alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Μου την πεφτεις?Ε λες: ''για να γάμησε ο κωλόγερος δεν θα γαμήσω εγώ που'μαι και ομορφάντρας?''....σωστά;;;;![]()
Μου την πεφτεις?Ε λες: ''για να γάμησε ο κωλόγερος δεν θα γαμήσω εγώ που'μαι και ομορφάντρας?''....σωστά;;;;![]()
Ποτέ το Σάββατο,μόνο την Κυριακή.Μου την πεφτεις?
Ρε μαλάκα άντε πούστης να το δεχτώ,αλλά και γεροντόφιλος;;;;φαινεται τα χαλασαν με τον τραμου.![]()

Όχι ήταν κύριος,μόνο με σβέρκωσεΜεταξυ μας τωρα, σε χουφτωσε ο παππους![]()
Όχι ήταν κύριος,μόνο με σβέρκωσε
http://[URL unfurl="true"]www.inprecor.gr/wp-content/uploads/2011/02/%CF%86%CE%AC%CF%80%CE%B1_%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%B2%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CE%BF%CF%82_140211.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μυαλο δεν εβαλες ακομα ομως :2on1:
μυαλο δεν εβαλες ακομα ομως![]()
ετσι μπραβοείπαμε... δεν έπεσε η σωστή δόση φάπας διότι ασχολήθηκα να καμακώνω το πιπίνι την σερβιτόρα... θα επανορθώσω...
Η ψήφος μου είναι μεταβλητή....δεν [size=20pt]άνηκα[/size] ποτέ σε κόμμα,δεν [size=20pt]ανήκω[/size] και δεν θα [size=30pt]ανοίξω[/size] ούτε στο μέλλον![]()
(για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα το defencenet είναι τοαδελφάκιγραφείο τύπου της χρυσής αυγής, οποιαδήποτε 'σοβαρή' είδηση πρέπει να περάσει πρώτα πρώτα από αυτό για να αναδημοσιευθεί μετά από λίγο στο επίσημο ναζιστικό site).
Το συγκεκριμένο σάιτ ξεκίνησε ως μια πολλά υποσχόμενη προσπάθεια αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας. Δεν ξέρω αν φταίει η μεταβίβαση του σε νεό ιδιοκτήτη ή κάτι άλλο αλλά πραγματικά έχει καταντήσει το κλουβί με τις τρελές.Ο Χρήστος Παππάς στις Απόκριες ή Photoshop;
Μετανάστευσε στη Βουλγαρία ή αγοράστηκε από τη ΧΑ και τοποθετήθηκε Βούλγαρος αχυράνθρωπος με έδρα στη Βουλγαρία για ξεκάρφωμα;Με βρισκεις παλι συμφωνο piderof.
Οταν μεταναστευσε στη Βουλγαρια το Defencenet παραγινε το κακο....
Αλλα κι αυτο που λεει ο Γ. Ξυδης παλι μεσα ειναι.

Ο Χρήστος Παππάς στις Απόκριες ή Photoshop;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιο ρόμπα πεθαίνεις. Κάποιος (νομίζω στο συγκεκριμένο τόπικ), το είχε γράψει το πρωί ότι θα βγουν και θα πουν ότι είναι αποκριάτικη στολή. Τελικά το έκαναν!!!
(για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα το defencenet είναι το αδελφάκι της χρυσής αυγής, οποιαδήποτε 'σοβαρή' είδηση πρέπει να περάσει πρώτα πρώτα από αυτό για να αναδημοσιευθεί μετά από λίγο στο επίσημο ναζιστικό site).

Πάντως σε γενικές γραμμές το ψέμα έχει κοντά πόδια......στη μια φωτογραφια ειναι στολη παραλλαγης σαν αυτες που πωλουνται με το κιλο στο μοναστηρακι και φορουν ολοι σχεδον οι κυνηγοι.
Το περιβραχιονιο απο το εντονο χρωμα του φαινεται οτι ειναι φωτοσοπ.
Θα μπορουσαμε να πουμε οτι οι φυλλαδες αυτες ειναι για γελια, αν δεν ηταν τοσο ανηθικες και φασιστικες