Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το φευδώνυμο δολοφόνος το χρησιμοποιούσε επειδή του άρεσε να σκοτώνει.
Φυσικά και υποτιμά το γυναικείο φύλο όταν αναφέρεται στις γυναίκες ως πόρνες, ανώμαλες και ότι καθώς κάνει σεξ θέλει να τοις τραβάει από τα μαλλιά και να τις κλοτσάει στο πρόσωπο...
Λέει και άλλα στα τραγούδια του, ότι θέλει να δείρει τους γείτονες του κλπ.
Άκρως φιλειρηνιστής και φιλήσυχος πολίτης που ποτέ δεν ήθελε φασαρίες...
Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο ήταν «Killah P», το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σημαίνει «Δολοφόνος του Παρελθόντος».Δηλαδή  P = past (παρελθόν).

Και ξαναρωτάω,
ο Κλασιδιάρης χτύπησε την Κανέλλη και ΕΣΥ τον δικαιολογουσες ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

Ρε σου αρέσουν να σε χέζουν ?

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο ήταν «Killah P», το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σημαίνει «Δολοφόνος του Παρελθόντος».

Και ξαναρωτάω,
επρεπε να την σουταρει μεχρι να βγαλει μυαλο το αυτι της, η επαναστατρια της Εκαλης

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο ήταν «Killah P», το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σημαίνει «Δολοφόνος του Παρελθόντος».Δηλαδή  P = past (παρελθόν).

Και ξαναρωτάω,

Γ.Ρουπακιάς: "Εγώ ΚΚΕ ήμουν"! - Επιβεβαίωση από πρώην εργοδότη του

Επισκέπτης

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Γ.Ρουπακιάς: "Εγώ ΚΚΕ ήμουν"! - Επιβεβαίωση από πρώην εργοδότη του19/09/13 - 21:48

Μέλος του ΚΚΕ δηλώνει ο 45χρονος εργάτης Γιώργος Ρουπακιάς, που δολοφόνησε τον 34χρονο Π.Φύσσα στο Κερατσίνι!

Δηλώνει ότι η σχέση του με τον Λαϊκό Σύνδεσμο ήταν "οικονομική" (όντως υπάρχει πρόγραμμα χρηματοδότησης φτωχών και απόρων έναντι προσφοράς εργασίας στο κόμμα".

Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα της αρχική του κατέθεσης για την δολοφονία του νεαρού ράπερ (αντιμνημονιακός "μέχρι κοκκάλου" το θύμα όπως θα δούμε και σε βίντεο με ένα τραγούδι του):

"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ... Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι περιφρουρούσε και συγκεκριμένες συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στις οποίες παρίστατο!

Αλλά και ο εργοδότης του δηλωνει ότι ο Ρουπακιάς είχε αριστερό παρελθόν και ότι στην ΧΑ πήγε για οικονομικούς λόγους!

Το σημαίνουν όλα αυτά; Τίποτα το ιδιαίτερο. Έγινε ένα έγκλημα - από την αρχή το defencenet.gr είχε σημιεώσει ότι επρόκειτο για ποδοσφαιρική διαμάχη θύτη (Ολυμπιακός) και θύματος (Παναθηναϊκός) - χάθηκε ένας άνθρωπος και με το αίμα αυτού του ανθρώπου κάποιοι σπεκουλάρουν πολιτικά.

Αυτά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Και δυστυχώς κανείς και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το νεκρό παιδί.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.640
Πόντοι
216
http://[URL unfurl="true"]www.scouter.gr/wp-content/uploads/2013/09/protoselido.jpg[/img[/URL]]
Λίγες στιγμές πριν ξεψυχήσει...

Δεν ντρέπεστε ρε θρασύδειλα ζώα της ΧΑ και συνεχίζετε και γράφετε;;; Καθίκια!
[/quote]
Ο κολλητός αδελφικός φίλος του Φύσσα βλέπει νεκρό τον κολλητό του και βγάζει το κινητό του, τον φωτογραφίζει και μοσχοπουλάει τη φωτογραφία στο Πρώτο Θέμα για 20.000 ευρώ! Αυτές είναι δουλειές... Κλασικό παράδειγμα αφοσιωμένου αριστερού φίλου... Κατά τ' άλλα οι Χ.Α. είναι τα ζώα...

