Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν θέλεις να υποστηρίξεις κάτι παίρνεις φόρα και εκτίθεσαι! ;)

ΚΑΙ στις δύο περιπτώσεις δεν αναφέρθηκα στην ίδια την πράξη αλλά στον εκθειασμό της και στο πως αυτός (ενδεχομένως) αντιμετωπίζεται! Μάλιστα στη μία περίπτωση ο εκθειασμός της βαρβαρότητας ήταν και πραγματικός και μαζικός, ενώ στην άλλλη ήταν υποθετικός και ατομικός!

Αλλά είδες; Και πάλι η δεύτερη περίπτωση σε ενόχλησε! Για τόσο δημοκράτη μιλάμε...

εμένα με ενοχλεί το ίδιο και το ένα και το άλλο έγκλημα.

τώρα δεν επιτρέπω σε κανέναν που κάνει συγκρίσεις εγκλημάτων να με εγκαλεί.

δείχνιε το επίπεδο και της παιδείας του και της καλλιέργειάς του και της δημοκρστίας του.

οπότε τελειώνω τη συτνέχεια οποιασδήποτε κουβέντας.

Επισκέπτης
ρε συ δεν εννοώ αυτό...

εννοώ ότι για να το πράξει ένας 45άρης με παιδιά και οικογένεια δεν είναι και πολύ σώος εγκεφαλικά....

αυτους τους ανθρώπους κοιτάμε να τους βοηθάμε όχι να τους οδηγούμε στην καταστροφή για ιδίον όφελος.

αυτό εννοώ.
σωστο αλλα απο την αλλη δεν μπορει ενα κομμα να κανει ψυχογραφημα για τον καθενα που μπαινει στα γραφεια...
Ουτε μπορει να διαμορφωνει τον λογο του σκεπτομενο οτι μπορει να υπαρχει καποιος τρελος αναμεσα τους.
Ποιο το οφελος της χρυσης αυγης απο την δολοφονια;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.814
Πόντοι
1.206
σωστή διόρθωση.

καλά κανει και τις κουβαλάει.

όπως θα έπρεπε να το κάνουν και τα κομμουνια στη Ρωσία.

πέραν αυτών το ότι οι αριστεροί εκμεταλλεύθηκαν τον ανθρωπισμό των δεξιών ισχύει αλλά δεν είναι επί του παρόντος ούτε και αναιρεί τα εγκλήματα τηγς Δεξιάς σε ανθρώπους που κυνηγήθηκαν πείνασαν και φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν πολλοί μάλιστα χωρίς κανένα λόγο.

απο εκεί μέχρι του να υποστηρίζεις νεοναζί επειδή έχεις κοινό εχθρό τα κομμμούνια αυτή η λογική φτάνει στο όριο του ποινικού εγκλήματος. ΤΟ οποίο και ορθώς έχουν ποινικοποιήσει οι Γερμανοί εδώ και χρόνια.

Βρε έχω πει πολλές φορές πως ΔΕΝ υποστηρίζω την Χ.Α. για δύο κυρίως λόγους (που με ενδιαφέρουν πρωτίστως)
1. Διότι η (ας το πούμε!) οικονομική τους ατζέντα είναι ανοήτως σοσιαλίζουσα, αντίστοιχη με αυτήν του ΚΚΕ και σε κάθε περίπτωση πλέον ακραία αυτής του Συριζα!
και
2. Επειδή κόβουν ψήφους από την παραδοσιακή δεξιά με κίνδυνο να βγει ο Σύριζα πρώτο κόμμα.

Τα καραγκιοζηλίκια με τις στολές, τις γυμναστικές στα πρότυπα των Ο.Υ.Κ. κλπ τα θεωρώ απλά γραφικά.
Επίσης δε στα ξύλα και στους τραμπουκισμούς συνήθως εμπλέκονται δύο πλευρές φανατικών και προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο, διότι ποτέ δεν πρόκειται να συμμετάσχω.

