mixalis k.
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 11.031
- Πόντοι
- 3.656
Eγω καταλαβα οτι κουμαντο κανουν οι Αμερικανοεβραϊοι. Ο Σαμαρας ειναι αξιωματικος και οι δημοσιογραφοι τα πιονια
υπερβατικοι διαλογοι...
ναι δεν ειχαν κλεισει κατι για ΣΚ και λενε δεν βαζουμε τον ρουπακια να σφαξει εναν τραγουδιαρη στη μεση του δρομου να παμε Κορυδαλο που ειναι καλα...
μας;;;αυτη ειναι η εκδοχη σας?
δεν νομίζω ότι ο Δένδιας καθάρισε τον Φύσσα ούτε κανένας νεοδημοκράτης... ένα μουνόπανο χρυσαύγουλο το έκανε κατ εντολήν και με την ανοχή και επιβράβευση των "συνεργατών" του και ανωτέρων του ακολουθώντας τις συνηθεις πρακτικές που σαν κόμμα ευαγγελίζεται..
αει σιχτίρι τωρα βλαμμένο τράβα να ρουφήξεις το αυγό σου και να γλύψεις τις πληγές σου... ψόφα..
Έχουν γίνει φόνοι και φόνοι στην Ελλάδα ........λες και ενδιαφέρει τον δημότη Περιστερίου ο φόνος του φυσσα στο κερατσινι όταν δεν έχει να πληρώσει φόρους και να ζεσταθεί........ποσα κιλά μαλάκας είσαι; θα μας πεις; οτι ακόμη λύσσανε τα ΜΜΕ με την ΧΑ ειναι αποδειξη οτι τα ποσοστα εχουν ανεβει.......σημερα ασχολουνται ολοι με τις φωτο του χιτλερ και τα μπουκαλια του μουσολινι.......και ο μητσοτακης στα χανια εχει ενα σπιτι τιγκα απο αρχαια.....αυτον τον επισε η δαγκανα του νομου; εσυ εχεις αρχαια σπιτι σου;.....και ποσοι αλλοι βουλευτες αλλων κομματων ειναι μπλεγμενοι στη νυχτα.....αλλα εκει οι κοριοι της ευπ δεν παιζουν. Βλαξ.
Έχουν γίνει φόνοι και φόνοι στην Ελλάδα ........λες και ενδιαφέρει τον δημότη Περιστερίου ο φόνος του φυσσα στο κερατσινι όταν δεν έχει να πληρώσει φόρους και να ζεσταθεί........ποσα κιλά μαλάκας είσαι; θα μας πεις; οτι ακόμη λύσσανε τα ΜΜΕ με την ΧΑ ειναι αποδειξη οτι τα ποσοστα εχουν ανεβει.......σημερα ασχολουνται ολοι με τις φωτο του χιτλερ και τα μπουκαλια του μουσολινι.......και ο μητσοτακης στα χανια εχει ενα σπιτι τιγκα απο αρχαια.....αυτον τον επισε η δαγκανα του νομου; εσυ εχεις αρχαια σπιτι σου;.....και ποσοι αλλοι βουλευτες αλλων κομματων ειναι μπλεγμενοι στη νυχτα.....αλλα εκει οι κοριοι της ευπ δεν παιζουν. Βλαξ.
ένα μουνόπανο χρυσαύγουλο το έκανε κατ εντολήν και με την ανοχή και επιβράβευση των "συνεργατών" του και ανωτέρων του ακολουθώντας τις συνηθεις πρακτικές που σαν κόμμα ευαγγελίζεται..
κυττα να δεις ομως που καποιος εδω μεσα εγραφε πως το φονοκο εγινε για το ποδοσφαιρο απο καποιον πρωην κκε.
δεν μπορω να θηυμηθω ρε τυπε ποιος ηταν. μηπως θυμασαι εσυ;
την νομιμότητα δεν την ενδιαφέρει το κατα πόσον ικανοποιείται το λαικό αίσθημα (ενδιαφέρον του δημότη Περιστερίου για τον φόνο του Φύσσα στο Κερατσίνι) αλλά το κατά πόσον εφαρμόζεται ο νόμος...
και τον Μητσοτάκη τον έπιασε η δαγκάνα εξ ού και ότι αδήλωτο είχε το πήρε το μουσειίο του Ηρακλείου
και εγώ έχω κειμήλια αρκετών εκατονταετιών στο σπίτι μου προερχόμενα από την οικογένεια μου... και?
για ποιές ποιοί βουλευτές αλλων κομμάτων είναι μπλεγμένοι στην νύχτα?? και αν ξέρεις γιατί δεν καταγγέλεις και το κυριώτερο γιατί δεν πας στον εισαγγελέα (ο Δένδιας δεν έκανε τίποτε παραπάνω)...???
ηλίθιε...
τι λες ρε παιδι μου... δηλαδη μολις ξεμπερδεξουμε με την χρυση αυγη τερμα στο κοινο εγκλημα. αυτοι το εφεραν στην Ελλαδατην νομιμότητα δεν την ενδιαφέρει το κατα πόσον ικανοποιείται το λαικό αίσθημα (ενδιαφέρον του δημότη Περιστερίου για τον φόνο του Φύσσα στο Κερατσίνι) αλλά το κατά πόσον εφαρμόζεται ο νόμος...
και τον Μητσοτάκη τον έπιασε η δαγκάνα εξ ού και ότι αδήλωτο είχε το πήρε το μουσειίο του Ηρακλείου
και εγώ έχω κειμήλια αρκετών εκατονταετιών στο σπίτι μου προερχόμενα από την οικογένεια μου... και?
για ποιές ποιοί βουλευτές αλλων κομμάτων είναι μπλεγμένοι στην νύχτα?? και αν ξέρεις γιατί δεν καταγγέλεις και το κυριώτερο γιατί δεν πας στον εισαγγελέα (ο Δένδιας δεν έκανε τίποτε παραπάνω)...???
ηλίθιε...
Άλλο το κειμήλιο και άλλο σκαβω και βρίσκω......κάποια τα έχει σπίτι του ακόμη ...δε τα έδωσε όλα στο μουσείο μετα απο διαπραγματεύσεις.
Όσο για την νομιμότητα....το μισο σύνταγμα ειναι εκτός λογο μνημονίων.....εκεί τι εχεις να πεις να νομιμότητα; το ΣτΕ τα λέει ...όχι εγώ. Όσο για τη ΧΑ ας είναι καλά τα ΜΜΕ που βοηθούν στην ανοδο.......πήγαινε και ρωτά στο Κερατσίνι τους μαγαζατορες που τους έσπασαν τος βιτρίνες απο τα αντιρατσιστικα ...τι θα ψηφισουν !!!!....θα εκπλαγεις στο λεω και παλι.
και τι θες να πείς με αυτό ???
τυπε η χρυση αυγη εχει τελειωσει... Μην τα ξαναλεμε. Εκανε τοσα λαθη και δικιο να εχει μολις σβισουν τα φωτα θα χαθει. Το θεμα για μενα ειναι οτι το φρονημα των Ελληνων ειναι ακομα ψηλα και γι αυτο στραφηκε εκει, η φλογα υπαρχει ολο και μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο και δυνατοτεροΆλλο το κειμήλιο και άλλο σκαβω και βρίσκω......κάποια τα έχει σπίτι του ακόμη ...δε τα έδωσε όλα στο μουσείο μετα απο διαπραγματεύσεις.
Όσο για την νομιμότητα....το μισο σύνταγμα ειναι εκτός λογο μνημονίων.....εκεί τι εχεις να πεις να νομιμότητα; το ΣτΕ τα λέει ...όχι εγώ. Όσο για τη ΧΑ ας είναι καλά τα ΜΜΕ που βοηθούν στην ανοδο.......πήγαινε και ρωτά στο Κερατσίνι τους μαγαζατορες που τους έσπασαν τος βιτρίνες απο τα αντιρατσιστικα ...τι θα ψηφισουν !!!!....θα εκπλαγεις στο λεω και παλι.
τι ακριβώς λέει το ΣτΕ ??? έχεις καταλάβει ???
στα παπαρια μου τι θα ψηφίσουν .. και σίγουρα δεν θα είναι ΧΑ διότι αυτή δεν θα υπάρχει σε μερικές βδομάδες...
Το κοινο εγκλημα υπαρχει στις κοινωνιες , ειναι παντα ενα μικρο ποσοστο ενσωματομενο στον κοινωνικο ιστο, ελεγχομενο και αναποφευκτο. Ο φασισμος και ο ναζισμος ειναι καθολικο εγκλημα που πνιγει τις κοινωνιες, αφαιρει καθε στοιχειο ελευθεριας και αναδεικνυει το εγκλημα σε κυριαρχο στοιχειο λειτουργιας της κοινωνιαςτι λες ρε παιδι μου... δηλαδη μολις ξεμπερδεξουμε με την χρυση αυγη τερμα στο κοινο εγκλημα. αυτοι το εφεραν στην Ελλαδα
Τωρα ξαφνικα μαθαμε για τα κυκλωματα της νυχτας και τα σχετικα. Μεχρι τωρα ολα κυλουσαν ομορφα στο στρουμφοχωριο
στο οποιο κοινο εγκλημα δεν συμετειχε ποτε κανενας βουλευτης και κανενας δημαρχος μεχρι να ερθει η χα στα πραγματαΤο κοινο εγκλημα υπαρχει στις κοινωνιες , ειναι παντα ενα μικρο ποσοστο ενσωματομενο στον κοινωνικο ιστο, ελεγχομενο και αναποφευκτο. Ο φασισμος και ο ναζισμος ειναι καθολικο εγκλημα που πνιγει τις κοινωνιες, αφαιρει καθε στοιχειο ελευθεριας και αναδεικνυει το εγκλημα σε κυριαρχο στοιχειο λειτουργιας της κοινωνιας
Eγω καταλαβα οτι κουμαντο κανουν οι Αμερικανοεβραϊοι. Ο Σαμαρας ειναι αξιωματικος και οι δημοσιογραφοι τα πιονια
εσεις θα μας σωσετε ρε αλητες;Διάβασε και ξεστραβωσου μόνος σου τι λέει το ΣτΕ.......απλα τα αφήνει όλα τα νομοσχέδια εκτός ,ΑΛΛΑ η κυβέρνηση μπορεί να κανει οτι θέλει....εθελοτυφλει κοινός.......ναι μεν εκτός συντάγματος ...αλλά..........μας έφαγαν οι νομιμοτητες............έρχεται βαρύς χειμώνας και το κρύο διαλύει την ΝΔ ηδη.