εμένα προσωπικά μού φένετε αστείο τό σενάριο ότι ο γραμματέας τής τοπικής χρυσής αυγής έδωσε εντολή καί σφάξαν ζωντανό τόν άνθρωπο σέ κεντρικό δρόμο χωρίς κουκούλα καί μέ δεκάδες μάρτυρες αυτόπτες....
μού φένετε ποιο λογικό σάν ζώο που ήταν νά εκνευρίστικε και ναβγαλε το μαχαίρι και να τον σκότωσε τόν φύσα από καύλα τής στιγμής....
δέν συμφωνώ πάντως και με την πλειοψηφλια των μεσων ενημέρωσης κάποιο λάκο έχει η φάβα.....
άποψη μου είναι ότι η χρυσή αυγή έχει μερικούς οπαδούς παραστρατιωτικές ομάδες που συμμετεχουν σε εκδηλώσεις της χωρίς νά ακολουθούν την επίσημη γραμμή τού κόμματος
και γ'ι αυτό βάζω κόκκινο στην χρυσή αυγή που τούσ δέχετε έστω ανεπίσημα .....και πολλά μέλη της χρυσής αυγής συναναστρέφοντε μαζί τους επομένως ξέρουν τί μπαγλαμάδες είναι
ποιο σωστό είναι το σενάριο ότι η χρυση αυγη δημοσκοπικά έφτανε και ξεπερνούσε το 15 τά εκατο ένα χρόνο μετά τίς εκλογές.επομένως αναζητούσαν τά κόμματα του κοινοβουλίου που χάναν ψήφους κάποια αφορμή κάποια σπίθα για να μπορέσουν να περιορισουν την χρυσή αυγή και με το συγκεκριμένο περιστατικό βρήκαν τό κατάλληλο πάτημα....
πολλά απο τα σεναρια που γτρνανε στα καναλια θα διαψευστούν εν καιρώ
εγώ προσωπικά δέν συμφωνώ ιδεολογικά σέ πάρα πολλά με την χρυσή αυγή και πέραν των δημοτικών εκλογών δέν θά τούσ ψήφιζα..
αλλά θέλω να βάλετε τό χέρι στην καρδιά καί νά απαντήσετε ΄στό ερώτημα
έχει κανείσ διαβάσει η ακούσει από μέλος της χα η από κάποιο έντυπο άποψη για δολοφονίες εν ψυχώ ???
επαναλαμβανω ότι δεν έχω καμμια σχεση με την χρυση αυγη ούτε θέλω νάχω απλώσ θέλω νά μπούν τά πράματα στήν θέση τους