giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Η" κατι τετοιο.....................
Η" κατι τετοιο.....................
Καλημέρα σε όλους,
Κινδυνέυω να χαρακτηριστώ προμότορας αλλά δεν με νοιάζει.
Ειρηνη υμινμαλακας κινδυνευεις να χαρακτηριστεις αλλα δεν πειραζει.
Και για τους παλιους ροκαδες, και οχι μονο, ενα κοματι που μου'φτιαξε τη μερα.
Ειρηνη υμιν
Που εισαι χουλιγκανε μου? Ουτε μια "πασα" δεν μου εχεις κανει τελευταια!Η πρώτη μου συναυλία. Διακόπηκε λόγω επεισοδίων (Φιλαδέλφεια 1981 αν δεν κάνω λάθος)
Εγω το καταλαβαινω, ο μικρος δεν ξερω!ασε βρε αριστοτέλη να κάνουμε λίγη καζούρα στο μικρο. εισαι χρονια στο κουρμπέτι, ξέρεις ότι δεν χρειαζονται αυτα. μια χαρα την κανεις την δουλεια. Απλά τον πικαρουμες λιγο μηπως και οριμάσει και γραψει τιποτα που να διαβαζεται και δεν τον εκθετει κιολας.
Που εισαι χουλιγκανε μου? Ουτε μια "πασα" δεν μου εχεις κανει τελευταια!
Καταλαβα οτι εισαι πεσμενος τελαυταια.Βάλε το Philby.
Διακοπές χρειάζομαι ρε συ, τι πάσα να κάνω στα χάλια μου;
Μη μασας, ο ElftexTP ειναι γνωστο πειραχτηρι του forum.Από εσένα δεν πειράζει να χαρακτηριστώ μαλάκας. Στη νομική ορολογία, υπάρχει η ρήση "ένοχος ένοχον ού ποιεί", δηλαδή στην περίπτωσή μας "μαλάκας μαλάκα ού ποιεί".
Πήγαινε να στο μεταφράσουν τώρα για να το καταλάβεις.
Χαίρομαι που με φαντάζεσαι "μικρό". Από κάτι τέτοιους "μικρούς" τη βρίσκουν κάτι "μεγάλοι" καζουρομαλάκες. Αν κρίνω από τις κριτικές σου πρέπει να είσαι πολύ "μεγάλος", τόσο που δεν θα θυμάσαι πότε πήγες τελευταία φορά με γυναίκα χωρίς πληρωμή.
"Δευτερουλα", πες μας λιγα λογια για τον καιρο!
Καλημερα Δημητρακη, καλημερα σε ολους, ναι απο 11.Καλημεριζω 11 ανοιγει το συγκεκριμενο ιδρυμα?θα κατεβω προς τα κει σημερα κατα τις 11
Και για τους παλιους ροκαδες, και οχι μονο, ενα κοματι που μου'φτιαξε τη μερα.