Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πάντα έτσι ήταν η Άντζελα,lost,αλλά τίμιαααα πηρα και Αντζελα ουκρανη προχθες ανημερα 15 αυγουστο... δεν υπηρχε αλλη διαθεσιμη...
εχει γινει μοντελακι, αλλα εχει χασει λιγο απο την σπιρταδα της...
εσυ ρε σπερμινΟΛΕ πηρες τιποτα να μας προτεινεις ή ολο εμεις θα λέμε κι εσυ τίποτα...?

:-*που πήγε ρε ο Seminole?
ωχ... εφαγε κιτρινη... τωρα θα λεει οτι φταινε οι αγαπουληδες και οι new age προμοτορες...
Οχι ρε...τρελλος εισαι....Οσο περισσοτερο το λες τοσο το συνηθιζουν οι μαλακες....sorryωχ... εφαγε κιτρινη... τωρα θα λεει οτι φταινε οι αγαπουληδες και οι new age προμοτορες...
Το παικτης τον ανεβαζει βλακα.....νομιζει οτι ειναι καποιος ;)οι πελατες βρε χαζο...
Οχι ρε...τρελλος εισαι....Οσο περισσοτερο το λες τοσο το συνηθιζουν οι μαλακες....sorryοι παικτες ηθελα να πω
![]()
ναι... σε καταλαβαίνω, νιωθεις οτι έχεις κατανοήσει βαθιά την ψυχολογία του σύγχρονου 'Ελληνα άντρα...Το παικτης τον ανεβαζει βλακα.....νομιζει οτι ειναι καποιος ;)
Εγω δεν ειπα τιποτα εκ του πονηρου..........ειπα τη διαφωνια μου για το nicname που ζηταγε η κοπελα η Αλικη και που ειχαμε πολλοι διαφωνια.Τα κανατε μπουρδελο και επειδη εγω δεν εχω τετοια προβληματα τα κανω και μπαχαλο.Και πες στο γιουσουφακι το γιωργακι μην με ξυνειαν θες να σου πω την άποψή μου για το θέμα...όταν διάβασα την κριτική για Νάνσυ και την σελίδα που ανοίχθηκε ειδικά για αυτήν μου πέρασε από το μυαλό και εμένα...αν διαβάσεις όμως προσεκτικά την κριτική και μετά διαβάσεις και αυτήν της Αλίκης συβ τα σχόλια που γίνονται στην σελίδα του network καταλαβαίνεις απλώς ότι ο τύπος το ζει και το γουστάρει και γράφει για την καύλα του...
μην τα βλέπεις όλα εκ του πονηρού
αν θες να σου πω την άποψή μου για το θέμα...όταν διάβασα την κριτική για Νάνσυ και την σελίδα που ανοίχθηκε ειδικά για αυτήν μου πέρασε από το μυαλό και εμένα...αν διαβάσεις όμως προσεκτικά την κριτική και μετά διαβάσεις και αυτήν της Αλίκης συν τα σχόλια που γίνονται στην σελίδα του network καταλαβαίνεις απλώς ότι ο τύπος το ζει και το γουστάρει και γράφει για την καύλα του...
μην τα βλέπεις όλα εκ του πονηρού
για μπαχαλο στο bahalo.com, εδω είμαστε στο bourdela.comΤα κανατε μπουρδελο και επειδη εγω δεν εχω τετοια προβληματα τα κανω και μπαχαλο.
μπα εγω παρηγγειλα ήδη Βανέσσα...
βλέπεις ένα απλό πελατάκι είμαι κι εγω...

Eξαρταται τι θα γαμησεις μωρουλι.........δεν γαμαω οτι κι οτιασε θα της πω οτι ειμαι ο seminole...
γιατι έχει καιρο να γαμησει το παιδι... κριμα ειναι...
ναι το καταλαβαμε...Eξαρταται τι θα γαμησεις μωρουλι.........δεν γαμαω οτι κι οτι