tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 1.306
2 ή χ θα το έπαιζα....εσύ τι λές???
2 ή χ θα το έπαιζα....
δηλαδή την χούφτωσες ή το έχεις στο πρόγραμμα.....
συγχωρησέ με, αλλάΗ ψήφος μου είναι μεταβλητή....δεν άνηκα ποτέ σε κόμμα,δεν ανήκω και δεν θα ανοίξω ούτε στο μέλλον![]()
Τηρώ πάντως αυτό που'πε ο Τσώρτσιλ: ''όποιος δεν είναι κομμουνιστής μέχρι τα 25 δεν έχει καρδιά και όποιος είναι κομμουνιστής μετά τα 25 δεν έχει μυαλό''
Πόσα χρειάστηκες;;;;αααα μεγάλε να ξέρεις ... το γοργόν και χάριν έχει... ετιμήθει αρχάς της εβδομάδος..
Αν σε είχε υπόψη του ο Τσώρτσιλ τύπε θα έκανε κατάλογο με κόμμα ανά έτος.Τηρώ πάντως αυτό που'πε ο Τσώρτσιλ: ''όποιος δεν είναι κομμουνιστής μέχρι τα 25 δεν έχει καρδιά και όποιος είναι κομμουνιστής μετά τα 25 δεν έχει μυαλό''![]()
Μπορείς να καταλάβεις πως σε κόμμα ανήκεις όταν γραφτείς μέλος;;;;Αν σε είχε υπόψη του ο Τσώρτσιλ τύπε θα έκανε κατάλογο με κόμμα ανά έτος.

Και που ειναι το φωτογραφικο υλικο?αααα μεγάλε να ξέρεις ... το γοργόν και χάριν έχει... ετιμήθει αρχάς της εβδομάδος..
Και που ειναι το φωτογραφικο υλικο?![]()
Δηλαδη το κοριτσακι το παει το γραμμα?αααα μεγάλε να ξέρεις ... το γοργόν και χάριν έχει... ετιμήθει αρχάς της εβδομάδος..
Αιωρειται παντοφλα? Οκ, καταλαβα.είμαι σε επιτηρούμενη περιοχή ... ;)
Μόνο από τα μπάζα ανεβάζει,έχει και ένα όνομα εδώ μέσα,μην το χαλάσειΚαι που ειναι το φωτογραφικο υλικο?![]()
πρωην ΠΑΣΟΚ, ΔΑΠ, ΚΝΕ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή.ειπε ο πρωην συριζα και νυν χρυση αυγη.
Σου τρέξαν τα σάλια ή μπα;Δηλαδη το κοριτσακι το παει το γραμμα?
Ηθελε και δωρακι ή μπα?
ΔΑΠ->ΠΑΣΠ->ΚΝΕ/ΚΚΕ->ΣΥΡΙΖΑ->ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗπρωην ΠΑΣΟΚ, ΔΑΠ, ΚΝΕ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή.
Μην πηδάς εποχές. Είναι σαν τον Πικάσο. Blue period, pink period κιετς.
Ηδη τον ακονιζω.Σου τρέξαν τα σάλια ή μπα;![]()
Συγγνώμη. Δεν ήθελα να σε προσβάλω.ΔΑΠ->ΠΑΣΠ->ΚΝΕ/ΚΚΕ->ΣΥΡΙΖΑ->ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Εγώ φταίω που είστε όλοι ανεπαρκείς;;;;;![]()
Ε λες: ''για να γάμησε ο κωλόγερος δεν θα γαμήσω εγώ που'μαι και ομορφάντρας?''....σωστά;;;;Ηδη τον ακονιζω.