόνο. Τελικά ο νόμος αποδείχτηκε σοφός και ανυπέρβλητος και ο τύπος τα παράτησε προτού ακόμα δοκιμάσει.  :sunglasses:

:rockon:

Picker τι εγινε ρε ολο διαγραφεσαι και ξαναερχεσαι και παλι απο την αρχη έτσι σταθερος εισαι και στις αποψεις σου με τις γυναικες?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
xaxaxa εισαι μεγάλη απάτη πικερ και το ξέρεις καλά.  :P
μωρή κουφάλα μπόλτη
γιατί εξαφανίζεσαι ενώ το πρωτάθλημα είναι στην καλύτερη καμπή του?

το ξέρεις ότι παραλίγο να αποκλειστείς ?  :idiot:

Επισκέπτης
Διδάσκαλε λες ότι πρέπει να ζούμε λιτά. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Πως πρέπει να καταμερίζουμε το εισόδημα μας; Τώρα με τις γιορτές είναι πολλοί οι πειρασμοί για αγορές στην Ερμού και εξόδους.

O μπουρδελιάρης άντρας δε χρειάζεται να χαλάει λεφτά σε εξόδους ή ρούχα. Αυτό το κάνουν όσοι δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και ψάχνουν να βρουν γκόμενα. Εμείς δε χρειάζεται να βγαίνουμε σε κλαμπ γιατί μέρα παρά μέρα γαμάμε όποια πουτάνα θέλουμε και δε χρειάζεται να προσέχουμε ιδιαίτερα το ντύσιμό μας γιατί οι πουτάνες μας βλέπουν συνήθως γυμνούς. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε καθαροί και σε καλή σωματική κατάσταση και να ζούμε υγιεινά, ώστε να μπορούμε να γαμάμε με επιτυχία.  :sunglasses:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.568
Πόντοι
786
Όχι τύπε, αυτό το κάνω γιατί θέλω να είμαι πάντα νέος.  :sunglasses:

URL]]

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ 182-183 ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΕΤΡΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΟΥΝ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Μετά το χτεσινό πολύ υγρό (λόγω της κρέμας κυρίως :grin: αλλά όχι μόνο :sunglasses: ) γαμήσι με τη Ρόζα, έχω πολύ ρομαντική διάθεση ΚΑΙ σήμερα. Το κάθε γαμήσι συνήθως μου αφήνει μια ανάμνηση που διαρκεί για 2 μέρες, μέχρι δηλαδή να ρίξω το επόμενο.

Μερικά γαμήσια όμως μου αφήνουν αναμνήσεις που κρατάνε για πάντα:  :smitten: 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
O μπουρδελιάρης άντρας δε χρειάζεται να χαλάει λεφτά σε εξόδους ή ρούχα. Αυτό το κάνουν όσοι δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και ψάχνουν να βρουν γκόμενα. Εμείς δε χρειάζεται να βγαίνουμε σε κλαμπ γιατί μέρα παρά μέρα γαμάμε όποια πουτάνα θέλουμε και δε χρειάζεται να προσέχουμε ιδιαίτερα το ντύσιμό μας γιατί οι πουτάνες μας βλέπουν συνήθως γυμνούς. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε καθαροί και σε καλή σωματική κατάσταση και να ζούμε υγιεινά, ώστε να μπορούμε να γαμάμε με επιτυχία.  :sunglasses:

Ποιές είναι οι συμβουλές σου για υγιεινή ζωή; Τι πρέπει να τρώμε; Χρειάζεται να γυμναζόμαστε; Πως να οργανώνουμε τη μέρα μας;

Με έχουν προβληματίσει κατά καιρούς αυτά τα ερωτήματα και θέλω να μάθω πως τα προσεγγίζει η πικερική φιλοσοφία.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
O μπουρδελιάρης άντρας δε χρειάζεται να χαλάει λεφτά σε...ρούχα.

δε χρειάζεται να προσέχουμε ιδιαίτερα το ντύσιμό μας γιατί οι πουτάνες μας βλέπουν συνήθως γυμνούς.

τυπικός μπουρδελιάρης άντρας.

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 36

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
1. Τι πρέπει να τρώμε;
2. Χρειάζεται να γυμναζόμαστε;
3. Πως να οργανώνουμε τη μέρα μας;

1. ό,τι μας φέρνει σηκωμάρες.
2. ναι, για να αντέχουμε όσο περισσότερο γίνεται στην ιεραποστολική στάση που είναι η πιο απαιτητική για τον άνδρα σε ό,τι αφορά φυσική κατάσταση.
3. με βάση τις τρείς βάρδιες.

Επισκέπτης
Ποιές είναι οι συμβουλές σου για υγιεινή ζωή; Τι πρέπει να τρώμε; Χρειάζεται να γυμναζόμαστε; Πως να οργανώνουμε τη μέρα μας;

Με έχουν προβληματίσει κατά καιρούς αυτά τα ερωτήματα και θέλω να μάθω πως τα προσεγγίζει η πικερική φιλοσοφία.

Δεν προβλέπονται συγκεκριμένες οδηγίες για τα θέματα αυτά. Εγώ απλά αποφεύγω τσιγάρο και ποτό γιατί και τα δύο μειώνουν τη libido. Πρέπει να βάζεις ένα σεξουαλικό στόχο και να είσαι επικεντρωμένος σε αυτόν. Χωρίς στόχο δεν γίνεται. Το κλείδι είναι να αποφασίσεις ότι θέλεις να κόψεις τελείως τη μαλακία, δηλαδή την εύκολη λύση. Ο νόμος του Picker δεν εξαρτάται καθόλου από τη θέληση της γυναίκας για σεξ, το κάνεις όποτε γουστάρεις εσύ. Η ιδανική συχνότητα σεξ για το νόμο είναι μία φορά στις δύο μέρες. Είναι η συχνότητα που ο νόμος πιστεύει ότι ο κάθε άντρας μπορεί να γαμάει χωρίς να μαλακίζεται ποτέ. Βάλε το στόχο σου και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.  :sunglasses:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
να κατέβει ο νόμος στην βουλή!!!

Stories