Δηλαδή έλεος! Ακόυσαμε και τους ΠΑΜΕτζήδες να λένε "μας δείρανε" που έχουν δείρει κι έχουν δείρει...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όπως νομίζεις φίλτατε. Αλλα προσωπικά θεωρώ πως όλες οι αστυνομίες του κόσμου εκτελούν εντολές.
Δες τον χθεσινό Ευαγγελάτο στο youtube και άκουσε την μαρτυρία ενός παιδιού αυτόπτη ότι η Αστυνομία ήταν ήδη εκεί κ επενέβη μόνο όταν έγινε το φονικό μαχαίρωμα. Άλλωστε η μαρτυρία για την ατάκα της κοπέλας αστυνομικού "όχι και μαχαίρι" είναι ήδη γνωστή. Για την προσωπική μαρτυρία εμένα προσωπικά μου έχουν απαντήσει ότι δεν μπαίνουν μέσα σε καταυλισμό ρομά το πλήρωμα ενός περιπολικού. Άρα υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν πάγιες εντολές να μην επεμβαίνουν για διάφορους υπηρεσιακούς ή μη λόγους. Μπορείς να το αμφισβητείς όσο θες. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει ότι δεν ισχύει. Κάτι παρόμοιο μπορεί άνετα να έχει συμβεί κ άλλες φορές. Να επεμβαίνουν μόνο υπό προϋποθέσεις. Πράγμα ίσως πολύ λογικό σε κάποιες περιπτώσεις.

σαφώς και ισχύει....

σρτις διαδηλώσεις ρίχνουμε φάπες αβέρτα κουβέρτα σε παππούδες, πιτσιρίκια μανάδες, γυναίκες,

αλλά όταν οι φίλοι μας της ΧΑ τσαμπουκαλεύονται ε κάνουμε τα στραβά μάτια.... ε όχι όμως και θάνατος..... μέχρι το νοσοκομείο .....

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σωστο αλλα απο την αλλη δεν μπορει ενα κομμα να κανει ψυχογραφημα για τον καθενα που μπαινει στα γραφεια...
Ουτε μπορει να διαμορφωνει τον λογο του σκεπτομενο οτι μπορει να υπαρχει καποιος τρελος αναμεσα τους.
Ποιο το οφελος της χρυσης αυγης απο την δολοφονια;
κανενα όφελος...

απο την άλλη αγαπητέ όποιος κάνει εξτρίμ σπορτς ξέρει απο την αρχή ότι μπορεί να περάσει γαμάτα ίσως και πάνω απο τις δυνατότητές του, αλλά μπορεί να τραυματιστεί ακόμα και θανάσιμα.

εκ των υστέρων λοιπόν δε μπορεί να κλαψομουνιάζεται ότι κάνει επικίνδυνα σπορ και δεν γνώριζε τους κινδύνους......

Επισκέπτης
σαφώς και ισχύει....

σρτις διαδηλώσεις ρίχνουμε φάπες αβέρτα κουβέρτα σε παππούδες, πιτσιρίκια μανάδες, γυναίκες,

αλλά όταν οι φίλοι μας της ΧΑ τσαμπουκαλεύονται ε κάνουμε τα στραβά μάτια.... ε όχι όμως και θάνατος..... μέχρι το νοσοκομείο .....
κατα καιρους αφηνουμε και διαδηλωτες να καινε την Αθηνα και σφυροδρεπανα στην ακροπολη....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.814
Πόντοι
1.206
εμένα με ενοχλεί το ίδιο και το ένα και το άλλο έγκλημα.

τώρα δεν επιτρέπω σε κανέναν που κάνει συγκρίσεις εγκλημάτων να με εγκαλεί.

δείχνιε το επίπεδο και της παιδείας του και της καλλιέργειάς του και της δημοκρστίας του.

οπότε τελειώνω τη συτνέχεια οποιασδήποτε κουβέντας.

Πάλι τα ίδια! ΔΕΝ αναφέρθηκα στα εγκλήματα καθ' αυτά λέμε, αλλά στον εκθειασμό τους και στο πως αυτός αντιμετωπίζεται!

Πες μου τώρα ΠΟΙΟΣ είχε καταδικάσει το σύνθημα στο προαύλιο της ΕΡΤ; Κανείς να υποθέσω;
Γιατί άραγε; Μήπως διότι το έχουμε ακούσει τόσες φορές μου πλέον το ανεχόμαστε;

Να σε ρωτήσω κι αλλιώς. Εσένα αυτό το σύνθημα σου είχε αρέσει; Η "κατά τύχιν" δεν το είχες ακούσει;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κλείνοντας να πω ότι η ΧΑ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ήδη πρώτο κόμμα εάν ακολουθούσε μετριοπαθή ατζέντα και απέβαλε όλα τα ναζιστικά πρότυπα που έχει η ίδια καθιερώσει....

απο την άλλη σε μια φασιστική ναζιστική οργάνωση με την ακραία συμπεριφορά ως ακρογωνιαίο λίθο της ύπαρξής της ισχύει πλήρως το ρητό

You can't teach an old dog new tricks.

αυτα και καλημέρες.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
166
σαφώς και ισχύει....

