TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Επίσκεψη προ ημερών σε Βασίλη Smile
Νικολέτα (GR), 25 ετών, ομορφούλα με ωραία πιασίματα (και piercing στη λεκάνη!!), ξανθιά με 2άρι όμορφο στήθος.
Κάλα σου λένε ρε Σάκη, αφού δεν έχεις φώτο συμπλήρωσε τα στοιχεία:
Εθνικότητα:
Βάρος:
Προϋπηρεσία: (Μήπως είναι η Νικολέτα που ήταν στο Smile?)
Πές μας Σακη! Μηπως μιλάμε για την κάτωθι:

Γιατί τώρα αυτό μου ακούγεται ως η επιτομή του νεοφιλευλευθερισμού; Νόμος είναι(?) το δίκιο της εργαζόμενης!(....)Και συμβουλευτικά προς τα κορίτσια του χώρου (αν μου επιτρέπεται) που επιθυμούν να συνεχίσουν να κάνουν αυτή τη δουλειά δουλευοντας μάλιστα σε μαγαζιά με κλειστό πελατολόγιο τότε καλά θα κάνουν να ιδρώνουν τη φανέλα! Δεν φτάνει μόνο η ομορφιά τους!(...)
υπαρχει καμια ασιατισσα / μαυρη που να εργαζεται σε ιδρυμα? ξεκαθαριζω για να μην παρεξηγηθω..οχι μαυρισμενη απο τον ηλιο
προγραμματιζω εξορμηση σε λιγες ημερες..και ειπανα ρωτησω ..
Σωστός! Νομος ειναι το δικιο της εκαστωτε αρχουσας ταξης! Και επειδη εχουμε καπιταλισμο (οικονομια της αγορας) νομος ειναι το δικιο του πελατη-εξουσιαστη.Γιατί τώρα αυτό μου ακούγεται ως η επιτομή του νεοφιλευλευθερισμού; Νόμος είναι(?) το δίκιο της εργαζόμενης!
Τουλάχιστον σ' αυτό το είδος 'εργασίας' (σχεδόν) καμμία δεν επιθυμεί να κάνει αυτή την εργασία επί μακρόν.... και φυσικά κάθε άλλο παρά ταξική συνείδηση υφίσταται. Σε αντίθεση με τους πελάτες/εξουσιαστές που εμφανίζουν αξιοσημείωτα ταξικά χαρακτηριστικά, έχοντας μάλιστα υπερκομματικό χαρακτήρα....
Σωστός.....(...)
Θελω να πιστευω πως με την εγκαθιδρυση της δικτατοριας του προλεταριατου και την καταργηση του θεσμου του γαμου θα εκλειψει και η αναγκη του αγοραιου ερωτα!
"...Τι θα έρθει όμως; Αυτό θ΄ αποδειχτεί όταν θ’ αναπτυχθεί μια νέα γενιά: μια γενιά από άντρες, που ποτέ στη ζωή τους δεν θα εξαγοράσουν την παράδοση μιας γυναίκας για λεφτά ή για άλλα κοινωνικά μέσα εξουσίας, και γυναίκες, που δεν θα βρεθούν ποτέ στη θέση ν΄ αφοσιωθούν σ΄ έναν άντρα για άλλο λόγο εκτός από την αγάπη, ή να αρνηθούν την αφοσίωση από φόβο για τις οικονομικές συνέπειες. Όταν υπάρξουν αυτοί οι άνθρωποι θα στείλουν στο διάολο ότι πιστεύουμε εμείς σήμερα ότι πρέπει να κάνουν. Θα φτιάξουν μόνοι τους τη δική τους πρακτική και την σύμφωνα μ’ αυτή κοινή τους γνώμη, για την πρακτική του καθένα ξεχωριστά…” - Φρήντριχ Έγκελς
Μέχρι τότε όμως....
Το μόνο νέο που έχω να αναφέρω πάντως, φίλε Αλκίνοε, είναι η καινούρια παρουσία στη Μαριάννα που ακούει στο όνομα Αλίκη, μελαχροινή, για την οποία περιμένω αναφορά σου πρίν πάρεις άδεια και σύ ή όποιος άλλος συνάδελφος μπορεί καθότι δεν ΄πρόλαβα να αποκτήσω γνώμη!
Σωστός.....
"...Τι θα έρθει όμως; Αυτό θ΄ αποδειχτεί όταν θ’ αναπτυχθεί μια νέα γενιά: μια γενιά από άντρες, που ποτέ στη ζωή τους δεν θα εξαγοράσουν την παράδοση μιας γυναίκας για λεφτά ή για άλλα κοινωνικά μέσα εξουσίας, και γυναίκες, που δεν θα βρεθούν ποτέ στη θέση ν΄ αφοσιωθούν σ΄ έναν άντρα για άλλο λόγο εκτός από την αγάπη, ή να αρνηθούν την αφοσίωση από φόβο για τις οικονομικές συνέπειες. Όταν υπάρξουν αυτοί οι άνθρωποι θα στείλουν στο διάολο ότι πιστεύουμε εμείς σήμερα ότι πρέπει να κάνουν. Θα φτιάξουν μόνοι τους τη δική τους πρακτική και την σύμφωνα μ’ αυτή κοινή τους γνώμη, για την πρακτική του καθένα ξεχωριστά…” - Φρήντριχ Έγκελς

κ εμεινα ευχαριστημενος
- Μοναστηρίου 79 δεν πρόκειται για μασατζίδικο (γι αυτό και το σβήσαμε εξ άλλου). Πρόκειται για παλιό διαμέρισμα/σπίτι όπου μια συγκεκριμένη κοπέλα δεχόταν πελάτες (εν είδει βίζιτας). Δεν γνωρίζω αν εξακολουθεί (δημοσίως τουλάχιστον) να δέχεται.(...)
Τα ιδρυματα στην μοναστηριου 79 κ 230 λειτουργουν?
Μπορει καποιος να μου στειλει σε Πμ τηλ.. ?
επισης θα ηθελα να μου στειλει καποιος το τηλ. απο κασσανδρου 47 και βασ. ηρακλειου ελενη
Καλησπέρα στη παρέα!
Πρώτη μου επίσκεψη στα τέλη της προηγούμενης βδομάδας στο Ναό της Αρτέμιδος. Παρούσες, η Άρτεμις και η Ιόλη, που είναι δύο ζουμερά (με όλη τη σημασία της λέξης) κορίτσια της διπλανής πόρτας.
Αφού έγιναν οι σχετικές συστάσεις, η Άρτεμις μου παρουσίασε τα διαθέσιμα προγράμματα, και προς μεγάλη μου έκπληξη, την άκουσα στο τέλος να μου λέει πως μπορώ να έχω και τις δύο κοπέλες μαζί (Άρτεμις + Ιόλη) και αν προλάβω να έχω και δύο εκτονώσεις, στο πακέτο των € 120, το οποίο και τελικά επελέγη χωρίς ιδιαίτερη σκέψη!
Στο κομμάτι του μασάζ (για το οποίο χρησιμοποιούν ΑΟΣΜΟ λαδάκι) μπορώ να πω πως έμεινα άκρως ικανοποιημένος αφού ήταν αναπάντεχα αισθησιακό, ενώ στα του αγώνα, οι κοπέλες τα έδωσαν όλα, με εναλλαγές, αλληλο-καλύψεις και ελαφρύ λεσβιακό παιχνιδάκι!
Έφυγα ευχαριστημένος και με ένα χαζό χαμόγελο στα χείλη, και σίγουρα το εν λόγω ντουέτο θα προτιμηθεί ξανά στο άμεσο μέλλον!
Ολα αυτα σε μια επισκεψη τα εμαθες? τα κοριτσια κανανε παρελαση μπροστα σου κρατωντας καρτελλα με την ηλικια τους?
Απορω με κάποιους....
Η ειναι πολύ έξυπνοι και κοβουν με το ματι την ηλικια των κοριτσιων
Ετσι είναι. Η άλλη η milf που είναι μαζί της είναι πολυ πιο συμμαζεμενη εμφανισιακα