Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (4 μέλη και 73 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.212
Πόντοι
9.575
Σήμερα το απόγευμα.

Διδ. 27: 2 κοπέλες. Η Ειρήνη και η Λαρίσα. Η μία μπαμπάτσικη ξανθούλα με πρωκτικό και η άλλη αδύνατη μαυρομάλλα με φουλ.
Σαν λάτρεις των αδυνάτων διάλεξα την Λαρίσα. Μαλακία έκανα! Η κοπέλα κάνει αγγαρεία. Βασικά στο πρόσωπο μοιάζει με την Άννα Πίτσος.
Ήρθε στο δωμάτιο μετά από άλλον συναγωνιστή. Ελληνικά/Αγγλικά γρι. Πρίν βγάλει τα εσώρουχα, ανέβηκε από πάνω μου καθιστή και άρχισε να μου τρίβει (παρά να χαιδεύει) τα χέρια & τους ώμους μου, ενώ ταυτόχρονα γύρναγε το κεφάλι της γύρο-γύρο κοιτώντας τα έπιπλα του δωματίου (καρέκλα, κλιματισμό, κουρτίνα) . . .  Τα πάντα εκτός από εμένα. Πέρναγαν τα λεπτά και εκείνη είχε μείνει ακόμα στο μασάζ. Για να μην κλάψω το 20αρικο, της βγάζω το σουτιέν και εμφανίζονται 2 πεσμένα στηθάκια. Την ξαπλώνω, μπας και χαλαρώσει (ή να έχει καλύτερη οπτική γωνία του δωματίου) και άρχισα να την φιλάω στο σώμα. Στα βυζιά δεν με άφηνε. Δεν δοκίμασα στοματικό γιατί φοβήθηκα ότι θα μου πέσει με την ξενέρα της. Κατευθείαν ιεροποστολικό, όπου το νινάκι της ήταν πηγάδι. Την γυρίζω στα 4 και ζητάω κώλο. Μου λέει όχι. Μα τι σόι φουλ τότε κάνεις? Εντομεταξύ ο κώλος της δουλεμένος φουλ. Τέλος πάντων, το βάζω κανονικά, αλλά από το όλο σπάσιμο και την μη αίσθησης λόγω έλλειψης τριβής , την έδιωξα. Στην έξοδο έπιασα την τσα2 και της τα ανέφερα. Δεν ξέρω αν μπορεί να βελτιωθεί. Πάντως το περίεργο είναι ότι: τόσο πρίν από μένα, όσο και μετά, μπαίνοντας στα δωμάτια έλεγε" που είσαι μωρό μου" και τέτοια. Τώρα, πως έμαθε αυτές τις λέξεις, πότε βρήκε αγαπητικούς, τι τους/της κάνει στο δωμάτιο, όποιος έχει την περιέργεια ας πάει. Εμένα μου έφυγε η περιέργεια , πάντως. . . . .  

geotrypanistis121

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φυστίκιε έχεις απόλυτο δίκαιο για τη Μαρία αλλά εγώ την έβρισκα μαζί της, μέχρι που μια μέρα άρχισε τη γκρίνια και μου σπασε τ αρχίδια και λόγω της αφραγκίας ξέκοψα. Επειδή ή εγώ έχω μικρή ψωλή ή αυτές μεγάλο μουνί και τα δωμάτια πανβρώμικα εχω σταματήσει να γαμάω στα μπουρδέλα, μόνο για τσιμπούκι στα όρθια πάω. Και την καταβρισκα μ αυτηνανε όπως και με την αντριάνα που ηταν πριν 2 χρονια σ ενα μπουρδελο παρακάτω (και τη λέγατε κομοδίνο) και εξαφανίστηκε και από τότε μόνο υπερσαβούρες έχουνε εκεί.

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Ας γραψουμε και τις σημερινες εμπειριες!

Για ακομα μια φορα πηγα να βρω τη Λαρίσα στο Ιασωνος 20Α. Παλι γουρλης ημουν, ηταν κλειστο
Φευγω για Φυλης για να συναντησω ενα στανταρακι τον τελευταιο καιρο την Ορορα. Ω τι τυχη!!!! ηταν και εκεινο κλειστο!
Μπεμπα εμπιστευομαι τις κριτικες σου και περιμενω και την κριτικη της Λαρίσας! Αμα δεν ανεβασεις κριτικη, εγω δεν την ξαναψαχνω!!

Μπαινω Φυλης 74 να δω τι παιζει και ηταν η Ναντια, ενα νεαρο στρουμπουλο. Τι να πω για την τυπισσα!! Τερμα ειρωνικη, με πολυ απαξιωτικο υφακι. Την ωρα που μπηκα ηταν δωματιο και καυγαδιζε με τον πελατη που ηταν μεσα και ελεγε: εγω ξερω να κανω σωστα τη δουλεια μου και κατι τετοια. Εφυγα και δεν ειδα τη συνεχεια και ειπα να μπω μετα (οσο φιλος συναγωνιστης ηταν μεσα με τη Ναταλια στη Φωκαιας) να τη δω και ακουλουθησε η ειρωνια που αναφερω παραπανω. Δεν πειραζει Ναντια! Εγω αυτη τη στιγμη ειμαι στο κρεβατι μου και κανω χαβαλε, ενω εσυ εισαι στο βοθρο μεσα, και θα εισαι και αυριο, και μεθαυριο και οσο παει! Οποτε οσο μαγκια κ αν πουλησεις... ξερεις και εσυ η ιδια τι εισαι.... Υπηρεσια ηταν η ετοιμοθανατη γιαγιακα απο το Μεταξι, Μεγαλου Αλεξανδρου 20;!!

Τελικα καταληγω μεταξι και παω στο Κολωνου 27 οπου ηταν υπηρεσια η Μιρελα που εκδιδεται απεναντι και δουλευε η Εσμεραλντα! Ε, μπηκα κ εγω καθως ειμαι κ εγω λατρης των petit πιπινιων. Τυπικοτατη μεσα, αλλα.... Αξυριστο μουνι - μασχαλες, και δυσαρεστη μυρωδια μασχαλιλας! Δεν τη γυρισα στα 4 για ευνοητους λογους. Κατανοω οτι πηγα προς το τελος της Βαρδιας και μπορει να ειχε ιδρωσει, εξου και η μασχαλιλα, αλλα η τριχα που ειχε στη μασχαλη και στο μουνι ηταν τουλαχιστον μιας εβδομαδας.

Γενικα θεωρω τον εαυτο μου γκαντεμη καθως ολα μου τα στανταρακια εξαφανιζονται με αποτελεσμα να ρισκαρω σε καινουρια και να τρωω φολες. Αν δουλευουν τα στανταρακια μου, δε ρισκαρω. Καποια απο αυτα ειναι:
Η Νικολ το ζυμαρακι απο μεταξι λεωνιδου 28/κολωνου 30/Κεραμεικου 15
Η Μαγια απο Φυλης 69
Η Μιραντα απο Φυλης 71 (αυτη ομολογω οτι αργησα λιγο να την ανακαλυψω)
Η Ορορα απο Φυλης 54 η οποια εφευρεθη αφου εξαφανιστηκαν ολες οι προηγουμενες που ανεφερα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
139
Πόντοι
4.215
27β κάτω κοκκαλοαρικο κοντόπουτανο με τα χίλια ζόρια έφτανε το 1.55,καστανοξανθα μαλλια κοντά σε στυλ καφεδάκι άσπρο δέρμα ανύπαρκτο μικρό βυζακι,φουλ προγράμμα  και συμπαθητικια φατσουλα,ηλικία 20-22.φλωρα νομίζω το όνομα της

μια Φλώρα όπως την περιγράφεις πέτυχα και στον πύργο του Φράκουλα στο Διδυμου 27.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
Η Μαγια απο Φυλης 69
Η Μιραντα απο Φυλης 71 (αυτη ομολογω οτι αργησα λιγο να την ανακαλυψω)

Οι δύο παραπάνω είναι διακοπές.....
Η Μάγια θα επιστρέψει σίγουρα,η Μιράντα ίσως (εγώ πιστεύω θα έρθει πίσω)......

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
142
Πόντοι
66
Σήμερα το απόγευμα.

Διδ. 27: 2 κοπέλες. Η Ειρήνη και η Λαρίσα. Η μία μπαμπάτσικη ξανθούλα με πρωκτικό και η άλλη αδύνατη μαυρομάλλα με φουλ.
Σαν λάτρεις των αδυνάτων διάλεξα την Λαρίσα. Μαλακία έκανα! Η κοπέλα κάνει αγγαρεία. Βασικά στο πρόσωπο μοιάζει με την Άννα Πίτσος.
Ήρθε στο δωμάτιο μετά από άλλον συναγωνιστή. Ελληνικά/Αγγλικά γρι. Πρίν βγάλει τα εσώρουχα, ανέβηκε από πάνω μου καθιστή και άρχισε να μου τρίβει (παρά να χαιδεύει) τα χέρια & τους ώμους μου, ενώ ταυτόχρονα γύρναγε το κεφάλι της γύρο-γύρο κοιτώντας τα έπιπλα του δωματίου (καρέκλα, κλιματισμό, κουρτίνα) . . .  Τα πάντα εκτός από εμένα. Πέρναγαν τα λεπτά και εκείνη είχε μείνει ακόμα στο μασάζ. Για να μην κλάψω το 20αρικο, της βγάζω το σουτιέν και εμφανίζονται 2 πεσμένα στηθάκια. Την ξαπλώνω, μπας και χαλαρώσει (ή να έχει καλύτερη οπτική γωνία του δωματίου) και άρχισα να την φιλάω στο σώμα. Στα βυζιά δεν με άφηνε. Δεν δοκίμασα στοματικό γιατί φοβήθηκα ότι θα μου πέσει με την ξενέρα της. Κατευθείαν ιεροποστολικό, όπου το νινάκι της ήταν πηγάδι. Την γυρίζω στα 4 και ζητάω κώλο. Μου λέει όχι. Μα τι σόι φουλ τότε κάνεις? Εντομεταξύ ο κώλος της δουλεμένος φουλ. Τέλος πάντων, το βάζω κανονικά, αλλά από το όλο σπάσιμο και την μη αίσθησης λόγω έλλειψης τριβής , την έδιωξα. Στην έξοδο έπιασα την τσα2 και της τα ανέφερα. Δεν ξέρω αν μπορεί να βελτιωθεί. Πάντως το περίεργο είναι ότι: τόσο πρίν από μένα, όσο και μετά, μπαίνοντας στα δωμάτια έλεγε" που είσαι μωρό μου" και τέτοια. Τώρα, πως έμαθε αυτές τις λέξεις, πότε βρήκε αγαπητικούς, τι τους/της κάνει στο δωμάτιο, όποιος έχει την περιέργεια ας πάει. Εμένα μου έφυγε η περιέργεια , πάντως. . . . .  
john_fystikis
Χαμαιτύπης
Ανώτερος
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Άσε μας καβλίτσα μου..

john_fystikis_@hotmail.com
Προφίλ  E-mail  Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #53295 στις: χθες στις 12:00:41 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Πέρασμα πριν από λίγο στην Αλκιβιάδου για να δω τις εξής εκδιδόμενες:

16A: Φωτεινή, καυλωμένη όπως μου είπε, μεγαλόσωμη μπαμπάτσα μεταμιλφ ξανθιά με μαλλιά λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, βυζάρες, κωλάρα με πιασήματα, φορούσε μαύρο κομπινεζόν, αδιάφορη αλλά με γλυκό χαμόγελο και πρόσχαρη σαφώς για μερακλήδες,
16Β: η Λαρίσα την οποία πρώτη φορά είδα και δεν ξέρει γρι ελληνικά, πρόκειται και μια skinny όμορφη νεαρή  μελαχρινή με ίσια μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων, 1-1,5 βυζί ελαφρώς άκωλη αν είδα καλά γιατί πήγε σφαίρα μέσα αφού δε μπορεί να συνεννοηθεί αλλά το πρόσωπο που είδα καλά ήταν όμορφο,
16Γ: Κατερίνα η Σέρβα, (η αλήθεια είναι πως κατέβηκα πριν λίγο στην Αλκιβιάδου για να περάσω με την Κατερίνα πρώην Ρωξάνη από Φυλής 40 και Διδύμου 8Α (όροφος) που επέστρεψε πριν κάνα 2μηνο το πολύ ύστερα από μεγάλη απουσία της αλλά όπως δυστυχώς με πληροφόρησε η υπηρεσία εδώ, αν και τελικά δεν δούλευε εδώ αλλά δίπλα λάθος εντύπωση είχα, έφυγε για Γερμανία δυστυχώς και δεν την πρόλαβα αφού την είχα στοχεύσει την πρώτη φορά πριν το σκάσει για την πατρίδα της) ψηλή μιλφ(αρα) με ωραία κορμοστασιά, κοκκινομάλλα με καρέ και καλούτσιικο πρόσωπο, βυζί 3αρι εντυπωσιακό καθώς εμφανίστηκε γυμνόστηθη και κωλάρα χωρίς περιττά κιλά! Τα πάντα όλα στο πρόγραμμα όπως μου διεμήνυσε η υπηρεσία!

Καλημέρα Ντουνιά!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
οπότε διδύμου είναι η κάθετη στην αλκιβιάδου 40

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.106
Πόντοι
48.067
Ας γραψουμε και τις σημερινες εμπειριες!

Για ακομα μια φορα πηγα να βρω τη Λαρίσα στο Ιασωνος 20Α. Παλι γουρλης ημουν, ηταν κλειστο !

χαχα μονο εγω ξερω την αληθεια γιατι ηταν κλειστο τυπε !! 22:oo με 22:30 πηγες περιπου ?

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
6
Γυρισες ολη Την Αθηνα Μπεμπα η μου φαινεται ?? χαχα ευχαριστουμε για τις πληροφοριες !!!  :sunglasses:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
χαχα μονο εγω ξερω την αληθεια γιατι ηταν κλειστο τυπε !! 22:oo με 22:30 πηγες περιπου ?

Για πες την αληθεια και σε εμας.... οχι, πηγα πιο αργα! πηγα κατα τις 12.30 και μετα το πρωι πηγα κατα τις 3.30 με 4 μπας και ειχε ανοιξει αλλα τιποτα! στο διπλα με το ασανσερ δουλευε μονη της η Ναομι!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.106
Πόντοι
48.067
Για πες την αληθεια και σε εμας.... οχι, πηγα πιο αργα! πηγα κατα τις 12.30 και μετα το πρωι πηγα κατα τις 3.30 με 4 μπας και ειχε ανοιξει αλλα τιποτα! στο διπλα με το ασανσερ δουλευε μονη της η Ναομι!

προφανως δε θα δουλεψε στην 3η βαρδια,εισαι λιγακι ατυχος,επρεπε να τιμησεις ναομι, ειναι ψιλοπαλτο βεβαια αλλα εχει εμφανιση

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
προφανως δε θα δουλεψε στην 3η βαρδια,εισαι λιγακι ατυχος,επρεπε να τιμησεις ναομι, ειναι ψιλοπαλτο βεβαια αλλα εχει εμφανιση

Την εχω δοκιμασει 3 φορες, εχω ανεβασει και κριτικη. Αν την ξαναπαρω ποτε, θα την παρω μονο στο Δεληγιωργη 39 γιατι εκει που ειναι φοβασαι μη βγει κατω απο το κρεβατι κανενα φιδι!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αλεξια απο ιασωνος 1β δουλευει ακομη εκει?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.668
Πόντοι
42.697
ΔΙΔΥΜΟΥ
Αννιτα ξανθια ρωσιδα κατα δηλωση της με πανεμορφο προσωπο, ωραιο βυζι και σωμα με καμπυλες αν και εχει λιγα παραπανισια κιλα στην κοιλια, την εχω παρει 2 φορες με τις χειροτερες εντυπωσεις αλλα λογω τοων καλων κριτικων που διαβαζω τον τελευταιο καιρο θα της δωσω και 3η ευκαιρια, ακα και [[size=20pt]color=red]Αναστασια [/color]πολυ καυλωτικο μιλφει με ομορφο προσωπο και ωραιο σωμα, ακα [/size] .. Προσφορα του καταστηματος ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ
Τα σεβη μου στους ενημερωτες που κρατανε το θρεντ ζωντανο  :rockon:
Καλα γαμησια

αυτη η Αναστασια ακουγεται καλη περιπτωση!
μπραβο BMW πολύ ωραια ενημέρωση!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
344
Πόντοι
146
bmwpower γάμησες τσάμπα τον τράβελο ?? Τουλάχιστον είχε ''νιμου'' ???

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
139
Πόντοι
4.215
εξαιρετικός ο BWMpower!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom