Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τίποτα δε θα γίνει γιατι είσαι γυναίκα.
Οι γυναίκες δε συμμετέχουν σε όλο αυτό. Θα σε προσπεράσουν και δε θα σου δώσουν σημασία.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η βλακεια σου με νικησε ΕΦΥΓΑ        :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
Εντελώς ρε τύπε μου και κρίμα γιατι κόβω να ειναι όμορφο κορίτσι. Μακάρι να τους κοιτάξει με χαμόγελο και να της δώσουν ενα λουλούδι. Κι ας μη τους συμπαθεί.
τυπε δεν νομιζω οτι θα ανεχτει η βιολεττα να την απαξιωσουν αντρες :S

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δε σου λέω να φοβηθείς, να μη προκαλείς σου λεω.
Εντελώς ρε τύπε μου και κρίμα γιατι κόβω να ειναι όμορφο κορίτσι. Μακάρι να τους κοιτάξει με χαμόγελο και να της δώσουν ενα λουλούδι. Κι ας μη τους συμπαθεί.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσο βλακας εισαι ρε?

Επισκέπτης
xamogelastos_pakistanos_metanastisch29t1.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με τι μοιάζει αυτός λετε?

Naruto

Μέγας
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
1.838
Πόντοι
4.115
Έχει γίνει λίγο γραφική η συζήτηση ή είναι ιδέα μου....

Επισκέπτης
Μας απειλείς κιόλας; Το απόλυτο θράσος!!!

Σας ενημερώνω για να μη πάθετε τίποτα. Οι καιροί ειναι περίεργοι.
Σε λίγο θα μας χτυπήσουν οι ανάρχες και θα συνεχιστεί.
Ετσι πάει, πόλεμος ειναι.Μην ασχολείστε, καθείστε μέσα, περάστε ωραία, ουτε κατα διάνοια μην εμπλακείτε.

Επισκέπτης
ρε μαλακες... τι συζητατε :think: :think: :think: :
Πολεμους λεει ο ενας, απειλες ο αλλλος... τα εχετε παιξει τελειως :idiot: :headbang:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

συγκινηθηκα. πανω απολα ειστε ανθρωποι  :'(

Επισκέπτης
Ετσι πάει, πόλεμος ειναι.Μην ασχολείστε, καθείστε μέσα, περάστε ωραία, ουτε κατα διάνοια μην εμπλακείτε.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε συ σοβαρα μιλαω τωρα....προσεχε τι γραφεις θα σε πανε μεσα.ακου μας ενημερωνεις.μηπως μας προειδοποιεις?να ξερουμε δλδ να φοβηθουμε και να παμε πασο.
Αντε αγορακι μου

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
362
Πόντοι
5.795
εμένα προσωπικά μού φένετε αστείο τό σενάριο ότι ο γραμματέας τής τοπικής χρυσής αυγής έδωσε εντολή καί σφάξαν ζωντανό τόν άνθρωπο σέ κεντρικό δρόμο χωρίς κουκούλα καί μέ δεκάδες μάρτυρες αυτόπτες....
μού φένετε ποιο λογικό σάν ζώο που ήταν νά εκνευρίστικε και ναβγαλε το μαχαίρι και να τον σκότωσε τόν φύσα από καύλα τής στιγμής....
δέν συμφωνώ πάντως  και με την πλειοψηφλια των μεσων ενημέρωσης κάποιο λάκο έχει η φάβα.....
άποψη μου είναι ότι η χρυσή αυγή έχει μερικούς  οπαδούς παραστρατιωτικές ομάδες που συμμετεχουν σε εκδηλώσεις της χωρίς νά ακολουθούν την επίσημη γραμμή τού κόμματος
και γ'ι αυτό βάζω κόκκινο στην χρυσή αυγή που τούσ δέχετε έστω ανεπίσημα .....και πολλά μέλη της χρυσής αυγής συναναστρέφοντε μαζί τους επομένως ξέρουν τί μπαγλαμάδες είναι
ποιο σωστό είναι το σενάριο ότι η χρυση αυγη δημοσκοπικά έφτανε και ξεπερνούσε το 15 τά εκατο ένα χρόνο μετά τίς εκλογές.επομένως αναζητούσαν τά κόμματα του κοινοβουλίου που χάναν  ψήφους κάποια αφορμή κάποια σπίθα για να μπορέσουν να περιορισουν την χρυσή αυγή και με το συγκεκριμένο περιστατικό βρήκαν τό κατάλληλο πάτημα....
πολλά απο τα σεναρια που γτρνανε στα καναλια θα διαψευστούν εν καιρώ
εγώ προσωπικά δέν συμφωνώ ιδεολογικά σέ πάρα πολλά με την χρυσή αυγή και πέραν των δημοτικών εκλογών δέν θά τούσ ψήφιζα..
αλλά θέλω να βάλετε τό χέρι στην καρδιά καί νά απαντήσετε ΄στό ερώτημα
έχει κανείσ διαβάσει η ακούσει από μέλος της χα  η από κάποιο έντυπο άποψη για δολοφονίες εν ψυχώ ???
επαναλαμβανω ότι δεν έχω καμμια σχεση με την χρυση αυγη ούτε θέλω νάχω απλώσ θέλω νά μπούν τά πράματα στήν θέση τους

Επισκέπτης
θα στην πεσει αυτος βιολεττα :S

http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/giannis-mialogkonas-580x348.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

χαχαχαχα, αυτός ο άνθρωπος εχει ενα κεφάλι τραπεζοειδές, σα τον βαριεστημένο λεγεωνάριο απο το οχυρό μπαμπαορούμ ειναι, απο τον αστερίξ.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.703
Πόντοι
2.597
Εθνικιστής ειμαι.

Εσυ τι είσαι?

Υπάρχει διαφορά μεταξύ εθνικιστή και εθνικοσοσιαλιστή και αν ναι, μπορούν να συνυπάρξουν σε ένα κόμμα;

Επίσης τι γνώμη έχεις για αυτό εδώ;
D6RCF4q.jpg

(ο Πατεράκης είναι ιστορικό ηγετικό μέλος της ΧΑ και υπεύθυνος της Τ.Ο. Ηρακλείου)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσο βλακας εισαι ρε?

Αλλο η βιολέτα, η βιολέτα ειναι κορίτσι κι εσυ αγόρι. Εκτός αν εισαι τρελό αγόρι και ζηλευεις....
Ετσι εξηγείται.
Ξαναλέω ρε, πρόσεχε, το νου σου. Μη κάνεις τον νταή. Ειδες τι έγινε. Μη ξαναγίνει.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
LamiaReport.gr-Επίθεση Χρυσαυγίτη σε 20χρονο Αλβανό στη Λαμία

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!