Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αλικη εχεις πμ. Κοιτα να μου απαντησεις
Σαν απειλή ακούστηκε αυτό ρε τύπε! :-
Έχει κατατρομάξει η κοπέλα!!
![]()

Ετσι μπραβο, σκισε τη γατα τύπεΑλικη εχεις πμ. Κοιτα να μου απαντησεις

Σαν απειλή ακούστηκε αυτό ρε τύπε! :-
Έχει κατατρομάξει η κοπέλα!!
![]()
Κι εδώ βρεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;:-* :-* :-*

Κι εδώ βρεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σαν τα Jumbo κι εσύ....ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!![]()
Η κοπελα εκανε μια γερη αρπαχτη για να βγαλει τη ΔΕΗ και τα τηλεφωνα του ετους, τωρα αραξε δια παντος και στ' @@@ της
Κοροιδο ηταν, να καθεται να μπλεκει με τον καθε wanna-be αγαπητικο...? ;)
Εγω παντως επαψα να ασχολουμαι προ πολλου, και ψιλοτσαντιστηκα κιολας με την ολη φαση ("εχω περιοδο", "ειμαι κλεισμενη", "απο βδομαδα"...), αντι να σου πει ενα ΟΧΙ, και να κανεις κι εσυ τα κουμαντα σου.
ΥΓ Τωρα πια, δεν θα την πηδαγα ουτε και τσαμπα
Δεν έχει αράξει τύπε,δουλεύει φούλ,μεγάλη η ζήτηση.Οσο για τη διαχείριση που κάνει θα έπρεπε να είναι σωστότερη,θα τα βρεί μπροστά της.
Ρε τύπε, φανταζομαι κατα βαθος αντιλαμβανεσαι οτι ειναι λιγο αστειο να κραταμε μουτρα στην ιεροδουλη επειδη δεν ευκαιρει να μας καθισει.Η κοπελα εκανε μια γερη αρπαχτη για να βγαλει τη ΔΕΗ και τα τηλεφωνα του ετους, τωρα αραξε δια παντος και στ' @@@ της
Κοροιδο ηταν, να καθεται να μπλεκει με τον καθε wanna-be αγαπητικο...? ;)
Εγω παντως επαψα να ασχολουμαι προ πολλου, και ψιλοτσαντιστηκα κιολας με την ολη φαση ("εχω περιοδο", "ειμαι κλεισμενη", "απο βδομαδα"...), αντι να σου πει ενα ΟΧΙ, και να κανεις κι εσυ τα κουμαντα σου.
ΥΓ Τωρα πια, δεν θα την πηδαγα ουτε και τσαμπα
Alikakh sta 20tis![]()
Ω ναι.Αυτη τη φωτο την εβαλες επειδη νομιζεις πως σε διχνει ωραια?
Και γι αυτο το πραμα γινεται αυτος ο χαμος?
Αυτη τη φωτο την εβαλες επειδη νομιζεις πως σε διχνει ωραια?
Και γι αυτο το πραμα γινεται αυτος ο χαμος?
Ρε τύπε, φανταζομαι κατα βαθος αντιλαμβανεσαι οτι ειναι λιγο αστειο να κραταμε μουτρα στην ιεροδουλη επειδη δεν ευκαιρει να μας καθισει.