Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σωστός παίχτη.

πσιδική χαρά η ελληνική φυλή.

μου πήρες το κουβαδάκι θα σου πάρω τη μπάλλα.
δυστυχως στην Ελλαδα τα βλεπουμε ολα οπαδικα.
Οι δικοι μας και οι δικοι σας... Η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο.
Ολοι οι νεκροι λειπουν απο καποιους, εχουν γονεις, παιδια, φιλεναδες... το να λεμε κουβεντες και να στινουμε παιχνιδια στην πλατη ενως νεκρου για μενα ειναι κατακριτεο.
Να τιμωριθουν παραδειγματικα ολοι οι ενοχοι και να αφησουμε τους νεκρους να ηρεμισουν

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
166
Ας πούμε σε κάποιους "δημοκράτες" που ευχόντουσαν να ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χ.Α. για να πέφτουν αυτά της Ν.Δ.! ;)

Υπάρχουν και άλλοι δημοκράτες γιατρέ μου που προσευχόντουσαν για τον φόνο αυτό μπας κ πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α
Την καλημέρα μου

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δυστυχως στην Ελλαδα τα βλεπουμε ολα οπαδικα.
Οι δικοι μας και οι δικοι σας... Η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο.
Ολοι οι νεκροι λειπουν απο καποιους, εχουν γονεις, παιδια, φιλεναδες... το να λεμε κουβεντες και να στινουμε παιχνιδια στην πλατη ενως νεκρου για μενα ειναι κατακριτεο.
Να τιμωριθουν παραδειγματικα ολοι οι ενοχοι και να αφησουμε τους νεκρους να ηρεμισουν
συμφωνοι...

εγώ περισσότερο λυπάμαι τον τύπο που σκότωσε....

ενας φουκαράς σε απελπισία ξυπόλητος που κάποιοι τον έκαναν να νιώθει σημαντικός και τους ακολουθούσε με αυταπάρνηση.

και το αποτέλεσμα ;

κάποια λαμόγια να ζουν εκμεταλλευόμενοι την ανεπάρκεια και την απελπισία φουκαράδων που δουλεύουν μεροκάματο στην ιχθυόσκαλα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.814
Πόντοι
1.206
Υπάρχουν και άλλοι δημοκράτες γιατρέ μου που προσευχόντουσαν για τον φόνο αυτό μπας κ πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α
Την καλημέρα μου

Τώρα βέβαια ίσως και να προσευχόταν κάποιοι, αλλά μην μου πεις κι εσύ πως ο δράστης άκουσε τις προσευχές τους και έκανε ότι έκανε...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και δεν μου λέτε εσείς που έχετε τόσο μεγάλη "δημοκρατική ευσαισθησία";

Αν βγει αύριο ένας "γραφικός" τύπος, τραγουδιστής, ποδοσφαιριστής κλπ, κάποιος που δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό στη δουλειά του τέλος πάντων και πει "Καλά του έκανε μωρέ του μαλάκα ο χρυσαυγίτης, τέτοιος που ήταν αυτό του χρειαζόταν!"΄, μήπως θα ξεσηκωθούν κι οι πέτρες για να του πάρουν το κεφάλι; Από Σία Κοσιώνη μέχρι Όλγα Τρέμη και βάλε.

Στο προάυλιο όμως της κλειομένης αμαρτωλής ΕΡΤ μαζί με τα αντάρτικα του Τζαβέλα και τον "αγωνιστικό χαιρετισμό" του σύνρτοφου πάκη από την Αμυγδαλέζα, είχε ακουστεί ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ μάλιστα το περίφημο "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ", αλλά κανενός μαλάκα δεν θείχτηκε τότε η "δημοκρατική του ευασθησία"!
Πραφανώς μόνο η βία της μιας πλευράς είναι καταδικαστέα. Δημοκρατικότατον!  

τύπε έχω πει πάνω στα νεύρα μου

"θα σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις"

απο την άλλη στην ινδία 5-6 γάμησαν σε μια κοπέλα ότι είχει και δεν είχε και πέθανε στην ενταντική..

Εσύ τώρα εξομοιώνεις τα λόγια οποιουδήποτε με τις πράξεις του;

μάλλον κάτι ήπιες το πρωί και δε σου έκανε και πολύ καλό.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για δειτε ρε εναν πιο εξυπνο απο ολους μας και
προ παντων πιο δημοκρατικο

τάκη είναι σα να μιλάει ο ολυμπιακός για κυνήγημα απο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο στην Ελλάδα.

μάλλον πρέπει να το πάρεις αλλιώς.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
316

απο την άλλη στην ινδία 5-6 γάμησαν σε μια κοπέλα ότι είχει και δεν είχε και πέθανε στην ενταντική..

ενω εσυ σκαζεις απο υγεια κυριως του νου

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
166
Τώρα βέβαια ίσως και να προσευχόταν κάποιοι, αλλά μην μου πεις κι εσύ πως ο δράστης άκουσε τις προσευχές τους και έκανε ότι έκανε...

Ο δράστης δεν ξέρω τι άκουγε. Πιθανολογώ τι άκουγε η Αστυνομία.
Γιατί έχω ακούσει ο ίδιος προσωπικά διάφορα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ενω εσυ σκαζεις απο υγεια κυριως του νου

συγκριτικά με αυτούς που υποστηρίζεις έχω μια γονιδιακή αποσταση ανθρώπου με ζώα.

μην απαντήσεις με ουγκ το έχω ήδη προβλέψει.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
316
τάκη είναι σα να μιλάει ο ολυμπιακός για κυνήγημα απο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο στην Ελλάδα.

μάλλον πρέπει να το πάρεις αλλιώς.
ολυμπιακος εισαι?γιατι εγω δεν ειμαι και δεν τα γουσταρω καθολου
τα νταβατζιλικια

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.814
Πόντοι
1.206
α είναι και ρηγμένη στην Ελλάδα η ακροδεξιά......

Δεν με ενδιαφέρει τί κάνει η ακροδεξιά, αλλά η δεξιά ΝΑΙ είναι ριγμένη! (Με γιώτα ρε, δεν είναι από το ρήγμα, από το ρίπτω είναι!)

Και το χειρότερο είναι πως είναι ριγμένη από μόνη της! Από τις ενοχές που κουβαλάει απέναντι στην αριστερά, επειδή είχε νικήσει στον "εμφύλιο". :headbang: :headbang:
Γι αυτό εξ άλλου η Ελλάδα είναι η τελευταία "κομμουνίζουσα" χώρα του δυτικού κόσμου...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο δράστης δεν ξέρω τι άκουγε. Πιθανολογώ τι άκουγε η Αστυνομία.
Γιατί έχω ακούσει ο ίδιος προσωπικά διάφορα.

αρχίσαν οι κατινιές

ακουσα

μου είπαν

μου ψυθίρισαν

μου εκμυστηρεύθηκαν

κλπ?

Επισκέπτης
συμφωνοι...

εγώ περισσότερο λυπάμαι τον τύπο που σκότωσε....

ενας φουκαράς σε απελπισία ξυπόλητος που κάποιοι τον έκαναν να νιώθει σημαντικός και τους ακολουθούσε με αυταπάρνηση.

και το αποτέλεσμα ;

κάποια λαμόγια να ζουν εκμεταλλευόμενοι την ανεπάρκεια και την απελπισία φουκαράδων που δουλεύουν μεροκάματο στην ιχθυόσκαλα.
εγω τον μονο που δεν λυπαμαι ειναι ο τυπος που σκοτωσε...

Ποιος του ειπε να το κανει;;; τι καλο εκανε στην παραταξη του η πραξη του;; απο ποτε οποιος εχει πολιτικες διαφορες βγαζει ενα μαχαιρι και οποιον παρει ο χαρος;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
αρχίσαν οι κατινιές

ακουσα

μου είπαν

μου ψυθίρισαν

μου εκμυστηρεύθηκαν

κλπ?

προ πολλού έχουν αρχίσει.... σήμερα η μάνα δήλωσε ότι υπάρχει βίντεο το οποίο πήγε στην αστυνομία και ότι το θάψανε...

"αυτόπτες μάρτυρες " οι οποιοι αρνούνται να καταθέσουν

ωτακουστες... ψιθυριστές... κλπ κλπ κλπ κλπ

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με ενδιαφέρει τί κάνει η ακροδεξιά, αλλά η δεξιά ΝΑΙ είναι ριγμένη! (Με γιώτα ρε, δεν είναι από το ρήγμα, από το ρίπτω είναι!)

Και το χειρότερο είναι πως είναι ριγμένη από μόνη της! Από τις ενοχές που κουβαλάει απέναντι στην αριστερά, επειδή είχε νικήσει στον "εμφύλιο". :headbang: :headbang:
Γι αυτό εξ άλλου η Ελλάδα είναι η τελευταία "κομμουνίζουσα" χώρα του δυτικού κόσμου...

σωστή διόρθωση.

καλά κανει και τις κουβαλάει.

όπως θα έπρεπε να το κάνουν και τα κομμουνια στη Ρωσία.

πέραν αυτών το ότι οι αριστεροί εκμεταλλεύθηκαν τον ανθρωπισμό των δεξιών ισχύει αλλά δεν είναι επί του παρόντος ούτε και αναιρεί τα εγκλήματα τηγς Δεξιάς σε ανθρώπους που κυνηγήθηκαν πείνασαν και φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν πολλοί μάλιστα χωρίς κανένα λόγο.

απο εκεί μέχρι του να υποστηρίζεις νεοναζί επειδή έχεις κοινό εχθρό τα κομμμούνια αυτή η λογική φτάνει στο όριο του ποινικού εγκλήματος. ΤΟ οποίο και ορθώς έχουν ποινικοποιήσει οι Γερμανοί εδώ και χρόνια.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.814
Πόντοι
1.206

Αν θέλεις να υποστηρίξεις κάτι παίρνεις φόρα και εκτίθεσαι! ;)

ΚΑΙ στις δύο περιπτώσεις δεν αναφέρθηκα στην ίδια την πράξη αλλά στον εκθειασμό της και στο πως αυτός (ενδεχομένως) αντιμετωπίζεται! Μάλιστα στη μία περίπτωση ο εκθειασμός της βαρβαρότητας ήταν και πραγματικός και μαζικός, ενώ στην άλλλη ήταν υποθετικός και ατομικός!

Αλλά είδες; Και πάλι η δεύτερη περίπτωση σε ενόχλησε! Για τόσο δημοκράτη μιλάμε...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω τον μονο που δεν λυπαμαι ειναι ο τυπος που σκοτωσε...

Ποιος του ειπε να το κανει;;; τι καλο εκανε στην παραταξη του η πραξη του;; απο ποτε οποιος εχει πολιτικες διαφορες βγαζει ενα μαχαιρι και οποιον παρει ο χαρος;;;

ρε συ δεν εννοώ αυτό...

εννοώ ότι για να το πράξει ένας 45άρης με παιδιά και οικογένεια δεν είναι και πολύ σώος εγκεφαλικά....

αυτους τους ανθρώπους κοιτάμε να τους βοηθάμε όχι να τους οδηγούμε στην καταστροφή για ιδίον όφελος.

αυτό εννοώ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
166
αρχίσαν οι κατινιές

Όπως νομίζεις φίλτατε. Αλλα προσωπικά θεωρώ πως όλες οι αστυνομίες του κόσμου εκτελούν εντολές.
Δες τον χθεσινό Ευαγγελάτο στο youtube και άκουσε την μαρτυρία ενός παιδιού αυτόπτη ότι η Αστυνομία ήταν ήδη εκεί κ επενέβη μόνο όταν έγινε το φονικό μαχαίρωμα. Άλλωστε η μαρτυρία για την ατάκα της κοπέλας αστυνομικού "όχι και μαχαίρι" είναι ήδη γνωστή. Για την προσωπική μαρτυρία εμένα προσωπικά μου έχουν απαντήσει ότι δεν μπαίνουν μέσα σε καταυλισμό ρομά το πλήρωμα ενός περιπολικού. Άρα υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν πάγιες εντολές να μην επεμβαίνουν για διάφορους υπηρεσιακούς ή μη λόγους. Μπορείς να το αμφισβητείς όσο θες. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει ότι δεν ισχύει. Κάτι παρόμοιο μπορεί άνετα να έχει συμβεί κ άλλες φορές. Να επεμβαίνουν μόνο υπό προϋποθέσεις. Πράγμα ίσως πολύ λογικό σε κάποιες περιπτώσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom