Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Οι φωτο ειναι της Λαουρας! Τωρα αν ειναι αυτη απο πισω...
Γραφει οτι ξερει ελαχιστα Ελληνικα. Η Λαουρα μιλουσε ικανοποιητικα.

Επισκέπτης
Οι φωτο ειναι της Λαουρας! Τωρα αν ειναι αυτη απο πισω...
Γραφει οτι ξερει ελαχιστα Ελληνικα. Η Λαουρα μιλουσε ικανοποιητικα.
αν γκουγκλαρετε βγαζει ιζαβελα,λια,ευα,ελενα.οποτε μαλον στουντιο θανε.πολλα τηλ εχει

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.293
Πόντοι
6.835
Το αλλο σαι λεει παντως τωρα που ειδα οτι αυτη τη βδομαδα δουλευει Κωλεττη. Καμια επιβεβαιωση απο καποιο συναγωνιστη που πηγε τσαρκα :think: Χτες δε περασα απο Κωλεττη εγω
Κωλεττη Αφρο πρωι

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
Καλησπέρα καλησπέρααααααααα

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
132
Πόντοι
281
Και ερωτω ξανα γιατι κρητικές δεν βρισκω, εβελινα απο βιλες εφαγε κανενας να μας πει?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Αυτη τη Μιρελλα δε θα τη βρω ποτε τελικα... ελεος

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
πόσα σου παίρνει την ώρα εκεί στη γειτονειά η Τουμπανίεθθθ ? :knockinb:

Πρεπει κανενα 100αρικο να θελει,εγω την πηρα με 80ε παντος και ξεχασε και το κοκαλακι της σπιτι μου.
Πρεπει καποια στιγμη να το επιστρεψω,θα το ψαχνει αλλα που να θυμαται που το πρωτοξεχασε...
:2funny: :2funny: :2funny:

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
σκρίνιο κομοδίνο πολυθρόνα τι απο ολα?
κοιτα πλεον με την τουμπανιεθ γειτονισα εχω λυσει το θεμα μου  ;)

ξηγιέσαι έτσι τύπε;  :grin:
URL]]

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
ξερει κανεις που μπορω να βρω την χριστινα τη ρουμανα που δουλευε φριξου 14? ψαχνω και την αντζελα τη μιλφ ξερει κανεις που ειναι?

Επισκέπτης
Πρωινη αναφορα που εγινε με το που αρχισαν να δουλευουν η κοπελες, τους επιασα στον υπνο λεμε  :grin: παντως απο τι ειδα της πρωινες κοπελες. κατεληξα οτι στης βραδυνες εχει περισσοτερες επιιλογες.  ;) οτι στουντιο δεν γραφω ηταν κλειστο.
Ανδρέου Γεωργίου 16: εδω ο μπογιατζης εβαφε το εξω, διπλα σχεδον το εχουν τελειωσει το ντελο,στο 16  ειχε φωτα ανοιχτα και μετα ειδα την τσατσα να μιλαει με τον μαστορα, εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να μπω γιατι ειχε πολλες μπογιες κατω.
Ανδρέου Γεωργίου 21: Η νταρντανα πιτσιρικα βικτωρια, φυσικο βυζι ξανθο μαλλι.  :cheesy:
Ανδρέου Γεωργίου 34:Εδω μια μαρια τσεχα, νομιζω ειναι γνωστη αλλα δεν θυμαμαι που αλλου την εχω πετυχη, συμπαθιτικη κοπελα.
Ανδρέου Γεωργίου 4:ανοιχτο αλλα δυσκολα να παρκαρεις πρωι εκει.
Ανδρέου Γεωργίου 50:η μικρωσκοπικη φλοριτα, μου φανηκε πολυ ακεφη...μαλλον δεν γουσταρη και πολυ αυτο που κανει.  :-
Ανδρέου Γεωργίου 52: η μαρα μολις ειχε παει και δεν εκατσα να την δω, μαλλον ειναι η γνωστη.
Αχελώου 10: εδω ειχε την μονιμη τον τελευταιο καιρο πολυ καλη μεσα στο δωματιο νταιανα:rockon:
Κοροβάγκου 5: αντριαννα εδω, αλλα 40 δεν αλλαζει με τιποτα  :tickedoff:
Μινωταύρου 16 (Venus Angels): μπιανκα ψιλη με κοντο μαλλι, εδω που ξεκινησαν με 50 απλο βαλανε μυαλο  :rockon: στης βιλλες να δω ποτε?  :jerking:
Νικηφόρου Ουρανού 1Α: η νορα με την τσατσα να κοιμαται στον καναπε  :2funny:
Νικηφόρου Ουρανού 1Β: μια ειρηνη με χοντρα μπουτια, δεν την εχω ξαναδει, οχι οτι μου αρεσε κι ολα.
Νικηφόρου Ουρανού 26:ανοιχτο.
Φρίξου 13: ο ξυνη μιραμπελα, ετσι κοπελα μου δεν θα περασει πελατης μεσα, γινε λιγο ποιο γυναικα.
Φρίξου 14:μια χριστινα νομιζω οχι και τιποτα το φοβερο...ασε που προσπαθησε να μου την πει.  :jerking:
Φρίξου 15: μια κοπελα με κοντο καρε μαλλι, γνωστη ειναι αλλα δεν θυμαμαι ονομα.. παντως ειχε κανα δυο ατομα που περιμεναν  :think:
Φρίξου 9 (Villa Erotica): στο πρωτο το καινουργιο, η σαρα, η θειτσα τσατσα με την παρουσιασε σαν καινουργια, μαλιστα μου λεει οτι στο ιντερνετ γραφονται καλα λογια για αυτην  :2funny: στο παλιο διπλα κατι μαστορια καθαριζαν ενα δωματιο και ενας απο αυτους εκανε τον τσατσο και μου ειπε σε κανα δυορο ανοιγουμε  :2funny:
Case D'Amore (Τρίδυμα): στο τρια μια αδιαφορη, το βραδυ καμια φορα δουλευει και στο πρωτο  :grin: στο δευτερο η μιλφ ναντια η ρωσιδα οπου και μετα απο καιρο περασα με μιλφ, εντυπωσης καλες  :rockon: και στο πρωτο μια ξανθια χοντρη, δεν θυμαμαι ονομα.
La Casa d' Irene:μια ξανθια με πλαστικους  :tits2: που δουλευει συνηθως στο παρκινγκ στις νταλικες μιλφ θα ελεγα, ονομα δεν θυμααι.
Πηγα μια βολτα και βαρδαρη ετσι απο περιεργια και τελικα αφου βρηκα να παρκαρω ευκολα εκανα μια βολτιστα μετα απο καιρο σε οσα ηταν ανοιχτα.
Προμηθεως 25: η γνωστη βουλγαρα ισσαβελα, αραχτη στον καναπε.
Προμηθεως 5: μια μικρουλα γυφτησα με ανοιξε, 25 απλο λεει και μετα προσπαθουσε να ανοιξει με κλειδωμενη πορτα,τις λεω δεν κανεις κατι βασικο, πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα :2funny:  :2funny: ευτυχως το καταλαβε και μετα γελουσε  :cheesy:
Προμηθεως το καινουργιο με τα σκαλια δεν θυμαμαι αριθμο, ειχε την αλεξανδρα, η ροναλντινιο.  :grin: ανοιχτα και τα σαπφως 7-8 και το τανταλου 9 αλλα δεν μου ανοιγαν. αυτα παιδια ευχομαι καλα γαμησια και περισσοτερα καινουργια κοριτσια στα στουντιο  :rockon: :grin:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
ειχε ακουστει οτι σταματησε οριστικα
όχι φίλε. την πήρα εγώ πριν ένα μήνα ακριβώς στο Μινωταύρου. μόλις είχε γυρίσει από ρουμανία με είπε μετά από καιρό  κ ότι κυρίως δουλεύει στο φρίξου 14. πρωινή βάρδια είχα πάει..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
όχι φίλε. την πήρα εγώ πριν ένα μήνα ακριβώς στο Μινωταύρου. μόλις είχε γυρίσει από ρουμανία με είπε μετά από καιρό  κ ότι κυρίως δουλεύει στο φρίξου 14. πρωινή βάρδια είχα πάει..
το καταλαβα απο τα συμφραζομενα του τζαμαικανου τελικα.....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
το καταλαβα απο τα συμφραζομενα του τζαμαικανου τελικα.....
Δε ξέρω βέβαια αν είναι 100% αυτή γτ παλαιότερα δεν την είχα δει ποτέ. Ξανθιά προς το πλατινέ, πράσσινο ανοιχτό μάτι, βυζάρες μάλλον πλαστικές και κωλάρα. Προς νταρντανομωρό φάση. Επίσης ήταν αλλοιμένη από τη μέση και κάτω γεμάτη τζελ...  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom