jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο ήταν «Killah P», το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σημαίνει «Δολοφόνος του Παρελθόντος».Δηλαδή P = past (παρελθόν).Το φευδώνυμο δολοφόνος το χρησιμοποιούσε επειδή του άρεσε να σκοτώνει.
Φυσικά και υποτιμά το γυναικείο φύλο όταν αναφέρεται στις γυναίκες ως πόρνες, ανώμαλες και ότι καθώς κάνει σεξ θέλει να τοις τραβάει από τα μαλλιά και να τις κλοτσάει στο πρόσωπο...
Λέει και άλλα στα τραγούδια του, ότι θέλει να δείρει τους γείτονες του κλπ.
Άκρως φιλειρηνιστής και φιλήσυχος πολίτης που ποτέ δεν ήθελε φασαρίες...
επρεπε να την σουταρει μεχρι να βγαλει μυαλο το αυτι της, η επαναστατρια της ΕκαληςΤο καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο ήταν «Killah P», το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σημαίνει «Δολοφόνος του Παρελθόντος».
Και ξαναρωτάω,
ο Κλασιδιάρης χτύπησε την Κανέλλη και ΕΣΥ τον δικαιολογουσες ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?
Γ.Ρουπακιάς: "Εγώ ΚΚΕ ήμουν"! - Επιβεβαίωση από πρώην εργοδότη τουΤο καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο ήταν «Killah P», το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σημαίνει «Δολοφόνος του Παρελθόντος».Δηλαδή P = past (παρελθόν).
Και ξαναρωτάω,
Ρε σου αρέσουν να σε χέζουν ?
http://[URL unfurl="true"]www.scouter.gr/wp-content/uploads/2013/09/protoselido.jpg[/img[/URL]]
Λίγες στιγμές πριν ξεψυχήσει...
Δεν ντρέπεστε ρε θρασύδειλα ζώα της ΧΑ και συνεχίζετε και γράφετε;;; Καθίκια!
[/quote]
Ο κολλητός αδελφικός φίλος του Φύσσα βλέπει νεκρό τον κολλητό του και βγάζει το κινητό του, τον φωτογραφίζει και μοσχοπουλάει τη φωτογραφία στο Πρώτο Θέμα για 20.000 ευρώ! Αυτές είναι δουλειές... Κλασικό παράδειγμα αφοσιωμένου αριστερού φίλου... Κατά τ' άλλα οι Χ.Α. είναι τα ζώα...
Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο ήταν «Killah P», το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σημαίνει «Δολοφόνος του Παρελθόντος».Δηλαδή P = past (παρελθόν).
Και ξαναρωτάω,
Ρε σου αρέσουν να σε χέζουν ?
Μα ήτο ποιητής ο άνθρωπος.
Ο κολλητός αδελφικός φίλος του Φύσσα βλέπει νεκρό τον κολλητό του και βγάζει το κινητό του, τον φωτογραφίζει και μοσχοπουλάει τη φωτογραφία στο Πρώτο Θέμα για 20.000 ευρώ! Αυτές είναι δουλειές... Κλασικό παράδειγμα αφοσιωμένου αριστερού φίλου... Κατά τ' άλλα οι Χ.Α. είναι τα ζώα...
Γ.Ρουπακιάς: "Εγώ ΚΚΕ ήμουν"! - Επιβεβαίωση από πρώην εργοδότη του
ανταρσυα ηταν ο μακαριτης....
Και μετα ο Κλασιαδιαρης κρυβόταν σαν γκομενίτσα για να γλυτώσει το αυτοφωρο...επρεπε να την σουταρει μεχρι να βγαλει μυαλο το αυτι της, η επαναστατρια της Εκαλης
Τωρα αυτο ειναι το αντικειμενο της συζητησης?o Κλασιδιάρης χτύπησε την Κανέλλη και ΕΣΥ τον δικαιολογουσες ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?
Το σημαίνουν όλα αυτά; Τίποτα το ιδιαίτερο. Έγινε ένα έγκλημα - από την αρχή το defencenet.gr είχε σημιεώσει ότι επρόκειτο για ποδοσφαιρική διαμάχη θύτη (Ολυμπιακός) και θύματος (Παναθηναϊκός) - χάθηκε ένας άνθρωπος και με το αίμα αυτού του ανθρώπου κάποιοι σπεκουλάρουν πολιτικά.Και μετα ο Κλασιαδιαρης κρυβόταν σαν γκομενίτσα για να γλυτώσει το αυτοφωρο...
Με σενα θα τα πουμε σε 1 μηνα στο γήπεδο...
Φορα μπλουζάκι Χ.Α και έλα...
Εκει να δεις σούτια...
Φιλάρα, άμα εσύ έχεις διαβάσει Αρχαία Ελληνική Γραμματεία ποτέ στη ζωή σου (κρίνοντας από το ήθος και τις ιδέες σου), τότε εγώ είμαι πυρηνικός φυσικός το λιγότερο.
Ξεκίνα από τον Επιτάφιο του Θουκυδίδη σε μετάφραση και σχόλια του Ελευθέριου Βενιζέλου και έλα μετά να τα ξαναπούμε.
(Σημ.: Μόνο τη μετάφραση διάβαζε, αρκεί).
οι κοκκινοι σβερκοι που γινανε με λειβαδια στην 1 εμαθες κατι;Και μετα ο Κλασιαδιαρης κρυβόταν σαν γκομενίτσα για να γλυτώσει το αυτοφωρο...
Με σενα θα τα πουμε σε 1 μηνα στο γήπεδο...
Φορα μπλουζάκι Χ.Α και έλα...
Εκει να δεις σούτια...
Η Χ.Α έχει το συνήθειο να αδειάζει τους δικούς της.Τωρα αυτο ειναι το αντικειμενο της συζητησης?
Ετσι δε βγαινει ακρη. Εδω εχουν αρχισει να διαρρεουν φημες (οπως κι η παραπανω εξ Defencenet) οτι ο Ρουπακιας ηταν γιαλαντζι ΧΑυγιτης. Σε αυτα εχεις να πεις τιποτις?
"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ... [size=20pt]Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ[/size] και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".Η Χ.Α έχει το συνήθειο να αδειάζει τους δικούς της.
Το έχει ξανακάνει παμπολες φορές.
Ο Μιχαλολιάκος έχει κατηγορηθεί απο παλιά στελέχη της Χ.Α οτι έδωσε άτομα για να γλυτώσει ο ίδιος.
Τι να σχολιάσω λοιπον ?
Υπάρχουν φωτογραφίες με τον θύτη να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Χ.Α ,να φωτογραφίζεται με βουλευτές της.
Υπάρχει κάποια φωτογραφία που να αποδεικνύει οτι ανηκε στην Αριστερα ?
Υπήρχε ένα εξαιρετικό συγκρότημα κλασικού heavy metal, στη δεκαετία του ΄80, οι Anvil.
"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ... [size=20pt]Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ[/size] και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".