alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
![]()
![]()
![]()
πλακα κανω ρε φιλε...και εγω μαζι σου ειμαι στο θεμα αυτο....
![]()
![]()
![]()
πλακα κανω ρε φιλε...και εγω μαζι σου ειμαι στο θεμα αυτο....
[move]ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΩΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΘΕΗ ΚΑΡΙΟΛΑΤώρα με τον καιρό βροχερό κολλάει ο φραπές ή να βγάλω την καφετέρια και να το γυρίσω σε γαλλικό;;;;![]()
[/move]Μπα...βλεπω να δινουν δημοψηφισματικο χαρακτηρα ολες οι πλευρες στις ευρωεκλογες πλεον....Μεγαλη αποχη, το μονο σιγουρο πλεον.
Πάντως σίγουρα έχει γαμήσει και καλύτερες ο κωλόγερος....έπρεπε να τον δεις μαρκάρισμα που έκανε στην νεαρή στο καφέ,τρεις μπύρες πήρε για να την έχει στα πόδια του.Πες μου οτι δεν εχεις γαμησει και χειροτερες ρε απιθανε...
Πες μου οτι δεν εχεις γαμησει και χειροτερες ρε απιθανε...
Διαφωνω. Μεγαλυτερη συμμετοχη απο τις βουλευτικες προβλεπω.
Διαφωνω. Βλεπω πρωτο Συριζα.
Περισσοτερο ηθελα να σε ρωτησω ομως για την ΧΑ.

Θελω πμ με τη διευθυνση της καφετεριας, να τσεκαρω τη μικρη.Πάντως σίγουρα έχει γαμήσει και καλύτερες ο κωλόγερος....έπρεπε να τον δεις μαρκάρισμα που έκανε στην νεαρή στο καφέ,τρεις μπύρες πήρε για να την έχει στα πόδια του.
Εχω διαφορετικη οπτικη για το ζητημα, εν παση περιπτωσει θα δειξει.
Νομίζω δεν έχει υπάρξει ποτέ προηγούμενο σε κανένα κράτος μέλος που οι ευρωεκλογές να είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή από τις εθνικές εκλογές.
Για το Σύριζα που λες δε νομίζω. Μοιάζει αξεκόλλητος από τα ποσοστά του εν μέσω των χειρότερων μέτρων. Μέχρι τότε θα υπάρξει οριακή βελτίωση της κατάστασης και νομίζω θα είναι πρώτη η ΝΔ με πολύ μικρή διαφορά, ίσως και κάτω από τη μονάδα.
Για ΧΑ βλέπω ένα ποσοστό γύρω στο 6% όσο είχε στις βουλευτικές. Αν δεν υπάρξουν δραματικές εξελίξεις βέβαια.
Θελω πμ με τη διευθυνση της καφετεριας, να τσεκαρω τη μικρη.
Ναι, ο Ιμπαγασα στον Μητρογλου...ελα να πάμε παρέα.. θα σου την πασάρω... ;)
Για πες γνωμη κι εσυ?Αυτο του το ποστ πρεπει να κρατηθει στα πρακτικα..![]()
Νομίζω δεν έχει υπάρξει ποτέ προηγούμενο σε κανένα κράτος μέλος που οι ευρωεκλογές να είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή από τις εθνικές εκλογές.
Για το Σύριζα που λες δε νομίζω. Μοιάζει αξεκόλλητος από τα ποσοστά του εν μέσω των χειρότερων μέτρων. Μέχρι τότε θα υπάρξει οριακή βελτίωση της κατάστασης και νομίζω θα είναι πρώτη η ΝΔ με πολύ μικρή διαφορά, ίσως και κάτω από τη μονάδα.
Για ΧΑ βλέπω ένα ποσοστό γύρω στο 6% όσο είχε στις βουλευτικές. Αν δεν υπάρξουν δραματικές εξελίξεις βέβαια.
Χαζοδίκη έχεις τολμήσει καμάκι με την φράση: ''θες να δεις το πουλί μου;'';Ναι, ο Ιμπαγασα στον Μητρογλου...
Ναι, ο Ιμπαγασα στον Μητρογλου...
Άσε τα πολιτικά εσύ και πες αν πήγες το προηγούμενο ΣΚ στο airweek στο Τατόι να δεις το Ολλανδικό F-16 που έσπειρε...Αυτο του το ποστ πρεπει να κρατηθει στα πρακτικα..![]()
Οχι. Ανεμιζε κανενα διακοσοευρο εκεινη την ωρα?Χαζοδίκη έχεις αρχίσει/τολμήσει καμάκι με την φράση: ''θες να δεις το πουλί μου;'';
Να και προμοτοριλίκι. Ποσο μικρο?ελα ρε χασοδίκη που σε λέω... καλό είναι το μικρό ;)
Ούτε 1e.Οχι. Ανεμιζε κανενα διακοσοευρο εκεινη την ωρα?