Επισκέπτης
Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο ήταν «Killah P», το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σημαίνει «Δολοφόνος του Παρελθόντος».Δηλαδή  P = past (παρελθόν).

Και ξαναρωτάω,

ορθη επαναληψις:

ο Κασιδιάρης χτύπησε τΟν Κανέλλη μετά από απρόκλητη επίθεσή του.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Μα ήτο ποιητής ο άνθρωπος.

Φιλάρα, άμα εσύ έχεις διαβάσει Αρχαία Ελληνική Γραμματεία ποτέ στη ζωή σου (κρίνοντας από το ήθος και τις ιδέες σου), τότε εγώ είμαι πυρηνικός φυσικός το λιγότερο.
Ξεκίνα από τον Επιτάφιο του Θουκυδίδη σε μετάφραση και σχόλια του Ελευθέριου Βενιζέλου και έλα μετά να τα ξαναπούμε.
(Σημ.: Μόνο τη μετάφραση διάβαζε, αρκεί).

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.163
Πόντοι
7.745
"Το νέο κύμα πολιτικής βίας στην Ελλάδα έχει σοκάρει την χώρα και για άλλη μια φορά έχει αναζωπυρώσει νέους φόβους για έκρηξη κοινωνικής αναταραχής στην πλέον υπερχρεωμένη χώρα της Ευρωζώνης". Τα παραπάνω αναφέρει η Wall Street Journal, σε νέο δημοσίευμά της το Σάββατο με αφορμή τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι.

Μάλυστα όπως σχολιάζει τα τελευταία προβλήματα με την Χρυσή Αυγή στην χώρα ίσως αποτελέσουν "κρυφή ευλογία" για την κυβέρνηση που αγωνίζεται να θέσει σε εφαρμογή τη σκληρή μεταρρυθμιστική ατζέντα που ζητά η τρόικα.
:o

Επισκέπτης
Ο κολλητός αδελφικός φίλος του Φύσσα βλέπει νεκρό τον κολλητό του και βγάζει το κινητό του, τον φωτογραφίζει και μοσχοπουλάει τη φωτογραφία στο Πρώτο Θέμα για 20.000 ευρώ! Αυτές είναι δουλειές... Κλασικό παράδειγμα αφοσιωμένου αριστερού φίλου... Κατά τ' άλλα οι Χ.Α. είναι τα ζώα...

Σύμφωνος προς την μαρξιστική θεωρία.

Τα πάντα τα κινεί το χρήμα.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
επρεπε να την σουταρει μεχρι να βγαλει μυαλο το αυτι της, η επαναστατρια της Εκαλης
Και μετα ο Κλασιαδιαρης κρυβόταν σαν γκομενίτσα για να γλυτώσει το αυτοφωρο...

Με σενα θα τα πουμε σε 1 μηνα στο γήπεδο...
Φορα μπλουζάκι Χ.Α και έλα...
Εκει να δεις σούτια...

Επισκέπτης
o Κλασιδιάρης χτύπησε την Κανέλλη και ΕΣΥ τον δικαιολογουσες ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?
Τωρα αυτο ειναι το αντικειμενο της συζητησης?
Ετσι δε βγαινει ακρη. Εδω εχουν αρχισει να διαρρεουν φημες (οπως κι η παραπανω εξ Defencenet) οτι ο Ρουπακιας ηταν γιαλαντζι ΧΑυγιτης. Σε αυτα εχεις να πεις τιποτις?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

Εκει να δεις σούτια...
Το σημαίνουν όλα αυτά; Τίποτα το ιδιαίτερο. Έγινε ένα έγκλημα - από την αρχή το defencenet.gr είχε σημιεώσει ότι επρόκειτο για ποδοσφαιρική διαμάχη θύτη (Ολυμπιακός) και θύματος (Παναθηναϊκός) - χάθηκε ένας άνθρωπος και με το αίμα αυτού του ανθρώπου κάποιοι σπεκουλάρουν πολιτικά.

Επισκέπτης
Φιλάρα, άμα εσύ έχεις διαβάσει Αρχαία Ελληνική Γραμματεία ποτέ στη ζωή σου (κρίνοντας από το ήθος και τις ιδέες σου), τότε εγώ είμαι πυρηνικός φυσικός το λιγότερο.
Ξεκίνα από τον Επιτάφιο του Θουκυδίδη σε μετάφραση και σχόλια του Ελευθέριου Βενιζέλου και έλα μετά να τα ξαναπούμε.
(Σημ.: Μόνο τη μετάφραση διάβαζε, αρκεί).

Α ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.

ΚΡΥΨΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Εγώ θα ξεκίνήσω από τον λογοτεχνικό Επιτάφιο τον δικό σου.

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !

ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ.

ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΝΩΡΙΣ.

ΜΗ ΧΑΠΑΚΩΘΕΙΣ ΠΑΛΙ.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

Εκει να δεις σούτια...
οι κοκκινοι σβερκοι που γινανε με λειβαδια στην 1 εμαθες κατι;
ενας απλυτος κατι πηγε να πει και εχασε τα γκολ ;)

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα αυτο ειναι το αντικειμενο της συζητησης?
Ετσι δε βγαινει ακρη. Εδω εχουν αρχισει να διαρρεουν φημες (οπως κι η παραπανω εξ Defencenet) οτι ο Ρουπακιας ηταν γιαλαντζι ΧΑυγιτης. Σε αυτα εχεις να πεις τιποτις?
Η Χ.Α έχει το συνήθειο να αδειάζει τους δικούς της.
Το έχει ξανακάνει παμπολες φορές.

Ο Μιχαλολιάκος έχει κατηγορηθεί απο παλιά στελέχη της Χ.Α οτι έδωσε άτομα για να γλυτώσει ο ίδιος.

Τι να σχολιάσω λοιπον ?
Υπάρχουν φωτογραφίες με τον θύτη να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Χ.Α ,να φωτογραφίζεται με βουλευτές της.

Υπάρχει κάποια φωτογραφία που να αποδεικνύει οτι ανηκε στην Αριστερα ?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Η Χ.Α έχει το συνήθειο να αδειάζει τους δικούς της.
Το έχει ξανακάνει παμπολες φορές.

Ο Μιχαλολιάκος έχει κατηγορηθεί απο παλιά στελέχη της Χ.Α οτι έδωσε άτομα για να γλυτώσει ο ίδιος.

Τι να σχολιάσω λοιπον ?
Υπάρχουν φωτογραφίες με τον θύτη να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Χ.Α ,να φωτογραφίζεται με βουλευτές της.

Υπάρχει κάποια φωτογραφία που να αποδεικνύει οτι ανηκε στην Αριστερα ?
"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ... [size=20pt]Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ[/size] και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
Υπήρχε ένα εξαιρετικό συγκρότημα κλασικού heavy metal, στη δεκαετία του ΄80, οι Anvil.

Κάποιος εδώ μέσα έβαλε τον ορισμό του killah.

Όμως, πήγε στην τρίτη ερμηνεία και όχι στην πρώτη η οποία είναι και η πλέον συχνή.

1. killah
adjective: to describe something of superior quality.
killah; this bud is killah, that movie was killah, that fly puma track suit is killah. killah bees on the swarm.

Ακόμη μία λαθροχειρία και διαστροφή της αλήθειας των ΧΑ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.365
Πόντοι
8.645
"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ... [size=20pt]Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ[/size] και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".

Τι πιο φυσιολογικό, να ανήκεις πολιτικά στο ΚΚΕ και να βγάζεις χαρτζιλίκι στη ΧΑ. Τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε  :headbang:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom