Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δημοκράτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου!!!!!!!!!!!Δεν θα επιτρεψουμε άλλα λαθη τύπε![]()

Δημοκράτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου!!!!!!!!!!!Δεν θα επιτρεψουμε άλλα λαθη τύπε![]()

Γιά αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης περί ΑμερικανοΕβραίων κλπ δεν είδα κάποιο σχόλιο? Αραγε έχουν κάποια βάση αυτά που είπε ? Μεγάλη καί περίεργη μούγκα, άραγε τι κρύβεται από πίσω? SERAPIS
Oτι στο μελλον δε θα υπαρχει ΠΑΣΟΚ...Το οτι ειχε 0% στην Αθηνα στις ηλικιες ως 35, αποκλειει να εχει πανελλαδικα 6% δηλαδη?
Ποιο ειναι σκεπτικο σου?
Οτι τα καλα κοπροσκυλα εδωσαν 0% στην Αθηνα και τα κακα κοπροσκυλα εδωσαν 6% πανελλαδικα?

μετα απο 1μιση χρονο αγωνα που εδωσα σε αυτο και αλλα σαιτ
και τις δεκαδες απειλες που δεχτηκα
για να ξεσκεπαστει
η εγκληματικη συμμορια χρυση αυγη
νοιωθω πλεον οτι δεν εχω τιποτα αλλο να πω
αποχωρω οριστικα
αγωνιστης του πληκτρολογιου, τυπεπολλοί το δηλώνουν, ελάχιστοι τα καταφέρνουν![]()
τυπε μου ειναι γεγονος πως ο μιχαλολιακος με τον παππα χθες στη φυλακη κουβεντιαζαν ολη νυχτα αυτο το πραγμα.μετα απο 1μιση χρονο αγωνα που εδωσα σε αυτο και αλλα σαιτ
και τις δεκαδες απειλες που δεχτηκα
για να ξεσκεπαστει
η εγκληματικη συμμορια χρυση αυγη
τυπε κοιτα... αν αναλογιστεις οτιχρυσαυγιτης εδωσε την μαχαιρια και ξεκινησε ολο αυτο μαλλον χ.α πρεπει να ψηφισειςαν μετα τη δικη
μιχαλολιακος, παππας, κασιδιαρης
για τους υπολοιπους δε με πολυνοιαζει
φανε 2-3 χρονακια τουλαχιστον κανονικη φυλακη
και οχι αναστολη
και αν μεχρι τοτε ο σαμαρας δεν εχει κανει καμια χοντρη πατατα
θα ψηφισω για πρωτη και τελευταια φορα νεα δημοκρατια
το ειχα γραψει σε ολα τα σαιτ
και το ειχα πει σε φιλους και γνωστους
οτι αν ο σαμαρας τους βαλει φυλακη θα τον ψηφισω
νοιωθω ηδη μια αηδια
που θα ψηφισω το ιδιο με πρωην χρυσαυγουλους μισανθρωπους
ψηφοφορους που θα ξαναγυρισουν στην νεα δημοκρατια
αλλα δε πειραζει
θελω να ειμαι συνεπης με τον ευατο μου
ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ![]()
![]()
![]()
που ουτε τα αρχιδια να παραδεχτουν την ιδεολογια τους δεν ειχαν
σα κλαμενα μουνια μπροστα στους ανακριτες
αυτοι ηταν ρε οι παλικαραδες εθνικιστες?![]()
Τα γερμανικά κράνη, το λούγκερ, τα πορτρέτα του Χίτλερ, τα κρασιά με το Μουσολίνι και οι ναζιστικές σημαίες που βρήκαν τα ΕΚΑΜ κι αυτά φώτοσοπ ήταν τύπε;

το λουγκερ αν δεν κανω λαθος ηταν μουσειακο. Τα αλλα αποτελουν κακουργημα οσο τα σφυροδρεπανα ή φωτογραφιες του σφαγεα σταλιν που διατηρουν καποιοι.
Γνωριζω καποιους που εχουν συλλογες με τη βασιλικη οικογενεια, τη φατσα του Κωνσταντινου σε κατι γυαλινα ποτηρακια.
Να τους βαλει ολους αυτους μεσα ο Δενδιας και να κυκλοφορουν εξω μονο οι πακηδες![]()
καλα ολα αυτα,αλλα ο δνδ(οια)ς θα μας πει τι εχει σπτι του?απο εβραικα καπελακια,οπλα κτλ?(1) τα μουσειακά και μη λειτουργικά όπλα πρέπει να έχουν δηλωθεί
(2) πέραν του luger ο παπάς είχε και ένα S&W 0.38 που από ότι φάνηκε στις φωτό είναι σε άριστη κατάσταση (εξάλλου ένα περίστροφο λόγω απλού μηχανισμού είναι σχεδόν πάντα λειτουργικό εκτός και αν αφαιρεθεί ο επικρουστήρας)...
καλα ολα αυτα,αλλα ο δνδ(οια)ς θα μας πει τι εχει σπτι του?απο εβραικα καπελακια,οπλα κτλ?![]()
καλα ολα αυτα,αλλα ο δνδ(οια)ς θα μας πει τι εχει σπτι του?απο εβραικα καπελακια,οπλα κτλ?![]()
ελα μου ντε.....μονο οτι θελουμε να διωξουμε και να βγαλουμε απο την μεση διωκεται σωστα???? ;)γιατί κατηγορείται ο Δένδιας για σύσταση εγκληματικής συμμορίας από την ελληνική δικαιοσύνη??
και από πότε απαγορεύονται τα εβραικά καπελλάκια, οι ρώσικες σάπκες, τα κινέζικα ή βιετναμέζικα ψαθιά ή οι παναμάδες ???
ελα μου ντε.....μονο οτι θελουμε να διωξουμε και να βγαλουμε απο την μεση διωκεται σωστα???? ;)
ναι δεν ειχαν κλεισει κατι για ΣΚ και λενε δεν βαζουμε τον ρουπακια να σφαξει εναν τραγουδιαρη στη μεση του δρομου να παμε Κορυδαλο που ειναι καλα...δεν νομίζω ότι ο Δένδιας καθάρισε τον Φύσσα ούτε κανένας νεοδημοκράτης... ένα μουνόπανο χρυσαύγουλο το έκανε κατ εντολήν και με την ανοχή και επιβράβευση των "συνεργατών" του και ανωτέρων του ακολουθώντας τις συνηθεις πρακτικές που σαν κόμμα ευαγγελίζεται..
αει σιχτίρι τωρα βλαμμένο τράβα να ρουφήξεις το αυγό σου και να γλύψεις τις πληγές σου... ψόφα..