aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Προέχουν τα μπάνια του λαού…
Το συγκεκριμένο προσφέρει μασάζ (λέμε τώρα...) και εκτόνωση (sic).καλημερα!!!!μηπως γνωριζει κανεις κατι για το 4us τσιμισκη αξιζει?
Επειδή η σκληρή δουλειά τρώει τον αφέντη, στέλνω την καλημέρα μου στους συναγωνιστές!
http://[URL unfurl="true"]www.pulsarmedia.eu/data/media/19/Sexy%20Playmate%20Destiny%20Davies%20Wallpaper.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αν θελετε να βαζετε φωτογραφιες ΜΟΝΟ οσες μπορουμε να πηδηξουμε παρακαλω (ειδικα σε αυτο το θρεντ), ειδαλλως υπαρχει και το "Εικονες" στο Google και τις βλεπουμε και μονοι μας. Ευχαριστω.
Επειδή η σκληρή δουλειά τρώει τον αφέντη, στέλνω την καλημέρα μου στους συναγωνιστές!
http://[URL unfurl="true"]www.pulsarmedia.eu/data/media/19/Sexy%20Playmate%20Destiny%20Davies%20Wallpaper.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Eμένα δεν γίνεται να μου στείλεις και την κοπέλα?
Υ.Γ. Αν αδυνατής Spiler, να μου στείλεις την κοπέλα μπορείς να στείλεις εμένα στην κοπέλα, για να βρει η καημενούλα την χαρά της.
Άλλωστε είναι γνωστό πόσο μετριόφρων είμαι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Προέχουν τα μπάνια του λαού…
Καλησπέρα σε όλους,
μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα τηλ και μερικές παραπάνω πληροφορίες για τη Ζέτα? Αξίζει..?
Δεκτές και άλλες προτάσεις φυσικά! Κατά προτίμηση προικισμένες..!
Ευχαριστώ!
Φιλοτιμη να σε κανει να περασεις καλα αλλα εμφανησιακα δε λεει τιποτα.με τους πατσαδες να κανουν αισθητη την εμφανιση τους με τα στεναΚαλησπέρα σε όλους,
μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα τηλ και μερικές παραπάνω πληροφορίες για τη Ζέτα? Αξίζει..?
Δεκτές και άλλες προτάσεις φυσικά! Κατά προτίμηση προικισμένες..!
Ευχαριστώ!
Φιλοτιμη να σε κανει να περασεις καλα αλλα εμφανησιακα δε λεει τιποτα.με τους πατσαδες να κανουν αισθητη την εμφανιση τους με τα στενα
που φοραει.
Ετσι είναι. Η άλλη η milf που είναι μαζί της είναι πολυ πιο συμμαζεμενη εμφανισιακαΦιλοτιμη να σε κανει να περασεις καλα αλλα εμφανησιακα δε λεει τιποτα.με τους πατσαδες να κανουν αισθητη την εμφανιση τους με τα στενα
που φοραει.
...και χίλιες εικόνες, ένα γερό και συνεχές τσουρέκιασμα.(...)μην ξεχνά όμως, ότι μία εικόναχίλιες λέξεις(...)
...και χίλιες εικόνες, ένα γερό και συνεχές τσουρέκιασμα.
-Ο Spiller που δικαιολογεί το όνομα του,
-Ο Τρίενας που θέλει κουτοπόνηρα να μας πει έμμεσα (ενίοτε και άμεσα) ότι τα μοντέλα θα τα βρούμε στο μαγαζί του,
-Και βέβαια ο εμμονικός με τους ντουσλαμάδες Αλκίνος,
δεν ανοίγετε ένα threadακι να τα λέτε και να μην σπαμάρετε ανηλεώς;