Οπότε τι κατινιές; Σιγά την συνομωσία! Αφήνουμε να δέρνει η Χ.Α κ μετά ερχόμαστε και καταγγέλουμε την φασιστική βία. Υποκριτές του κώλου. Ακριβώς ότι συμβαίνει με καψίματα και τους μπαχαλάκηδες των πορειών.
Anyway άντε καλή συνέχεια κ ψύχραιμα

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πάλι τα ίδια! ΔΕΝ αναφέρθηκα στα εγκλήματα καθ' αυτά λέμε, αλλά στον εκθειασμό τους και στο πως αυτός αντιμετωπίζεται!

Πες μου τώρα ΠΟΙΟΣ είχε καταδικάσει το σύνθημα στο προαύλιο της ΕΡΤ; Κανείς να υποθέσω;
Γιατί άραγε; Μήπως διότι το έχουμε ακούσει τόσες φορές μου πλέον το ανεχόμαστε;

Να σε ρωτήσω κι αλλιώς. Εσένα αυτό το σύνθημα σου είχε αρέσει; Η "κατά τύχιν" δεν το είχες ακούσει;

είναι κατά τύχην όχι τύχιν,

καθόλου.

γενικά αηδιάζω με τέτοια συνθήματα παιδικής χαράς.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οπότε τι κατινιές; Σιγά την συνομωσία! Αφήνουμε να δέρνει η Χ.Α κ μετά ερχόμαστε και καταγγέλουμε την φασιστική βία. Υποκριτές του κώλου. Ακριβώς ότι συμβαίνει με καψίματα και τους μπαχαλάκηδες των πορειών.
Anyway άντε καλή συνέχεια κ ψύχραιμα
ναι μαστόρι δε διαφωνούμε.

αλλά είναι ανόητο να κατηγορούν οι υποκριτές της ΧΑ τους άλλους για υποκρισία.

δεν είμαστε υπέρ της βιας αλλά αφήνουμς τα μέλη μας να σκοτώνουν.

δεν ειμαστε βίαιοι απλά ρίχνουμε και καμμιά φάπα στα κομμουνια γιατι το αξίζουν

δεν είμαστε ναζί αλλά έχουμε γεμίσει τα μπράτσα μας με ναζιστικά σύμβολα.

Ωραία λογική.

Επισκέπτης
κανενα όφελος...

απο την άλλη αγαπητέ όποιος κάνει εξτρίμ σπορτς ξέρει απο την αρχή ότι μπορεί να περάσει γαμάτα ίσως και πάνω απο τις δυνατότητές του, αλλά μπορεί να τραυματιστεί ακόμα και θανάσιμα.

εκ των υστέρων λοιπόν δε μπορεί να κλαψομουνιάζεται ότι κάνει επικίνδυνα σπορ και δεν γνώριζε τους κινδύνους......
τι εννοεις εξτριμ σπορτς. Εγω εχω παει σε πανω απο 100 ομιλες της χα σε πανω απο 30 δρασεις και πανω απο 20 πορειες με χρυσαυγιτες. Ουδεποτε ενιωσα οτι κατι συμβαινει. Τωρα αν μεσα στην τοπικη υπαρχουν παρεες πιτσιρικαδων και μη που κανουν χουλιγκανισμους ειναι κατι που δεν μπορει να ελεγθει πρεπει ομως να τιμωρουνται παραδειγματικα και απο το κινημα και απο το κρατος...

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω τον μονο που δεν λυπαμαι ειναι ο τυπος που σκοτωσε...

Ποιος του ειπε να το κανει;;; τι καλο εκανε στην παραταξη του η πραξη του;; [glow=red,2,300]απο ποτε οποιος εχει πολιτικες διαφορες βγαζει ενα μαχαιρι και οποιον παρει ο χαρος;;;[/glow]

στο dna της "παράταξης" που υποστηρίζεις υπάρχει αυτό και δύσκολα θα βγει (αν υποθέσουμε ότι θα ενδιαφερθεί κάποιος να το βγάλει) Έτσι λειτουργούσε και παλιά όταν ήταν στο 0,5%. Φαντάσου τώρα που νομιμοποιήθηκε από 450000 "αγανακτισμένους" ... Εσύ που προσπαθείς να δώσεις μια εικόνα φυσιολογικού πολιτικού κόμματος στη χα βλέπεις ότι όσο περνάει ο καιρός και αποθρασύνονται οι "συναγωνιστές σου" τόσο πιο δύσκολο γίνεται το έργο σου ... Όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να μεταμορφώσεις τα γουρούνια σε ανθρώπους ... μόνο η Κίρκη το κατάφερε και αυτή μόνο στο μύθο ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
μπράβο καλά το πας.

ποιο το κίνητρο του δράστη λοιπόν?

γιατί βρέθηκαν στην περιοχή δεκάδες χρυσάβγουλα?

για τον ίδιο λόγο με αυτόν

Παγκράτι Tώρα: Αποκλεισμός γραφείων χρυσής αυγής ενάντια σε προγραμματισμένη εκδήλωση

Πάνω από 100 αντιφασίστες-ριες βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής στο παγκράτι, φιλολάου 159 όπου οι νεοναζί προγραμμάτιζαν την πρώτη επίσημη εκδήλωσή τους στις 19.00. Αν και τα γραφεία αυτά (ιδιοκτησίας δήμου αθηναίων) βρίσκονται στα χέρια τους εδώ και καιρό σήμερα ουσιαστικά είναι το πρώτο επίσημα ανακοινωμένο άνοιγμα μέσα από το φασιστο-σάιτ τους.

Κάθε προσπάθεια των φασιστάκων να εγκαθιδρύσουν μια παρουσία στο παγκράτι θα μας βρίσκει απέναντί τους.

Χρειάζεται κόσμος στο σημείο, η πρόσβαση είναι ελεύθερη από μπάτσους κ φασίστες.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι εννοεις εξτριμ σπορτς. Εγω εχω παει σε πανω απο 100 ομιλες της χα σε πανω απο 30 δρασεις και πανω απο 20 πορειες με χρυσαυγιτες. Ουδεποτε ενιωσα οτι κατι συμβαινει. Τωρα αν μεσα στην τοπικη υπαρχουν παρεες πιτσιρικαδων και μη που κανουν χουλιγκανισμους ειναι κατι που δεν μπορει να ελεγθει πρεπει ομως να τιμωρουνται παραδειγματικα και απο το κινημα και απο το κρατος...
οταν θα αποβάλλουν τα ναζιστικά σύμβολα, καταγγείλουν τα ρατσιστικά τσιτάτα και γίνουν μέρος μιας πολιτισμένοης κοινωνίας δε θα εχω τίποτα εναντίον τους.

ο καθένας δικαιούται της ιδεολογίας του αρκεί να σέβεται την αλλη άποψη και κυρίως την οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή.

Δηλώσεις ότι πχ ο Αντετοκούμπο είναι πίθηκος είναι τραγικές, δείγμα απολιτισιάς ξιπασιάς και κατάντιας.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
166
ναι μαστόρι δε διαφωνούμε.
αλλά είναι ανόητο να κατηγορούν οι υποκριτές της ΧΑ τους άλλους για υποκρισία.

Αυτά έχει το πολίτευμα. Θέλει την παραμύθα του ο ψηφορίχτης.
Ο σκοπός βλέπεις αγιάζει τα μέσα.
Ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι.

Επισκέπτης
οταν θα αποβάλλουν τα ναζιστικά σύμβολα, καταγγείλουν τα ρατσιστικά τσιτάτα και γίνουν μέρος μιας πολιτισμένοης κοινωνίας δε θα εχω τίποτα εναντίον τους.

ο καθένας δικαιούται της ιδεολογίας του αρκεί να σέβεται την αλλη άποψη και κυρίως την οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή.

Δηλώσεις ότι πχ ο Αντετοκούμπο είναι πίθηκος είναι τραγικές, δείγμα απολιτισιάς ξιπασιάς και κατάντιας.
γιατι τα ναζιστικα συμβολα και τα ρατσιστικα τσιτατα δεν ειναι μερος καποιας ιδολογιας;;
Για τον σεβασμο στην αποψη του αλλου και της ανθρωπινης ζωης συμφωνουμε. Αλλα δεν το βλεπω φασιστες μας ανευαζετε ουγκανα μας κατευαζετε... Ηταν λοιπον θεμα χρονου μετα απο τις βομβες αι τον καθημερινο πολεμο να βρεθει ο ψυχακιας που θα κανει την μαλακια. Πως θα το κανουμε.

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

α) οι "παρέες των πιτσιρικάδων" απ' ότι φαίνεται δεν δρουν ανεξέλεγκτα αλλά οργανωμένα και υπό καθοδήγηση ...
β) Δεν τιμωρούνται πολλές φορές από το κράτος και ΠΟΤΕ από το "κίνημα". Αντίθετα τους καλύπτετε με κάθε τρόπο ... (και πολλές φορές με αστεία επιχειρήματα)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom