J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 14
- Πόντοι
- 76
Ο Χριστός και η Παναγία τι άλλο θα ακούσωbmwpower γάμησες τσάμπα τον τράβελο ?? Τουλάχιστον είχε ''νιμου'' ???

Ο Χριστός και η Παναγία τι άλλο θα ακούσωbmwpower γάμησες τσάμπα τον τράβελο ?? Τουλάχιστον είχε ''νιμου'' ???
Εντάξει και γαμώ τις ενημερώσεις αλλά και πολλά respect για το τζάμπα τραβελό πήδημα!Πρωινη καταδρομικη στη Φυλης σημερα.
ΠΙΠΙΝΟΥ
54 Μαρια μελαχρινος κοντος τραβελος με 2αρι βυζι, καλουτσικη φατσα, τουρλωτος κωλος. Στην αρχη δεν καταλαβα οτι ειναι τραβελος τα εβλεπα ολα μαυρα λογω του ηλιου και καθομουνα και τον καυλαντιζα. Μετα απο λιγο την ψιλιαστηκα τη δουλεια και ρωτησα και μου ειπε.. Με ρωταει "τι θα γινει κουκλε θα περασεις?" , "ποσο ειναι?" της λεω, 25 μου λεει, "αμα μου κανεις λιγο καλυτερη τιμη θα το σκεφτω" της λεω, "ποσο καλυτερη?" ρωταει, "τσαμπα" της λεω με κοιταει λιγο, μου γελαει μου ανοιγει την πορτα και περασαμε στο δωματιο. Μου κανε λιγο πιπα, τη γαμησα και λιγο ετσι για την καλτιλα και την εχυσα στα βυζια.
Ο Χριστός και η Παναγία τι άλλο θα ακούσω![]()
![]()
και αυτή είναι τύπε μου απλώς έχει πολλά μπουρδελάκια αυτός ο δρόμος ενώ εσύ για ένα μίλησες! ;)οπότε διδύμου είναι η κάθετη στην αλκιβιάδου 40
η Αλεξία δυστυχώς έχει σταματήσει εδώ και ένα 4μηνο τουλάχιστον μόνιμα πλέον αφού γύρισε μια για πάντα στην πατρίδα της!αλεξια απο ιασωνος 1β δουλευει ακομη εκει?
η Λαρίσα αναλαμβάνει στις 22:00 μετά την Κορίνα...προφανως δε θα δουλεψε στην 3η βαρδια,εισαι λιγακι ατυχος,επρεπε να τιμησεις ναομι, ειναι ψιλοπαλτο βεβαια αλλα εχει εμφανιση
ευχαριστωη Αλεξία δυστυχώς έχει σταματήσει εδώ και ένα 4μηνο τουλάχιστον μόνιμα πλέον αφού γύρισε μια για πάντα στην πατρίδα της!
η Λαρίσα αναλαμβάνει στις 22:00 μετά την Κορίνα...
Λίγο πριν το 40 είναι και η Ιουλιανού.Εκεί έχει ένα υπόγειο μπουρδελάκι που συνήθως φέρνει χονδρές μιλφ.οπότε διδύμου είναι η κάθετη στην αλκιβιάδου 40
Το ιουλιανο 71 δεν λες??Λίγο πριν το 40 είναι και η Ιουλιανού.Εκεί έχει ένα υπόγειο μπουρδελάκι που συνήθως φέρνει χονδρές μιλφ.
ρε παίδες στο ύψος της αλκιβιαδου 40 έχει μια κάθετο με ένα μπουρδελάκι
ξέρει κανένας την οδό ?
Κάνε μια περιγραφή του μπουρδέλου ρε και θα καταλαβουμε...δεν έχω καταλάβει ρε γμτ :-
τέλοσπάντων θα το ξαναεπισκεφθώ και θα ενημερώσω
πάντως είναι φοβερό αυτό το πράγμα στην ελλάδα να μην γράφονται οι οδοί στις ταμπέλες![]()
ήταν νομίζω ρόζ απέξω και μέσα είχε μια μελαγχροινή γυμνόστηθη κοπελίτσαΚάνε μια περιγραφή του μπουρδέλου ρε και θα καταλαβουμε...
Μπορεί να δες το Διδυμου 27 που είναι μόνο του...
ήταν νομίζω ρόζ απέξω και μέσα είχε μια μελαγχροινή γυμνόστηθη κοπελίτσα
δεν θυμάμαι αν ήταν ευρύχωρο ή όχιΉταν ευρύχωρο; To Διδυμου 27 είδες.
δεν θυμάμαι αν ήταν ευρύχωρο ή όχι
αλλά μάλλον αυτό πρέπει να ήταν
Νομίζω πως ναι...Ξερει κανεισ αν εχει γυρισει η πωλινα στο βεργασ 3.