Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.357
- Πόντοι
- 12.756
Τι άλλο θα δούμε.....και στο δίπλα thread ασχολούνται ακόμα με την αλληλομαλακία!![]()
το διπλα παει να γινει " Ο πουστης που θα σας γαμησει ολους "
ξεφυγε απο το αλληλομαλακια
Τι άλλο θα δούμε.....και στο δίπλα thread ασχολούνται ακόμα με την αλληλομαλακία!![]()
ο πουστης που θα σας στραγγιξει ολουςτο διπλα παει να γινει " Ο πουστης που θα σας γαμησει ολους "
Γελάμε αλλα η κατάσταση έξω δεν είναι τόσο χάλια όσο πιστεύουμε.
Είναι πολύ χειρότερα.
Σε λίγο η εξαθλίωση θα οδηγήσει κόσμο σε άλλα μονοπάτια.
Όταν ο άλλος δεν έχει να φάει και σε βλέπει εσένα χορτασμένο, τι θα κάνει? Δεν θα ορμήσει?
Οι γυναίκες δεν έχουν σωματική ρώμη, θα γίνουν πουτάνες. Οι άντρες θα γίνουν κλέφτες, ληστές και δολοφόνοι για ένα πιάτο φαί.
Ετοιμαστείτε να ζήσετε τραγικές καταστάσεις.
Τραγικές καταστάσεις θεωρώ ότι θα ζήσουμε αν βγούμε έξω απο το euro..
Kαι πάλι δεν ισχύει για όλους, άλλα κυρίως για τη φτωχή και τη μικρομεσαία τάξη.
Για αυτούς δηλαδή που βγάζουν απο 1000 μέχρι 2000 euro..
το διπλα παει να γινει " Ο πουστης που θα σας γαμησει ολους "
Και δεν είναι ώρα για να αναλυθεί αλλά το ευρω ήταν η καταστροφή της Ελλάδας.
Επιστροφή στη δραχμούλα και όλα θ απάνε καλά.
Τόσα χρόνια με δραχμή δεν είχαμε πρόβλημα... Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν μπηκαμε στο ευρώ.
Πέρασαν 11 χρόνια για να αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε στο πετσί μας.
Προσωπικά με συμφέρει να μεινει η χώρα στο ευρώ. Δεν παραβλέπω όμως τι γινεται και γυρω μου.
Τα εχει πει και ο Μεγας οικονομικος αναλυτης Σταμ αυτα τυπε ... εχει βαλει και στοιχηματα

Επιστροφή στη δραχμούλα και όλα θ απάνε καλά.
Μάλλον είσαι μαλάκας.
Τα εχει πει και ο Μεγας οικονομικος αναλυτης Σταμ αυτα τυπε ... εχει βαλει και στοιχηματα
Και δεν είναι ώρα για να αναλυθεί αλλά το ευρω ήταν η καταστροφή της Ελλάδας.
Επιστροφή στη δραχμούλα και όλα θ απάνε καλά
Τόσα χρόνια με δραχμή δεν είχαμε πρόβλημα... Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν μπηκαμε στο ευρώ.
Πέρασαν 11 χρόνια για να αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε στο πετσί μας.
Προσωπικά με συμφέρει να μεινει η χώρα στο ευρώ. Δεν παραβλέπω όμως τι γινεται και γυρω μου.

παντρεμενη με παιδι χλωμό το βλέπω να παει να δουλέψει σε οίκο ανοχής
Η Κατάσταση που περιέγραψες πρίν, θα πραγματοποιηθεί αν επιστρέψουμε στη δραχμή..
Βασικά εγώ προβλέπω εμφύλιο..
Όποιοι πιστέυουν ότι με την δραχμή θα έρθουν καλύτερες ημέρες, είναι ηλίθιοι και αμόρφωτοι..![]()
Ο Βαρουφάκης είναι ηλίθιος και αμόρφωτος?
Περίεργο.... Κι εγώ τον είχα για έξυπνο και καθηγητή Πανεπιστημίου.